SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Modificari la navigare si la cateva butoane .

Aici asteptam mesajele voastre in legatura cu eventualele probleme intalnite pe acest forum, tot aici va vom anunta despre fiecare modificare a forumului.

Posts: 61
Joined: 03.01.2007 12:00
PostPosted: 08.01.2007 17:10
e aproape ok acum cu 29kb,dar nu ma incadrez cu dimensiunile alea 80x80....e mica dimens.si nu stiu cum sa prelucrez pozele.
"i'm a cowboy,a steel horse i ride,i'm wanted,dead or alive..."
TFFT
User avatar
Posts: 308
Joined: 31.10.2006 00:49
PostPosted: 08.01.2007 19:48
Presupun ca ai Windows XP, deschide Start/Programs/Accessories/Paint, si in Paint incarca-ti imaginea pe care vrei sa o prelucrezi (File/Open...)

Dupa ce ai deschis imaginea fa click pe Image/Attributes si vezi latimea (width) si inaltimea (height) curente - ca unitate de masura foloseste Pixels. Ca exemplu sa zicem ca imaginea originala e 800x600 si trebuie redusa la max 80x80, iei latura cea mai mare 800 impartit la 80 = 10.

Deci imaginea ta trebuie redusa la 10% din original, fa click pe Image/StretchSkew si in ambele campuri Horizontal si Vertical de la Stretch pune 10 (vrei sa micsorezi dar sa pastrezi proportiile) si apasa OK.

File/SaveAs si da-i un alt nume decat imaginea originala (nu vrei sa o suprascrii), si dedesubt din SaveAsType alege GIF.

Cam asta-i cel mai simplu tutorial ;)


Desigur ca poti sa te mai distrezi selectand doar o parte dintr-o imagine, retusand-o, schimband culorile, mixand imagini - sau sa faci totul in Photoshop sau Gimp, dar astea necesita un pic de studiu si experimentare...

:reading:
User avatar
Posts: 770
Joined: 29.12.2006 20:37
Location: Sibiu
PostPosted: 10.02.2007 11:40
Sunt faine modificarile.
Felicitari! :action:






"Nu poti lucra asupra altora decat prin ceea ce esti tu" N. Iorga

Posts: 1
Joined: 25.06.2007 12:10
Location: Sibiu
PostPosted: 25.06.2007 12:35
stie careva de ce nu merge hubul de rds din Sibiu...incerc de vreo 5 zile si imi da conection time out....va salut cu respect...
daca nu ai ceva concret de spus nu ma deranja...merci :)
Previous

Return to www.sibiul.ro/forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest