SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



 

Stille Nacht la Targul de Craciun / Sibiu 2014

1034 afisari

14 decembrie 2014
1 zi
14 decembrie 2014


Grupul Vocal Acapella revine la Sibiu pentru un extraordinar concert de Crăciun ce va avea loc duminică, 14 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun.

Concertul de colinde al Grupului Vocal Acapella a devenit deja o tradiție pentru orașul Sibiu. Toate concertele susținute de reputatul grup vocal au fost unite anul acesta sub denumirea „Bucuriile Muzicii”. După concertele de Florii, care au adus atmosfera sărbătorilor pascale în casele sibienilor, soliștii grupului revin la Sibiu împreună cu magia sărbătorilor de iarnă.

Concertul Stille Nacht va include o serie de cântece și colinde tradiționale de Crăciun. Repertoriul va conține atât colinde tradiționale românești cât și interpretări ale colindelor internaționale. „Interpretarea Acapella și a lui George Miron aduc o abordare proaspătă a acestor cântece de sezon atât de îndrăgite de fiecare dintre noi”, spun organizatorii evenimentului. Alături de soliștii grupului vocal, pe scenă vor urca și două dintre elevele care au participat în tabăra de vară organizată de Acapella la Cisnădie. Organizată pentru a doua oară, tabăra s-a bucurat de un imens succes în rândul copiilor. „Copiii vă vor încânta cu ceea ce au învățat timp de o săptămână în această tabără. Sunt convins că vocile lor vor surprinde și vor crea o atmosferă magică”, spune George Miron, dirijorul Grupului Vocal Acapella.

George Miron va susține alături de Acapella un recital în care va interpreta în premieră două piese potrivite cu evenimentul și spațiul din Piața Mare, una dintre acestea intitulată chiar IARNA, piesă scrisă de Andrei Tudor și interpretată de artiști ca Nico, Monica Anghel, Gabriel Cotabiță, Marcel Pavel , Vlad Miriță, Luminița Anghel, Laurențiu Dinu și Alina Eremia.

 „Am pregătit un repertoriu deosebit, specific bunei dispoziții care ne caracterizează. Vom avea multe piese tradiționale interpretate însă într-o manieră modernă dar și melodii de Crăciun din repertoriul internațional”, mai spune George Miron. 

Grupul vocal Acapella a luat ființă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene și, apoi, în fiecare an, de Florii și de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

Concertul Stille Nacht va avea loc duminică, 14 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun din Sibiu, de la ora 19. Acest concert face parte din proiectul Bucuriile Muzicii, proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de hotelul Ramada.




Locatie: Piata Mare

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Iulian Bal ( 13.12.2014 07:36 )
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: vreau_sa_castig@yahoo.com


      

Teodor ( 14.12.2014 10:39 )
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet.ro


      



Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter