SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Casatoriile de durata se sarbatoresc la Sibiel

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O jumatate buna de an s-a scurs de la startul campaniei noastre care celebreaza casatoriile de durata si familiile inchegate, constienti fiind, la fel ca si partenerii nostri, ca nimic pe lumea asta nu este mai important decat cei de-un sange cu noi - bunici, parinti, fii, fiice, frati, surori - si pentru ca februarie este intrucatva luna iubirii, in cea de-a saptea luna a campaniei noastre, un cuplu durabil, norocos, va merge pentru un week-end la Sibiel, la pensiunea cu nume de poveste: Bunica Eugenia.

"Tribuna si Pensiunea Bunica Eugenia din Sibiel sustin familia "

Pe "Bunica Eugenia " am gasit-o pe strada Unghiului, la nr. 81 din satul Sibiel, la doi pasi de podetul ce taie paraul din sat, intampinandu-si oaspetii cu o poarta frumoasa din lemn, asa cum Sibielul construia odinioara. Iar in spatele portii impodobite cu cetina... o intreaga poveste, inceputa inca din 1973, cand bunica isi deschidea pentru prima data portile gospodariei pentru un grup de tineri americani, adusi de Fundatia "Ambasadorii Prieteniei ". Asa au luat americanii contactul cu Sibielul, cu frumusetile si spiritualitatea Transilvaniei, dar si cu oamenii binecuvantati de proverbiala lor ospitalitate. Exact ca si astazi, cand dupa trei decenii oaspeti din toate colturile lumii vin la Sibiel si la Pensiunea Bunica Eugenia pentru a se bucura de traiul simplu, dar atat de bogat in bucurii, de la tara.

Nunti fara dar, muzeu si bucurii culinare

"Aici majoritatea pensiunilor turistice sunt amenajate in gospodaria proprie. Oamenii vin ca intr-o familie. Noi am transformat anexele gospodaresti in cele doua saloane de zi si pentru servirea mesei si in trei dormitoare ", spune Aurel Pau, proprietarul pensiunii, subliniind ca la Sibiel se intalnesc, in principal, doua forme de turism: cel - de tranzit - desfasurat in jurul Muzeului de Icoane pe Sticla "Pr. Zosim Oancea ", care este vizitat de turisti din intreaga lume, omeniti, apoi, in pur stil "marginean ": de la masa traditionala si pana la nunta fara dar, cu calareti, muzicanti, dansatori imbracati "romaneste ". "Cealalta forma de turism de la Sibiel consta in sederile in pensiuni, cu mese traditionale, la solicitare si plimbari, drumetii, vizite prin sat si imprejurimi ", mai spune Aurel Pau, care este si presedintele Asociatiei Sibiel 2000.

Pensiunea Bunica Eugenia isi asteapta turistii cu trei camere, care ofera maxim 10 locuri de cazare, fiind perfecta pentru familiile cu copii si pentru cei care cauta linistea si relaxarea. insa cazarea nu e totul, pentru ca pe masa frumoasa din lemn, croita pentru grupuri mici si mari, oaspetii "Bunicii Eugenia " se pot bucura de marile atractii ale locului: bunatatile din bucataria, pivnita si camara bunicii. incepand cu sarmalele cu afumatura si mamaliga, supa de pui cu galuste sau taitei, pui fiert cu sos de mar sau coacaze si piure de cartofi, ciorbe acrite cu tarhon, ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, uscatelele specifice Marginimii Sibiului, si continuand cu topse cu branza, cu carnatii scosi din "unsoare ", mamaliga cu branza, placintele de fructe stropite din plin cu tuica ardeleneasca, vin de casa, afinata, visinata, suc de

mere si siropuri mestesugite in gospodarie.

Informatiile suplimentare despre toate acestea se

pot obtine de pe pagina www.bunicasibiel.ro, sau

de la numerele de telefon:0722.332.355 si 0726.695.173. Tot aici se pot face si rezervarile.

Cadou pentru casatoritii cu greutate

Iubitori ai valorilor, proprietarii Pensiunii "Bunica Eugenia " se alatura campaniei noastre din aceasta luna si ii ofera cuplului castigator, casatorit de cel putin cinci ani, un week-end la Sibiel, in perioada 14-16 februarie. Premiul consta in doua nopti de cazare cu doua mic dejunuri si intr-o cina romantica, traditionala, in seara de 14 februarie.



Pentru a te bucura, alaturi de jumatatea ta, de un week-end la Pensiunea "Bunica Eugenia " din Sibiel, cauta taloanele campaniei in paginile Tribunei, completeaza-le, decupeaza-le si cand ai adunat cinci la numar trimite-le la redactia ziarului Tribuna (str. George Cosbuc, nr. 38), pana luni, 10 februarie. Tragerea la sorti a cuplului castigator se va face marti, 11 februarie 2014.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 14 ianuarie 2014






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter