SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Rally Brunch / Avrig 2015

721 afisari

23 august 2015
1 zi
23 august 2015


Palatul Brukenthal din Avrig – gazda celui mai important eveniment automobilistic din acest an

Sute de cai putere si motoare turate la maxim. Atmosfera clasică a Palatului Brukenthal din Avrig va fi animată in acest week-end de zeci de mașini de curse ce vor participa la o parada inedita organizata intr-un decor de poveste. Helmuth Duckadam si Ovidiu Lipan Tandarica se vor numara printre oaspetii fostei resedinte de vara a baronului Samuel von Brukenthal.

Comunitatea automobilismului sportiv este formată din oameni care își urmează pasiunea, indiferent de constrângeri sau de piedici, cu o determinare care a inspirat ani de-a rândul. Timpul și experiența au demonstrat că motorsportul este un sport de echipă. Pe lângă piloți și copiloți, investesc timp și energie în aceeași pasiune echipele de asistență, voluntarii, arbitrii, organizatorii, fotografii, spectatorii și nu în ultimul rând familiile sportivilor. De aceea Federația Română de Automobilism Sportiv și Sibiu Rally Challenge în parteneriat cu Primăria Orașului Avrig vor organiza în premieră duminică, 23 august, în încheierea Sibiu Rally, un altfel de eveniment, menit să întărească spiritul comunității sportive. Este vorba de „Rally Brunch” găzduit de Palatul Brukenthal din Avrig, un loc de o eleganță deosebită, care devine viu și actual prin activitățile propuse.
Dimineața va debuta cu un meci de fotbal demonstrativ la ora 10:00 ce îl va avea ca invitat special pe Helmuth Duckadam, un personaj de referință în sportul românesc. Urmează brunch-ul în grădina palatului, ocazie pentru sportivi să își împărtășească experiențele alături de invitații speciali printre care se numără si ambasadorul FRAS, maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică.


Fotografii de la Sibiu Rally vorn avea ocazia să experimenteze noi cadre și să participe la concursul foto organizat de FRAS în parteneriat cu Palatul Brukenthal.

Premiile concursului foto cu siguranță vor motiva atât fotografii prezenți să își ducă creativitatea la un nou nivel, cât și echipajele să își lase bolizii să fie protagoniștii unei ședințe foto. Cea mai votată fotografie va aduce un sejur la Ice Hotel Bâlea Lac autorului și un sejur la Palatul Brukenthal echipajului căruia îi corespunde mașina.
„Rally Brunch” va fi încununat de un moment simbolic în care invitații sunt așteptați să planteze în echipă câțiva copaci, în curtea palatului, gest simbolic atât pentru valorile perene ale automobilismului sportiv, cât și în semn de susținere a inițiativei Primăriei Orașului Avrig - Oraș Verde, care are ca obiectiv principal sustenabilitatea mediului, plănuind să devină până în 2030 un oraș independent energetic.

„Rally Brunch” este un eveniment organizat de FRAS și Sibiu Rally Challenge în parteneriat cu Primăria Orașului Avrig - Oraș Verde și cu Palatul Brukenthal din Avrig, cu sprijinul Ice Hotel Bâlea Lac.

Concursul foto se va desfășura în perioada 23 august - 28 august. Fotografii sunt invitați să participe la concurs trimițând pe adresa de email media@fras.ro o selecție de maxim 10 fotografii realizate exclusiv la „Rally Brunch”. Acestea vor fi publicate într-un album foto dedicat concursului pe pagina de facebook a FRAS. Fotografia cu cel mai mare număr de like-uri va fi desemnată câștigătoare.

Pentru detalii si declaratii de presa va stam la dispozitie.

Va doresc sa aveti o zi…asa cum va place! 
Locatie: Palatul Brukenthal, Avrig, Judetul Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte evenimente Duminica, 23 august 2015


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 11 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter