SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Despre oameni si melci la Shopping City Sibiu

1258 afisari

14 septembrie 2012
3 zile
16 septembrie 2012


DESPRE OAMENI ŞI MELCI LA SHOPPING CITY SIBIU
ANDI VASLUIANU, MONICA BÎRLĂDEANU ŞI DOREL VIŞAN
ÎNTR-UN FILM REGIZAT DE TUDOR GIURGIU
www.despreoamenisimelci.ro


Filmul de neratat al lunii septembrie este comedia Despre oameni și melci, ce va avea premiera naţională în data de 14 septembrie, ajungând în prima săptămână în nu mai puţin de 22 de oraşe, pe aproximativ 40 de ecrane. Astfel, în primul weekend filmul va putea fi văzut în: Bucureşti, Bacău, Arad, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Tulcea, Braşov, Sibiu, Piteşti, Satu Mare, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Targu Mureş, Oradea, Brăila, Ploieşti, Craiova, Sibiu, Bistriţa şi Hunedoara.

Despre oameni și melci va rula la Sibiu în Promenada Mall, la intrarea Altex, de vineri 14 septembrie, până joi, 20 septembrie. Între 14 și 16 septembrie, filmul va rula de trei ori pe zi, de la orele 16, 18 și 20 iar între 17 și 20 septembrie de două ori pe zi, de la orele 18 și 20.

Distribuitorii filmului, Transilvania Film şi Ro Image, desfăşoară o campanie de proporţii care are ca scop inregistrarea unui numar record de spectatori pentru un film românesc, şi, totodată, şi-au propus să aducă această producţie în faţa publicului din oraşe şi zone care nu dispun de săli de cinematograf prin metode alternative de proiecţie. În acest scop s-au format 3 echipe mobile care vor proiecta Despre oameni si melci în diferite oraşe din România, în teatre sau case de cultură, proiecţii al căror program va fi pre-anunţat pentru a ajunge în atenţia publicului.

Pe lângă mijloacele tradiţionale de promovare (outdoor, print, TV) distribuitorii au decis să investească intr-o campanie masiva online, realizarea de spoturi şi materiale video personalizate, acţiuni de sampling precum şi în amplasarea de displayuri şi materiale neconvenţionale (ex. Conserve de melci cu protagoniştii filmului), totul din dorinţa de a trezi atenţia publicului şi de a-l invita să vină cu interes la film.

www.despreoamenisimelci.ro
Situl filmului, www.despreoamenisimelci.ro, conţine atât materiale ample din perioada filmărilor cât şi informaţii la zi, detalii despre campaniile neconvenţionale desfăşurate sau testimoniale cu protagoniştii şi principalii realizatori, iar vizitatorii pot consulta săptămânal programul de difuzare a filmului din cinematografele sau locaţiile speciale unde se vor desfăşura proiecţiile în oraşele lor.

Despre film
1992, Cîmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre muncitorii pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.

Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după Legături Bolnăvicioase, care a avut premiera în România în anul 2006.

În Despre oameni și melci spectatorii se vor bucura de prestația unor actori români îndrăgiți precum Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului său, Robinson Stevenin. Jean François Stevenin a avut roluri importante în filmele unor regizori precum François Truffaut, Jacques Rivette, Bertrand Blier, Jacques Demy sau Jean-Luc Godard și a jucat pentru prima dată într-un film românesc.

Scenariul îi aparţine lui Ionuț Teianu, mutat în Franța din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București.
Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.

Despre filmări
Filmările au avut loc în diverse locaţii din Bucureşti, Călaraşi, Amara, Târgovişte, Breaza şi Ploiesti şi s-au desfăşurat pe parcursul a 6 săptămâni. Filmul a obţinut finanţare de la CNC în sesiunea din vara anului 2010 şi a beneficiat de susţinere financiară atât din partea Eurimages cât şi a Programului MEDIA al Uniunii Europene. În plus, South Eastern Cinema Network(SEE Cinema Network) a oferit un premiu pentru dezvoltarea scenariului. HBO România a contribuit de asemenea la procesul de finanţare al producţiei.
Despre oameni și melci este o coproducţie româno-franceză, fiind produs de Libra Film (România) şi Agat Films (Franța).

Premiera filmului va avea loc în data de 14 septembrie în cinematografele din întreaga ţară.

Filmul este distribuit în cinematografe de Transilvania Film în colaborare cu Ro Image.

La campania de promovare a filmului au contribuit: Vodafone, Kiss FM, Ringier, Grand Digiplex Baneasa, Baneasa Shopping City, Fan Courrier, Carrefour, Olay, Fertilia, Petrom, News Outdoor.

Distributia filmului este susţinută de: Ringier, Grand Cinema Digiplex şi Băneasa Shopping City.

Partenerii media ai filmului sunt: Cinemagia, Evenimentul Zilei, Zile şi Nopți, Cinematique, Cinema Rx, Cinefan, Film Reporter, Hip Mag, B365, Metropotam, Feeder, Toți pentru unul, Mixtopia.
Locatie: Promenada Mall Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter