SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Sibienii prefera litoralul romanesc de doua stele

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

In mai putin de o saptamana, sibienii aproape au epuizat toate biletele la pret redus, la Marea Neagra din programul "Litoral pentru toti". Cei mai multi sibieni se vor bronza pe plajele din Mamaia si vor sta la hoteluri de doua stele.

Concediu romanesc, la preturi grecesti
Cei mai multi sibieni care si-au programat in luna septembrie concediul la mare s-au orientat in aceste zile pentru Marea Neagra. Cu 50 de euro, oricine putea pleca la mare avand cazarea asigurata pentru sase nopti, la un hotel de doua stele in statiunile Neptun, Mamaia, Eforie Nord sau Saturn. "Acest program de o saptamana la mare a mers foarte bine. in doar o saptamana, aproape ca nu mai avem bilete pentru prima saptamana din septembrie, mai ales la hoteluri de doua stele de pe litoralul nostru", ne-a declarat Rares Olteanu, agent de turism al Agentiei Eximtur. Indiferent daca ajung cu masina personala sau cu trenul la mare, sibienii care isi vor petrece prima saptamana din septembrie la mare la noi, vor beneficia de preturi de la 161 lei pana la 325 lei, pentru sase nopti de cazare intr-o camera dubla fara aer conditionat, dar cu TV si frigider, in Neptun, Mamaia, Eforie Nord si Saturn. Cele mai scumpe sunt hotelurile de trei stele din Mamaia, unde cazarea plus micul dejun costa pentru sapte zile, 325 lei, pentru un sejur de o saptamana. Dupa lansarea acestei oferte autohtone, multi sibieni au renuntat sa mai plece in Grecia la mare, pentru ca astfel, si la noi se poate face o vacanta la preturi decente la mare.
38 de hoteluri cu preturi pentru toti.

38 de hoteluri de pe litoral s-au inscris in programul "Litoral pentru toti", promovat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, program ce incepe din 1 septembrie 2007, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, conform Agerpres. "Acest program este complementar celui anuntat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), "O saptamana la mare", dar obiectivul este acelasi, de a oferi turistilor sejururi placute pe litoralul romanesc la preturi cat mai accesibile", a declarat pentru AGERPRES, Carmen Botez, secretar general al ANAT.

Hotelurile si pensiunile din toate statiunile Litoralului ofera sejururi incepand cu 109 lei pentru o persoana. Tarifele sunt practicate pentru sase nopti de cazare, fara servicii de masa si includ taxa pe valoare adaugata si comisionul de zece la suta cedat agentiilor de turism. Biletele mai pot fi cumparate de la toate agentiile de turism membre ANAT, pe principiul primul venit, primul servit. Una din agentiile din Sibiu care comercializeaza astfel de bilete este EXIMTUR-ul. Asadar, toata luna septembrie puteti merge la mare cu bani mai putini.
de Maria ADAM


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 22 august 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter