SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

How To Web Sibiu 2011

2161 afisari

04 iunie 2011
1 zi
04 iunie 2011


ITNT, in colaborare cu Wembrio, organizează pe data de 4 Iunie la Sibiu, Sibiu How to Web Community Event 2011, cel mai important eveniment dedicat comunității sibiene pasionate de online și antreprenoriat web. Tema evenimentului va fi despre comunități și importanța acestora în antreprenoriat.

Evenimentul va concentra în jumătate de zi 8 prezentări și paneluri ale unor nume recunoscute în online-ul românesc (și nu numai) drept modele demne de urmat sau drept povești de succes. Participanții la evenimentul ce se va ține la hotelul Golden Tulip Ana Tower, vor putea urmări, discuta și socializa cu toți speakerii atât în timpul prezentărilor cât și în timpul evenimentului, în zona de networking special amenajată, cât și la petrecerea oficială de după eveniment. Dintre speakeri amintim pe Matthew Harris - Senior Product Manager la Poken, Vlad Stan - fondator Vlad Stan & Partners, co-fondator Seedmoney și BucharestHubb, Dragoș Mănac - CEO la Appnor MSP S.A. și VP Business Development la Heruvim LLC, Konstantin Hristov –Co-Founder & CEO Favit Network, Ștefan Szakal - CEO la X3, Managing Partner la StatusPimp, Ana Maria Andronic - Senior Associate la SCPA Biriș Goran, co-fondator Venture Connect, Alexandru Negrea – social media manager la BCR, Peter Barta – director executiv Fundația Post Privatizare, care de altfel este și partenerul principal al evenimentului la nivel național.

Temele de discuție se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web, cum ar fi: comunitatea web locală, design și creativitate, rețele sociale și social media, începuturile unei afaceri, finanțarea acesteia.

Prețul biletelor variază de la 25 euro, cel standard până la 10 euro pentru studenți. Pentru grupuri și companii există de asemenea reduceri. De asemenea, în acest moment, există câteva promotii și cupoane speciale de reducere de până la 50%, disponibile prin partenerii noștrii. Biletele se pot cumpara online de pe sibiu.how-to-web.net sau de la sediul ITNT din Sibiu, Costache Negri, nr.9.
În cadrul evenimentului am pregatit și câteva surprize, dintre care cel puțin una va fi inedită pentru orice eveniment care a avut loc până acum în Romania.

“Acest eveniment este un beneficiu și o oportunitate imensă pentru comunitatea web și IT din Sibiu și din zonă” spune fondatorul și CEO-ul de la ITNT, Lucian Todea. “Avem nevoie de modele si de povesti de success. Dar și mai mult avem nevoie de comunități implicate. Genul acesta de evenimente crează premisele, energiile și efervescența necesare de unde rezultă ideile și proiectele viitoare. Sibiu How to Web Community este un eveniment care nu trebuie ratat de nimeni care într-un fel sau altul are vreo tangența cu web-ul si online-ul.”

Sibiu How to Web Community face parte dintr-o serie de evenimente regionale organizate de Wembrio, împreună cu parteneri locali din Sibiu, Cluj si Belgrad, în avanpremiera conferinței din București. Aceste mini conferințe sunt focusate pe coagularea comunităților locale.

Mai multe informatii despre evenimentul de la Sibiu se găsesc la http://sibiu.how-to-web.net/.
Pentru detalii, înscrieri și acreditari de presă, vă rugăm contactați pe Cosmina Sipos - cosmina.sipos@itnt.ro.

Parteneri nationali ai evenimentului: Fundatia Post Privatizare
Parteneri media nationali: Hotnews, ArenaBiz, IDG, InternetCorp
Parteneri media locali: TurnulSfatului, Spixii, Sibiul.ro

How to Web Sibiu 2011


Despre ITNT
ITNT este un creator de conținut digital și unul din cei mai importanți publisheri online din Romania. Combinând pasiunea editorilor și developer-ilor, ITNT ofera access, la continut original, la diferite servicii si platforme web dezvoltate in-house pentru utilizatorii din întreaga lume: soft32.com, macsoftware.com, games32.com, etc.

Pentru mai multe informații vizitați: www.itnt.ro

Despre Wembrio
Wembrio este o organizatie care isi propune sa sustina si sa incurajeze antreprenoriatul online, sa ofere suport antreprenorilor si tuturor acelora care sunt interesati sa se familiarizeze cu mediul de afaceri online.

Primele proiecte dezvoltate au fost www.how-to-web.net - o platforma de know-how si informare pentru toate startup-urile din CEE si evenimentul How To Web 2010 - cea mai importanta conferinta de antreprenoriat web din Europa de Est.

Anul acesta proiectul How To Web continua cu o serie de evenimente dedicate comunitatilor locale de antreprenori din Sibiu, Cluj, Timisoara si Belgrad in prima parte a anului si cu organizarea How To Web Conference 2011 la Bucuresti in toamna.

Despre How To Web
How To Web este cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est . Evenimentul How To Web este dedicat antreprenorilor din mediul online, profesionistilor si dezvoltatorilor web, investitorilor de tip venture capital precum si profesionisti din online media, studenti din domeniul IT&C si antreprenori din diverse domenii.

Anul trecut (2010), How To Web a fost cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est si a avut loc la Bucuresti, timp de 2 zile pe 3 si 4 noiembrie 2010 la Hotel Intercontinental.

Anul acesta, evenimentul va avea loc tot in toamna si are ca obiectiv atat conectarea zonei Est-Europene la mediul de afaceri online international, cat si dezvoltarea comunitatilor de antreprenori din regiune si
interconectarea lor, prin furnizarea de informatii relevante si punerea la dispozitie a unui spatiu de discutie si alte noutati intr-un format si mai ambitios.

Pentru întrebări și informații suplimentare vă stau la dispoziție
Cosmina Șipoș- Marketing și PR 
Telefon: 0771303694 
Email: cosmina.sipos@itnt.ro 

Lucian Todea- Event Manager
Telefon: 0723875777
Email: lucian.todea@itnt.ro

Pentru noutăți vedeți și următoarele link-uri:
Web: http://sibiu.how-to-web.net/
Twitter: http://twitter.com/how_to_web
Facebook: https://www.facebook.com/howtoweb

Organizator: ITNT, Wembrio


Locatie: Golden Tulip Ana Tower, Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter