SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



"Suna periculos, trage fusta mai jos!"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Nici daca la intaiul Revelion ar fi descalecat Alain Delon la brateta cu Nana Mouskouri, Nefertiti atarnata de antebratul lui Gerula, Mircea Badea si Soneria Matei ori chiar Fefeleaga secondata de insasi Agripina si, evident, Tonciu, la poarta, pardon, la inalta poarta n-ar fi inaltat mormane de stoicism reporterii incapatanati sa dovedeasca frigul, fisa postului ori macar gerul. Zdroaba, zic gurile pline de sarmale si golite de vorbe ar fi meritat, norodul afland aproape instantaneu faptele de larme si voie buna comise de comeseni in lupta cu icra, si aia cam neagra, de cealalta parte a portii cu grilaj, in casa unde aproapenepamantenii s-au indestulat.

Mult mai infofoliti decat ai lor, reporterii nostri deghizati in meri ninsi, turturi cu barba, ba chiar si cercevele cu manusi au aflat nu doar ce meniuri alese au animat crumpana dintre ani, ci si ce melodii au ridicat de la mese invitatii. Dedicatiile au curs toata noaptea, spre dimineata numarul acestora ajungand la aproape patru, toate rostite rar, cu o dictie si un ambitus carora nici macar duduia Baranbancea n-ar fi in stare sa le bage vina.

De departe, favorita noptii a fost "Suna periculooos, trage fusta mai jos!" a trupei Asia, prilej cu care intaia fusta a coborat, pentru prima data, muuult peste genunchi, spre surpriza presei tabloide inghetata la feresti, presa care n-o sa crezi ce a patit: la orice se astepta, dar in niciun caz la asa ceva. Bancurile? Fireste ca bancurile au curs de parca Ţociu si Palade plus Duban si Florin Piersic s-ar fi amestecat printre invitati. De departe, cel mai de succes a fost ala cu "Ştiti ce asculta vacile de Revelion? Muuuuzica!"

Chiar daca la stiri invitatii au parut scumpi la vorba, rezumand, laconici, ca "e bine", in final s-au dat pe brazda, cazand prada limbaritei, de abia mai deosebeai flecar de flecar, limbut de limbut ori locvace de locvace.

Darnic ca Mos Craciun in preajma copiilor, intaiul invitat a daruit masa cu un discurs in care a urat normalitate. Pana-n decembrie, cand Kiribati va fi iarasi cap de lista, e vreme sa toot aflam ce naiba o mai fi si aia sau macar ce-o fi vrut sa zica.

intr-o observatie tracasata de mirari, madam Bran a descris iar interioarele. Nu tu aer puturos de hotel comunist, nu tu perdele grena, nu tu automat cu Eugenii, nici macar canapele cu perne de catifea de un gust indoielnic. Nici pomeneala de spatiu inkitschosat, darmite covoare inflorate pe fond rosu inchis. Mai ramane sa-si alunge observatiile pe net. Asa poate aflam si de paharul ala, cine-l aduce sau macar unde trebuie scris in caz ca s-o fi umplut.
de Rares Bitu


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 06 ianuarie 2015






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter