SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Feeeric Fashion Days 6 / Sibiu 2013

1570 afisari

25 iunie 2013
6 zile
30 iunie 2013


Prezentări de modă între locomotive și în bazin

♦ cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de modă din țară, Feeric Fashion Days, va avea loc în acest an între 25 și 30 iunie.

Prezentare din tramvai. Palatul Brukenthal din Avrig. Turnurile de pe Strada Cetății. Biblioteca Astra. Pe scurt, cea de-a cincea ediție a celui mai mare festival de modă. Cea de-a șasea ediție a Feeric Fashion Days va depăși ștacheta ediției anterioare cu locații de prezentare și mai inedite. „Fiecare designer ce va avea în festival prezentare individuală a vizionat locația de desfășurare înainte să își creeze colecția. Toate colecțiile vor fi în completă armonie cu spațiul de desfășurare tocmai pentru a pune în valoare creațiile artistice ale designerilor”, spune Mitichi, organizatorul Feeric Fashion Days.

În curtea Palatul Brukenthal din Avrig va avea loc prima prezentare prin apă din Feeric Fashion Days. Manechinele îmbrăcate în noua colecție semnată Bianca Popp vor defila pe cursul pârâului din curtea Palatului. Terminalul sosiri al Aeroportului Sibiu va găzdui cea de-a doua prezentare individuală, în care modelele vor purta spectatorii într-o călătorie imaginară spre universul designerului Adriana Goilav. Sibiul istoric își pune din nou amprenta peste cel mai important festival de modă. După pasarela dintre turnurile de pe strada Cetății, Feeric Fashion Days revine în centrul istoric al orașului cu două prezentări cu un puternic iz arhaic. Piața Aurarilor se va transforma într-un „haos controlat”, un loc de întâlnire al modelelor ce pornesc din patru puncte diferite, de pe străduțele înguste ce mărginesc piața sau de pe scările de legătură cu Piața Mică. Tot la lăsarea serii, Pasajul Scărilor se va transforma într-un loc de promenadă pentru această artă a frumosului. Înconjurată de zidurile vechii cetăți, pasarela va lega orașul de sus de cel de jos pentru prezentarea Nataliei Vasiliev.

Cele mai spectaculoase prezentări individuale ale acestei ediții de festival se anunță a fi cele din ultimele două zile. Sâmbătă, în 29 iunie, în Depoul CFR, 20 de fotomodele vor defila de-a lungul liniilor de cale ferată, plecând din depoul de reparații spre placa turnantă, unde șina de cale ferată va roti în fața spectatorilor, întreaga colecție, la 360 de grade. Duminică dimineața, apa din bazinul Băii Neptun se va „retrage” pentru a face loc unei prezentări de modă în bazin. Secția de design vestimentar din cadrul Universității Lucian Blaga prezintă o colecție colectivă ce reunește creații ale studenților din cei trei ani. O parte dintre spectatori vor lua loc de-o parte și de alta a pasarelei, chiar pe fundul bazinului.

Feeric Fashion Days este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri principali: Ford, Boromir, Wella, Peroni, Pepsi, Kessler.
Organizator: Fundatia Mitichi


Locatie: Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 11 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter