SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Spectacolul SINUCIGASUL la Teatrul Gong

1187 afisari

16 aprilie 2011
1 zi
16 aprilie 2011


Va invitam sambata, 16 aprilie 2011, ora 19:00 la spectacolul: “SINUCIGASUL”, de Nikolai Erdman, in regia Doinei Ionescu. Pretul unui bilet este 10 LEI. Rezervari se pot face la numarul de telefon: +4 0721 284809.

Din distributie fac parte:
Semion Semionovici Podsekalnikov - Valentin Iacob
Maria Lukianovna - Ana Maria Taru
Serafima Ilinicina - Mirela Filip
Alekandr Petrovici Kalabuskin - SilviuSerban
Margarita Ivanovna Peresvetova - Andreea Barac
Aristarh Dominikovici Grand-Scoubique - Andrei Stefan
Egoruska, Parintele Elpidi, Modista, un tanar sudro-mut - Ileana Stefanescu
Pugaciova - negustoreasa; o vecina - Angelica Ioana Jipa
Kleopatra Makimovna; o croitoreasa - Emma Mogda

Durata spectacol: 2h:20min
Spectacol organizat de Scoala de Teatru Q-Feel.


Anunt in atentia tuturor pasionatilor de teatru. Dupa ce am demonstrat bucurestenilor ca si actorii amatori stiu sa se “joace”, venim catre un alt public antrenat si dopat cu arta si cultura.
Luandu-ne inima in dinti pornim catre Sibiu, reprezentand pentru noi o provocare in acesta prima etapa de evolutie actoriceasca.
Suntem cativa “jucausi” a caror munca este valorificata si intrupata in piesa “Sinucigasul”, de Nikolai Erdman.
Va asteptam cu mic, cu mare, cu simtul critic la vedere, dar si cu inimile deschise catre frumos pe data de 16 aprilie 2011, ora 19:00 la Teatrul Gong din str. Alexandru Odobescu, nr. 4 - Sibiu, pentru a ne intampina si a ne ajuta sa evoluam pe acest drum sinuos, dar si pentru a va delecta simturile.

"Sinucigasul" este o piesa ciudat de actuala. “Viata n-are sens” e replica finala a acestei piese geniale, scrisa cu un curaj nebun de un tanar de 28 de ani, al carui talent a fost sugrumat.

Nici o forta nu rezista in fata dorintei omului de a trai. Erdman construieste o poveste in care joaca de-a moartea se transforma incet intr-un joc cu moartea.
In esenta, este vorba despre un om simplu, care ajunge un erou, fara ca macar sa urmareasca acest scop – un erou simbolic intr-o societate lipsita de orice valori si principii, in care viata omului devine o simpla marfa de tranzactionat…

Razi si razi si parca ai mai rade, dar nu prea… ramai gandindu-te la actualitatea subiectului, la profunzimea lui…si parca unele framantari te-au chinuit si pe tine in anumite momente, iar unele intrebari iti stau si acum in minte... un ras provocat de situatii extreme, disperate..
” Prietenii ” binevoitori din jurul lui Semion Semionovici Podsekalnikov, care il indeamna sa se sinucida pentru diverse cauze convenabile domniilor lor, par a ne trimite cu gandul la anumite personaje din viata reala, din jurul nostru…si iar ai rade si nu prea…iti amintesti de cate ori ai fost incurajat sa te arunci in dispute care nu iti apartineau, pentru cauze care nu aveau nici o legatura directa cu tine…
Pe scurt. Senia Podsekalnikov, ramas somer, traieste de mai bine de un an din salariul sotiei. Dar nu lipsurile si amaraciunea sapa incet, incet in el hauri ce par de neumplut, ci gandurile pe care o lume intreaga le gandeste in locul lui. In fond, dictatura cea mai cumplita este aceea exercitata de “mase” asupra gandurilor unui om. Care treptat se lasa gandit de gandurile lor, se lasa condus si manipulat cu o inocenta, din nou, aproape perversa. Fara sa aiba cu adevarat intentia sa se sinucida, de fapt fara sa creada cu adevarat ca are un motiv real de sinucidere, Podsekalnikov se lasa prins intr-un vartej nebunesc care îl duce pana… in sicriu, dar nu si in mormant. Asa-zisa lui dorinta de sinucidere este parazitata de o societate intreaga, in care exponenti ai diverselor categorii sociale vor sa-si adjudece ca pe un trofeu moartea lui. Iar Podsekalnikov descopera in ultimul moment ca, in fond, nici moartea nu-i mai apartine. Si alege viata. Se ridica din sicriul in care tocmai isi ascultase slujba de inmormantare si isi infuleca pofticios coliva. Dar soarta se razbuna. Jocul isi cere victima. “ Podsekalnikov are dreptate. Viata nu are sens ”.

   
Accesul publicului la spectacolele Teatrului GONG se face pe baza biletelor puse in vanzare la intrarea in sala de spectacol cu 30 de minute inainte de ora de incepere a spectacolului.

Teatrul GONG desfasoara pentru acest spectacol o politica de ''free sitting'' oferind in limita locurilor disponibile fiecarui spectator, dupa regula ''primul venit, primul servit'', posibilitatea de a-si alege singur propriul loc in sala de spectacole.

Organizator: Scoala de Teatru Q-Feel


Locatie: ''

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter