SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Transilvania Tattoo Expo 2009

9929 afisari

05 iunie 2009
3 zile
07 iunie 2009Salonul Transilvania Tattoo din Sibiu organizează la începutul lunii iunie a acestui an prima convenţie de tatuaje din România. Evenimentul va avea loc într-un spaţiu amenajat în parcarea Sălii Transilvania, în perioada 5-7 iunie, şi se doreste a fi un loc de întâlnire pentru artişti tatuatori din întreaga lume dar nu numai. Cei pasionaţi sau pur şi simplu interesaţi de această artă pot asista la demonstraţii live în cadrul evenimentului, la seminarii susţinute de artişti cu experienţă care vor prezenta noile tendinţe şi tehnici în domeniu, body painting, body piercing, „art fusion” şi spectacole diverse, de la concerte rock la spectacole pirotehnice. „Transilvania Tattoo Expo” este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu.
Transilvania Tattoo Expo Sibiu 2009

Poze Transilvania Tatoo expo 2009


La eveniment şi-au anunţat participarea 35 de artişti din Austria, Bulgaria, Italia, India, Franţa, Germania, Marea Britanie, Polonia, România, Spania, SUA şi Ungaria care vor aborda stiluri şi tehnici diverse ale acestei arte. Concursul propriu-zis se va desfăşura pe mai multe secţiuni: artă japoneză, dark, tribal, alb-negru, color, realism, etc. Creaţiile vor fi jurizate în funcţie de complexitate şi de tema aleasă. Cei care doresc să fie “modele” pot accesa pagina oficială a evenimentului: http://www.myspace.com/transilvania_tattoo_expo şi pot lua legătura cu artiştii care vor avea stand de prezentare la Sibiu.

Poze Transilvania Tatoo expo 2009

“Convenţiile de acest gen sunt deja tradiţionale afară. Convenţia de la Frankfurt, cea mai mare din Europa, a ajuns anul acesta la a 17-a ediţie, la care au participat 300 de artişti din întreaga lume. La Sibiu se organizează festivaluri internaţionale de jazz, teatru, fotografie, muzică simfonică. Ceea ce facem noi este tot o formă de exprimare artistică iar „Transilvania Tattoo Expo” este modalitatea prin care vrem să ne facem cunoscuţi publicului larg” a declarat Ovidiu Popârţan, organizatorul principal al evenimentului.  

Poze Transilvania Tatoo expo 2009

Echipa Transilvania Tattoo – „Sibiu Ink”

Transilvania Tattoo este primul salon de tatuaj artistic deschis în Sibiu (1999) şi primul din România care a obţinut autorizaţie pentru a desfăşura acest gen de activitate. Iniţiativa i-a aparţinut lui Ovidiu Popârţan (Sibiu, 33 ani, preferă stilul realist, îi plac compoziţiile mari, a lucrat sub indrumarea celor mai buni artisti din Europa) care la numai 5 ani de la inaugurarea salonului se putea lăuda cu aprox. 100 de mp de piele tatuată. A ajuns apoi să tatueze aceeaşi suprafaţă într-un singur an după care a pierdut şirul persoanelor care i-au trecut pragul salonului. De doi ani lucrează alături de Teddy (Sibiu, 21 ani, preferă compoziţiile proprii, a absolvit Şcoala de Arte, este primul artist tatuator – femeie din România ) iar sub îndrumarea lor îşi dezvoltă talentul, deocamdată pe fructe şi piele artificială, Ada (Sibiu, 19 ani) şi Csaba (Sibiu, 28 ani).  


Transilvania Tatto Expo 2009


Concerte rock şi spectacole pirotehnice la Transilvania Tattoo Expo

Asociaţia Transilvania Tattoo Club, organizatorul primei convenţii de tatuaje din România, a definitivat lista evenimentelor complementare expoziţiei „Transilvania Tattoo Expo” ce se va desfăşura la Sibiu, în perioada 5-7 iunie. Pasionaţii de artă corporală vor putea urmări pe parcursul celor trei zile concerte de muzică rock şi metal cu diferite influenţe (death, hardcore, thrash, agresiv) susţinute de trupe din Bucureşti, Cluj şi Sibiu cât şi spectacole pirothenice prezentate de trupa Crispus – The Art of Fire. Pe lânga aceste evenimente, publicul va putea urmări demonstraţii live de artă tattoo susţinute de artişti tatuatori de renume din ţară şi străinatate, pierce şi body painting. La eveniment şi-au anuntat participarea 36 de artişti tatuatori din 12 ţări. Costul unui bilet va fi de 10 lei pentru fiecare zi de expoziţie. Biletele pot fi achiziţionate din locul de desfăşurare al evenimentului, parcarea Sălii Transilvania din Sibiu. Accesul publicului în spaţiul de expoziţie se va face în fiecare zi cu începere de la ora 12.00.

Transilvania Tatto expo 2009

Programul concertelor

VINERI, 5 IUNIE, cu începere de la ora 20.00
Heavy Duty (Sibiu)  
Redox (Bucureşti) 
Betrayer (Sibiu) 

SAMBATA, 6 IUNIE, cu începere de la ora 20.00
Truda (Cluj Napoca) 
Guerrilas (Cluj Napoca) 

DUMINICA, 7 IUNIE, cu începere de la ora 20.00
O.S.R.D. (Sibiu) 
ACT (Bucureşti) 

Informaţii trupe
Crispus - The Art of Fire. În 2004 CRISPUS devenea una dintre primele trupe din România ce foloseau arta focului în spectacolele lor. Grupul număra 13 membri dintre care şapte fac animaţii folosind focul, trei sunt percuţionişti, iar ceilalti se ocupă de imagine şi impresariat. Forma de arta practicată de aceşti tineri din Sibiu îşi are originile în Noua Zeenlandă. În spectacolele lor folosesc lanţuri cu flacară, „franghii de foc”, „evantaie de foc” şi nelipsitele torţe care sunt folosite de cei cinci suflători de flăcări ai trupei, precum şi multe alte efecte pirotehnice. Toate acestea împreună cu muzica live fac din spectacolele lor un moment magic.

Heavy Duty – Sibiu. Trupa a fost înfiinţată în octombrie 2007 ca o trupă de garaj axată pe coveruri. În următoare jumate de an schimbă mai mulţi membri, în principal tobari, ajungând la formula de azi: Brosco voce, Volvo chitară, Andrei chitară, Marius bas şi Ove tobe. Compoziţiile Heavy Duty se încadrează în aria metal şi death metal.

Betrayer – Sibiu. Trupa Betrayer a fost înfiinţaă în anul 2004 din membrii unor foste trupe "de garaj" din Sibiu. Din componenţa iniţială au făcut parte Bunescu Alex (bas şi voce), Oancea Valentin (Tobe), Grigore Cosmin (chitară) şi Dicu Dragoş (chitară).Trupa s-a apucat de treabă studiind piese şi realizând compoziţii proprii într-un "mediu ostil", un pod reamenajat pe „rockăreli” zgomotoase. În scurt timp vine în trupa alt chitarist care nu persistă şi este înlocuit cu un clăpar, Kadar Laszlo. În această formulă trupa susţine concerte în Sibiu şi câştigă faimă şi respect printre rockerii sibieni. Dar ca orice lucru frumos, trupa s-a "autodistrus" şi fiecare dintre membri au ales să meargă pe căi diferite. Dragoş Dicu, însă a păstrat flacara Betrayer aprinsă şi a coptat noi oameni în trupa. Acum, membri trupei sunt: Peter Szoke (voce), Ban Adi (tobe) ,Grigore Cosmin (bas) şi Dragoş Dicu (chitară). În această formulă, Betrayer s-a apucat din nou de lucru, finalizand nişte idei mai vechi şi mai noi, îmbogăţindu-şi repertoriul cu melodii influenţate de venirea noilor membri. Stilul trupei este discutabil, în general metal, dar cu foarte multe influenţe (hardcore, punk, alternative, hard rock, blues,etc.).

Truda – Cluj. Truda este o trupă clujeană de metal agresiv formată din foşti membri CASH alături de solistul de la Spiritual Ravishment. Au la activ un album, Taraf Nation, scos în 2008 şi foarte multe videoclipuri produse chiar de ei.

Guerillas – Cluj. Înfiinţată în 2002, trupa abordează stilul trash-hardcore şi este cunoscută pentru numeroasele concerte pe care le-a avut în deschiderea unor trupe rock internaţionale de renume, precum Born From Pain, Moby Dick sau Sepultura. Metalul practicat de către clujenii de la Guerillas îşi are rădăcinile în Soulfly,însă forma la care s-a ajuns este una proprie, bazată foarte mult pe balans tipic hardcore. Guerillas sunt genul de trupă care pot deschide orice concert mare de afară, ştiu foarte bine cum să pună în mişcare şi să întreţină publicul.

ACT – Bucuresti. Declarată "cea mai bună trupă rock din România" în cadrul competiţiei Global Battle of the Bands, Act este compusă din muzicieni care au activat de-a lungul timpului în formaţii cunoscute, precum Metrock, Voltaj, Tectonic, Krypton, Taxi, Quartz, Harap-Alb. Situată în zona rock, combinând subgenurile metal şi alternativ, Act prezinta un puternic mesaj politic si social. 

Truoa ACT la Transilvania tatoo expo 2009


Studioul Transilvania Tattoo a fost deschis în anul 1999 sub numele de „Ovidiu’s Tattoo” fiind în vremea aceea singurul studio din România acreditat (Aut. 17464 din 05.04.99). În anul 2004, odată cu cooptarea de noi membri, s-a format „Transilvania Tattoo”. În prezent echipa este formată din Ovidiu – Tattoo&Piercing, Teddy – Tattoo, Csaba – Tattoo şi Ada – Shop Manager si tattoo apprentice. În anul 2007 a fost înfiinţată Asociaţia „Transilvania Tattoo Club”, afiliată la U.E.T.A (United European Tattoo Artists) care îşi propune crearea unei comunităţi deschise tuturor pasionaţilor de artă corporală din România. Asociaţia Transilvania Tattoo Club este organizatorul primei convenţii internaţionale de tatuaje şi bodypiercing din România. 
Biroul de Presă 
Transilvania Tattoo Expo 2009 
Organizator: Transilvania Tattoo


Locatie: ''

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
klaudytza ( 27.05.2009 05:56 )
da stiu ca va pricepeti numa daca ati lucra si voi mai ieftin ar iesi mai mult;)


  

klaudytza ( 27.05.2009 05:57 )
ii asteptam si pe marii artisti de la miami ink... deci, ovidiu asteptam raspunsuri:D


  

Anonymous ( 07.06.2009 11:58 )
Pentru o arta rara, un tablou personalizat pe care il porti pe piele toata viata, si care iti ofera o anumita perosnalitate nici nu e foarte mult.


  

Vali ( 24.05.2010 11:26 )
Sa am vazut tatuaje facute de voi ,si arata super,asta arata ca aveti adevarat talent nu ca unii care se dau mari mesteri si is prosti gramada,dar apropo aveti ceva pt cei care au tatoo esuate


  Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 09 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter