SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Muzeul ASTRA Cultural si Turistic 2008

Stiri din Sibiu: Cultura Adauga un comentariu »

Muzeul "ASTRA " - Cultural & Turistic 2008

Inedita și diversa oferta cultural-turistica cu care Muzeul "ASTRA " se mandrește, precum și programul manifestarilor organizate in intervalul iulie – decembrie 2008, sunt descrise minuțios, prin texte atractive și fotografii sugestive in "Broșura Cultural & Turistic ", care a aparut, de curand, intr-o noua ediție, bilingva (romana-engleza), mult imbunatațita. Centrul de Informare Turistica din cadrul Muzeului in aer liber impreuna cu Centrul de Informare și Documentare in Etnologie "Cornel Irimie " au dorit sa ofere turiștilor din țara și strainatate o publicație utila, care prezinta totalitatea informațiilor de interes pentru o cat mai documentata, placuta si eficienta vizita, in cel mai frumos, mai bogat și mai atractiv muzeu etnografic in aer liber din Romania.

Noua apariție editoriala, ce va putea fi gasita in fiecare Centru de informare turistica din județul Sibiu, va fi prezentata la toate targurile de turism din Romania și din strainatate, va sta la dispoziția turiștilor cazați in hotelurile și pensiunile din Sibiu , satisfacand nevoia de informații a tuturor categriilor de turiști interesați de Sibiu și de valorile patrimoniale ale muzeelor sale.

Colaborarea activa a Muzeului "ASTRA " cu Ministerul Turismului, cu agentiile de turism din toate județele țarii si cu tour – operatorii din țara si din strainatate, cu hotelurile, pensiunile și cu celelalte unitați de cazare de pe raza județului Sibiu, cu Centrele de informare turistica din intreaga țara, cu Birourile de promovare turistica in strainatate, cu site-urile de promovare a turismului cultural și cu revistele de specialitate reprezinta o strategie prioritara a instituției noastre, un obiectiv primordial al politicii de marketing al Muzeului "ASTRA ".

Muzeul " ASTRA " reprezinta astazi un brand pentru Romania, recunoscut peste tot in lume și garantat de trei criterii esentiale: unicitate, valoare si servicii de calitate superioara. Printre serviciile cele mai importante asigurate de Muzeul "ASTRA " se numara: serviciile informationale (touch-screen-uri, audio-ghiduri, pagina oficiala de internet a muzeului: serviciile de valorificare a catorva monumente, potrivit structurii lor originale (oferta culinara traditionala autentica la Carciuma din Batrani si la Hanurile din Tulghes și Veștem, oficierea de casatorii la bisericile – monument istoric din Bezded – jud. Salaj - din si Dretea – jud. Cluj -, jocurile la Popicaria din Paltinis – jud. Sibiu - , vizite nocturne pentru grupuri organizate, in condițiile unui iluminat feeric, pe intreaga suprafața a muzeului); servicii comerciale si de divertisment (plimbari cu trasurile si saniile, plimbari cu lotcile pe lacul din Dumbrava Sibiului), la Galeriile de Arta Populara, cazarea in Vilele Diana I și Diana II din incinta Muzeului in Aer Liber sau la Hanul din veștem, activitați educative pentru copii, la Etno - Tehno Parc și informare turistica pentru vizitatorii noștri, in cadrul Centrului de Informare Turistica din Muzeul in aer liber. Informatii despre noua Brosura Cultural & Turistic pot fi gasite si accesand www.muzeulastra.ro/editura.

 Eliza Penciu
 Coordonator programe turism cultural
 
Sursa:
Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 06 august 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter