SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



 

Red Bull Romaniacs 2010

44429 afisari

26 iunie 2010
5 zile
30 iunie 2010



PHOTO GALLERY
#1 Red Bull Romaniacs 2010 / Press Conference
#2 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Training
#3 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog
#4 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 1
#5 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 2
#6 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 3
#7 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 4

HD VIDEOS
#1 Red Bull Romaniacs 2010 / Press Conference Video
#2 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Training Video
#3 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 1 Short Preview Video
#4 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 2 / Part 1 / HD Video
#5 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 3 / Part 1 / HD Video
#6 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 3 / Part 2 / HD Video
#7 Red Bull Romaniacs 2010 / Day 4 / HD Video Preview
#8 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Hobby Team
#9 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Hobby Single
#10 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Expert Team
#11 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog Expert Single
#12 Red Bull Romaniacs 2010 / Prolog PRO Class

Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu de hard enduro din lume începe sâmbătă la Sibiu. Competiţia durează cinci zile şi se va încheia în Piaţa Mică din Sibiu. Raliul debutează sâmbătă, 26 iunie, cu obişnuitul prolog, ce se va desfăşura în centrul oraşului, pe bulevardul Corneliu Coposu, de la ora 14.
Sibienii şi restul spectatorilor veniţi din toată ţara vor putea să îi vadă pe viu pe cei mai buni rideri din lume sâmbătă, la prolog, iar apoi pe traseu, pe punctele special amenajate pentru spectatori.

Duminică, 27 iunie, startul competiţiei se dă din Cisnădioara iar finişul va fi în Sibiu, în dealul Guşteriţei. Punctele de spectatori amenajate pentru ziua de duminică sunt pe Valea Şanta, unde riderii vor ajunge în jurul orei 9:30 şi vor avea de înfruntat dificila urcare numită Doctor 3. De acolo vor coborî prin albia râului ca să ajungă în zona Vălari, în drumul spre Păltiniş, în jurul orei 10:30. Riderii vor coborî apoi spre Curmătură, unde vor ajunge în jur de ora 11 şi unde măiestria le va fi pusă la grea încercare în punctele numite Bucla profesorului, Kiss FM şi Cliffhanger. Finişul primei zile de concurs va avea loc la cariera din Dealul Guşteriţei, în apropierea monumentului. Cei mai rapizi rideri vor ajunge aici în jurul orei 11:15.

Luni şi marţi, echipajele vor avea de parcurs cea mai dificilă parte a raliului. Luni seara, riderii vor ajunge la Petroşani iar marţi se vor întoarce înapoi în judeţul Sibiu, ca miercuri să revină în faţa publicului. Traseul ultimei zile de concurs va porni de la canionul din Veştem unde veţi putea vedea riderii la ora 7:30. După circa o oră, coloana de motociclişti va fi din nou vizibilă la Turnu Roşu. Dacă urcaţi drumul spre mânăstire, aici puteţi vedea o nouă ascensiune în care motoarele vor fi turate la maxim. Finalul zilei şi al concursului va avea loc în Piaţa Mică. De pe Podul Minciunilor îi veţi putea vedea pe cei mai buni motociclişti din lume cum trec linia de sosire a celui mai dificil raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. Primii rideri sunt aşteptaţi în jur de ora 12. Până atunci, primul pas este prologul, care va avea loc sâmbătă, 26 iunie. Rezultatele de la prolog vor determina ordinea de plecare în concurs.


Red Bull Romaniacs 2010

Cea de a 7-a ediţie a celui mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, se va desfăşura în perioada 26 – 30 iunie în Sibiu. Cu aproximativ o lună înainte de start, peste 140 de rideri din 30 de ţări şi-au anunţat participarea, fiecare venind la această competiţie pentru a-şi depăşi limitele şi pentru a evolua într-un peisaj unic.

Creat în 2004 din dorinţa de a le oferi piloţilor de enduro, trial şi rally-raid posibilitatea de a participa la un raliu hard enduro, Red Bull Romaniacs a ajuns să fie cea mai dificilă competiţie din aria enduro-ului extrem.
În 2010, aşa cum este deja tradiţional pentru Red Bull Romaniacs, raliul va debuta sâmbătă, 26 iunie cu un prolog în centrul Sibiului urmând ca în cea de a doua zi de off-road să ajungă în Petroşani. Cei care vor rezista sutelor de kilomteri de enduro extrem, vor spune că au ajuns la finişul raliului pe 30 iunie tot în centrul Sibiului.
Comparativ cu ediţiile anterioare, în acest an, pe lângă deja clasicele categorii Profi, Expert Single, Experţi Echipe şi Hobby rideri se mai pot înscrie şi la categoria Hobby Single sau la Trial. În ultima sunt admişi sportivi care merg pe motociclete de trial şi urmează să parcurgă acelaşi traseu ca şi concurenţi de la clasa Profi.

La clasa Profi, unul din cei care îşi vor depăşi limitele pentru a câştiga este Andreas Lettenbichler. Germanul s-a impus anul trecut chiar dacă s-a aflat la prima participare şi a dovedit că piloţii care s-au format în trial sunt abonaţi la podium. Unul din adversarii pilotului BMW este Chris Birch. Neozeelandezul este nelipsit de pe podiumul Red Bull Romaniacs şi în 2010 va veni la Sibiu pentru a readuce titlul în curtea celor de la KTM.
După ce anul trecut din cauza unei accidentări a fost nevoit să concureze la clasa Experţi Single, Mani Gyenes va participa în această ediţie la clasa Profi. Sătămreanul nu este singurul român care îşi va încerca norocul la cea mai grea clasa a Red Bull Romaniacs. Iaon Tara, campion naţional de enduro în 2009 va debuta în cel mai dificil raliu hard enduro al lumii chiar la clasa Profi.
La Expert Single, pilotul român cu cele mai mari şanse la top 10 este Alex Gârbacea. După ce în ediţia trecută şi-a fracturat mâna dreaptă chiar în prima zi în munţi, în 2010 Alex revine la Red Bull Romaniacs hotărât să obţină cea mai bună clasare a sa în acest raliu.

La clasa Hobby alţi doi români, de această dată este vorba însă de o echipă, TipTill Team au şanse să ocupe un loc în fruntea clasamentului. Dani Oţil şi Krisztian Nagy au terminat în top 10 anul trecut la prima participare, iar în 2010 şi-au propus să se despartă de clasa Hobby cu un loc în primii cinci, urmând ca din 2011 să treacă la Expert Team.

Vă aşteptăm pe 26 iunie în centrul Sibiului pentru un Prolog care este celebru deja în peste 100 de ţări (acesta este numărul de ţări în care s-a difuzat filmul ediţiei din 2009 al Red Bull Romaniacs).





Organizator: Xventure Romania


Locatie: ''

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




National ( 24.06.2010 09:13 )
Bine ca se organizeaza tot felul de porcarii.....mai stie cineva ca pe 26 iunie este ziua sfantului nostru tricolor?


  

V@ly ( 25.06.2010 12:05 )
Bah esti nebun !!! Abia astept :D


  

alex ( 25.06.2010 09:08 )
auzil si pe ala q tricoloru ... da ceai vrea sa cante fanfara in piata mare ca sa fii tu multumit:))las ka e bne ca se organizeaza diverse de ex in zona aeroport in parcare la trident este pt impatimitii automobilelor nu am nmk impotriva


  

Anonymous ( 25.06.2010 09:10 )
asa cel putin este plin bulevardul COrneliu Coposu dak canta fanfara batea vantu:))


  

National ( 25.06.2010 11:28 )
Ba nu am spus ca trebuie sa cante fanfara pe Coposu sau in Piata Mare....macar un discurs ceva..inaltarea steagului...10 minute 20 acolo :) in fata la Comunitara...Totusi suntem romani...e steagul nostru...


  

Anonymous ( 25.06.2010 11:48 )
ba romane


  

lupu ( 25.06.2010 11:55 )
comunistule tie iti arde de tricolor cand motoarele sunt incinse ba romane invelitear in tricolor


  

Ana ( 26.06.2010 10:29 )
a fost super prologul:D


  

National ( 28.06.2010 01:27 )
Auzi "comunistule"=)) ... ba sa sti ca is de dreapta... sunt anti-comunist....anti-globalizare...cum zice unu ceva de un simbol national...comunistule=))...ma rog... oras cultural cu numele:)).A fost o manifestatie in Piata Mare... deci... aveti grija sa nu se incinga motoarele prea tare=)).


  

Anonymous ( 30.06.2010 02:40 )
How I can write PM to other users? Thanx


  

Anonymous ( 01.07.2010 12:17 )
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nene ma cac in tricolorul tau!!!


  

NATIONAL ( 04.07.2010 07:16 )
Clar...nu ai cu cine vorbi:))..asa cetateni asa tara..


  

Anonymous ( 26.08.2010 09:35 )
Web hosting is a server in regard to serving and maintaining files with a view one or more network sites.
A web hosting service is a genre of Internet hosting service that longing help an person, firm, college, administration syndicate and more place their website on the Clique Broad Web.
[url=http://www.jkahosting.com/megaplan.html]Web hosting [/url] companies contribute rank on a server for use via their clients as grandly as the internet accessibility required to perplex on the web.
Sober-sided more vital than the computer play is a safe territory for the files and a loose link to the Internet.
There are various divergent types of web hosts, exercise power panels, operating systems, and options.
In totalling there are included services such as website builders, search motor marketing, database deployment, and online stores.
So how do you recollect what to employ and who to hit it off with b manage it from?
Since they are so tons options this can be confusing.
The leading item you prerequisite to come to a decision is if you hope for a Windows web host or a linux trap host.
Much of the old hat it does not problem come what may if you be experiencing determined software to play such as a shopping convey or database application this will be important.
It is best to ascertain out cold from your software provider the requirements of the program.
Then you devise requisite to umpire fix on if you miss a domain name and the amount of leeway and bandwidth needed.
Many cobweb hosting companies in truth give away province names to changed customers so this may domestics grip your business.
In addendum uncountable network hosts also give up a huge amount of leeway and bandwidth in their hosting plans hoping you intent not actually needfulness it.
So now that you be subjected to obvious on the operating methodology and how much you scarcity instant fail us look at the options.
A most trendy selection is the from of a free website builder. This can be critical if you get no or teeny wisdom with html programming. If you demand some experience and use a database you inclination then distress to conclude how divers databases you require. Some hosts will-power cede you unlimited databases and some cost per database. There are also profuse other freebies convenient such as spontaneous hand (software) swearing-in, shopping carts, templates, search apparatus optimization help, immeasurable discipline hosting and much more. Spam taboo is also an powerful feature you should wait for from your host.
Things being what they are that you be dressed set the options you are looking for it is measure to look for a host.
Wow! There are so many. A simple search in search the term trap innkeeper drive cast thousands of results. So who do you choose?
A spider's web emcee should usually be present in situation you have occasion for assistance. At the least they should have a help desk and faq quarter in case you secure questions. If feasible a phone several is also helpful. They should also accommodate a fast server so your website is instantly visible and not slow to view. In uniting they should afford no or very little downtime. This is when your website is not clear at all. In the long run your files should be in a safeguard environment. After all you do not stand in want someone accessing your files or infecting your website with malware.
To conclude they are tons web hosting options and hosts. It is important to do your homework to put one's finger on the best a given repayment for your website.


  

Cosmin ( 05.07.2011 12:24 )
Mai multe informatii despre marele eveniment, filmari si poze pe www.motoenduro.ro


      



Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter