SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit in Music Pub

1145 afisari

30 martie 2012
1 zi
30 martie 2012


Blues-ul revine la Music Pub cu un concert de excepție MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, astăzi, 29 martie, de la ora 21, concert ce a fost deja selectat pentru marele Festival Internațional de Jazz de la Montreal.

A venit vremea să ne întoarcem la rădăcini, a sosit timpul să privim spre timpurile de început ale blues‐ului care a provocat o revoluție în muzica secolului XX . Tot ceea ce înseamnă astăzi jazz, soul, funk, rock’n’roll sunt rezultatul apariției acestei “muzici” care a pus accentul pe balans ritmic. Acum e momentul să privim spre originile unei arte care a marcat toată muzica cu tobe și chitare: BLUES‐ul.

Music pub vă prezintă un spectacol unic prin aducerea la rampă a vibrațiilor blues‐ului de început, sound‐ului arhaic acustic de kazoo , chitara slide și voce. Legendele mari ale blues‐ului clasic vor reînvia mai actuale, mai expresive și mai emoționante ca niciodată: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf și mulți alții.

În această seară veți urmări un concert prin care publicul pătrunde în povestea BLUES‐ului într‐un spectacol care pune accentul pe emoție și expresie sufletească în primul rând și mai apoi pe cercetarea cu ochii minții a ceea ce a devenit astăzi acest atât de îndrăgit gen musical. Mike Godoroja comunică pe scenă o emoție personală în contextul unei idei de spectacol concept și nu doar a unui concert. O seară cu Mike Godoroja & Blue Spirit stă sub semnul magiei. Mike nu numai cântă blues‐ul, ci îl și “povestește” într‐un scenariu asemănător unei piese de teatrul în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.
Experiența sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown.

Formația sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune și dragoste pentru blues. Mike Godoroja este un foarte cunoscut producător de televiziune și realizator de emisiuni radio ce a pus bazele trupei în 1997. A fost pentru 12 ani producătorul trupei Iris, iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al sopranei Felicia Filip.

Componența trupei:
Mike Godoroja - voce , kazoo, percuție
Luca Marius - chitare ( acustică și electrică) , banjo , mandolina , dulcimer , bouzouki , slide
Alex Visan - chitare ( acustică și electrică), mandolina , bouzouki 
Sabin Taranu - bas
Vali Vatuiu - tobe , percuție

Biletele pentru acest eveniment costă 25 de lei și vor putea fi procurate exclusiv în ziua evenimentului la intrare în Music Pub.
Parteneri: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, PrintATU, Radio Guerrilla, Asociația Culturală Music Pub, Sibiu Media Center, Gasoline, Focus Sibiu, Grolsch, Julius Meinl.
Parteneri Media: Turnul Sfatului, Profil Cultural, Rondul de Sibiu, Sibiul.ro, Ora de Sibiu, Brylu.ro, Cemerita.ro
Organizator: Music Pub


Locatie: Music Pub, Piata Mica, Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter