SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



 

PORTI DESCHISE LA INTERCAR / SIBIU 2017

1043 afisari

12 mai 2017
2 zile
13 mai 2017


Skoda Kodiaq a fost desemnata "Cea mai buna masina de familie din lume" de catre britanicii de la Top Gear.
 
Invitatie la sesiuni de drive-test si verificari gratuite la Intercar

          Intercar, dealer-ul autorizat Skoda din Sibiu, are bucuria de a va invita, in zilele de vineri si sambata, 12.05, respectiv 13.05.2017, la evenimentul “Porti Deschise”, o intalnire cu cele mai noi modelele ale marcii Skoda, printre care si cel mai nou membru al familiei Skoda, Noua Skoda Kodiak, un SUV impresionant , cu un design puternic, spatiu generos, si solutii inovative de conectivitate si caracteristici “Simply clever”. 
 
         In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa efectuati sesiuni de drive-test cu modelele dumneavoastra preferate ale marcii Skoda,  iar daca detineti un autoturism Skoda veti beneficia de o verificare gratuita a automobilului dumneavoastra: „Asteptam toti iubitorii marcii pentru a experimenta conectarea pe deplin cu masina pe care o conduc, in cadrul drive-test-urilor cu Noua Skoda Kodiaq, cea mai tehnologizata Skoda construita pana acum, un SUV cu o inteligenta practica care a obtinut punctajul maxim de 5 stele la testele EuroNCAP si care a fost desemnat cea mai buna masina de familie din lume de catre britanicii de la Top Gear. Pentru posesorii Skoda oferim cadou, in aceste zile, o verificare gratuita a autovehiculului  lor in baza unei programari prealabile la telefon 0734.889.507“ , arata Rodica Cucu, Specialist Marketing din cadrul SC Intercar SRL.
 
         Intalnirea va avea loc  la sediul SC INTERCAR SRL, loc. Selimbar, DN 1, km. 303+750, Sibiu. 
 
Cel mai asteptat model ŠKODA, Skoda Kodiaq

Cel mai nou model ŠKODA porneste la drum încorporând toate punctele forte ale mărcii: un design cu un caracter puternic, spaÅ£iu interior extraordinar ÅŸi tehnologie inovatoare care altfel poate fi găsită doar în clasele auto superioare. Skoda Kodiaq marchează începutul ofensivei SUV globale a mărcii ŠKODA.
Kodiaq beneficiază din plin de noul limbaj de design Škoda, modern, clar ÅŸi expresiv. Totodată, este un automobil realizat la standarde ridicate, lipsite de compromisuri, atât în ceea ce priveÅŸte funcÅ£ionalitatea, cât ÅŸi calitatea prelucrării. Odată cu Skloda Kodiaq fabricantul ceh de automobile îÅŸi extinde gama la ÅŸapte modele ÅŸi peste 40 de variante. Totodată, noul SUV marchează începutul unei campanii SUV extinse. 
 
AccceleraÈ›ia de la 0 la 100 de km/h a celui mai puternic diesel se face în doar 8.6 secunde.
Skoda Kodiaq vine cu indei ingenioase de conectivitate, cu functii si sisteme de siguranta activa  care ofera informatii online din trafic, frânare automată în situaÈ›ii de urgență, protectia pietonilor, asistare la părăsirea benzii de rulare È™i detectarea maÈ™inilor din unghiul mort, sisteme care monitorizează banda de mers, oboseala È™oferului sau functii ce pot observa semnele de circulaÈ›ie, posibilitatea accesarii de la distanta a autovehicului,  oferirea de rute alternative in caz de ambuteiaje, preturi la combustibil, informatii privind locurile de parcare, meteo. In caz de accident, SUV-ul iniÅ£iază o conexiune de voce ÅŸi date cu o centrală telefonică de urgenÅ£e dedicată ÅŸi transferă toate informaÅ£iile necesare ÅŸi, in caz de necesitate, se va trimite un echipaj de urgenţă la locul accidentului. Există È™i o notificare pentru accidente uÈ™oare, dar È™i una pentru momentele în care maÈ™ina se defectează.
 
Skoda Kodiaq – cel mai mare portbagaj din clasa sa 
Cu o lungime totală de 4.7 metri (cu 40 de mm mai mare decât Octavia), cu cel mai mare portbagaj din clasa sa, si cu optiunea celui de-al treilea rand de scaune, Kodiaq este inceputul unei noi ere pentru ŠKODA. Un alt atu al modelului este opÈ›ionalul pentru un al treilea rând de scaune. Portbagajul Skodei Kodiaq are o capacitate de de 720 de litri (în condiÈ›ii normale) È™i 2065 de litri atunci când ambele banchete sunt rabatate.Dacă se optează È™i pentru rabatarea scaunului pasagerului față, Kodiaq poate transporta obiecte de până la 2.8 metri lungime. 
 
Ce trăsături impartaseste SUV-ul cu urșii Kodiak?
 
- dimensiuni mari (ursul atinge în jur de 400 de kg È™i înălÈ›ime de până la trei metri);
- putere și control asupra elementelor naturii;
- spiritul de familie
 
Denumirea aleasă pentru SUV se inspiră de la cei peste 3500 de urÈ™i Kodiaq ce trăiesc în sudul Alaskăi. Q-ul de la sfârÈ™it provine din limbă băștinaÈ™ilor (q-ul de final fiind o caracteristică pentru numele de animale în limba Alutiiq).
 
Al doilea SUV din gama constructorului ceh, Skoda Kodiaq, îÅŸi trage numele de la ursul Kodiak care traieste pe o insula omonima de langa coasta sudica a Alaskai; modul de scriere este derivat din limba bastinasilor – populatia Alutiiq. Alaturi de o populatie de circa 14.000 de oameni, pe insula Kodiak traiesc si aproximativ 3.500 de ursi Kodiak. Populatia nativa Alutiiq denumeste ursul Taq uka 'aq – litera "q" de la final fiind caracteristica numelor de animale. Prin includerea acestei litere in denumirea noului model SUV de mari dimensiuni, Skoda isi demonstreaza respectul fata de limba Alutiiq. In acelasi timp, litera "q" creeaza un nume deosebit pentru noul si originalul model Skoda.





Locatie:

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




MihaelaOrtak ( 17.05.2017 09:47 )
Faci bani in timpul liber, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la newopportunity801@g m a i l . com


  

Alte evenimente Vineri, 12 mai 2017


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter