SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Din nou pe pamant

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Gaz Metan n-a visat decat o saptamana dupa victoria din etapa precedenta, 5-1 cu FC Timisoara. Şi probabil ca a fost prea mult, pentru ca s-au trezit decat dupa meciul cu Unirea Urziceni, formatie care le-a administrat un usturator 4-0.

Cristi Pustai a inceput meciul cu cateva modificari fata de meciul trecut. Rafael si-a reluat locul in centul defensivei, dupa eliminarea din partida cu Dinamo, iar Semeghin a intrat in locul accidentatului Buzean pe partea stanga. Din schema a fost sarit Falemi, cel care l-a anihilat perfect pe masivul Magera, in urma cu o saptamana.

Rezultatul acestor schimbari a fost insa catastrofal. Urziceniul lui Dan Petrescu a dominat clar lupta de la mijlocul terenului, fapt ce a facut ca in primele 15 minute gazdele sa scape de trei ori singure cu Ştetca. La una din aceste ocazii, Rusescu a centrat in careu, de unde T. Balan a reluat fulgerator pentru 1-0.
Tehnicianul Gaz-ului a sesizat ca marile probleme ale echipei sale vin de la mijloc, asa ca, in minutul 18 il introduce in teren pe Falemi si renunta la un varf de atac, Prodan. Odata cu intrarea fostului stelist atacurile gazdelor sunt stavilite, dar fotbalistii medieseni nu reusesc sa puna in pericol poarta lui Arlauskis. Hoban si Curtean au incercat poarta gazdelor cu suturi din afara careului de 16 m, dar fara probleme pentru goal-keep-er-ul gazdelor.

Nici dupa pauza jocul nu se schimba prea mult. Gaz-ul sta mai bine in teren, reuseste sa blocheze spatiile spre poarta lui Ştetca, dar in atac ocaziile sunt la fel de palide. Urziceniul mai are, sporadic, cate o ocazie, dar defensiva Mediasului isi face datoria. Cristi Pustai simte ca ar putea da lovitura si intareste atacul. Dupa ce a intrat si Eric (53), in minutul 70 antrenorul Gaz-ului a renuntat la fundasul stanga, Semeghin, in favoarea unui atacant, Vidakovic. Dupa numai doua minute, Dudita are cea mai mare ocazie, cu un sut puternic de la 20 m, respins greu, in fata, de Arlauskis. A fost prima si ultima mare ocazie medieseana din acest meci.

In ultimul sfert de ora s-a declansat insa dezastrul pentru Gaz Metan. La fel cum gruparea de pe Tarnava a rapus Timisoara intr-un sfert de ora, la fel s-a intamplat si acum, doar ca mediesenii au fost victime de aceasta data. in minutul 76, Mara ii paseaza lui Todoran, care il executa pe Ştetca cu un sut in diagonala, din interiorul careului: 2-0. Peste alte trei minute, Apostol intra in careu, Grillo incearca sa-l deposedeze, nu-l atinge pe adversar, insa acesta cade si arbitrul Draganescu se lasa pacalit. Mara transforma lovitura de pedeapsa si duce scorul la 3-0. in ultimul minut, S. Frunza trage si el de la marginea carului: 4-0, si Gaz-ul este adus cu picioarele pe pamant.

Urziceni: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Paduretu - Todoran (S. Frunza 83), Mara, T. Balan (Apostol 36) - Rusescu, Onofras (Brandan 69) . Antrenor: Dan Petrescu
Gaz Metan: Ştetca - Grillo, Rafael, Fl. Lazar, Semeghin (Vidakovic 70) - Hoban - Dudita, Sabou (Eric de Oliveira 53), Curtean - C. Prodan (Falemi 19), Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate duminica, 17 august 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter