SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Tag the Flag Sibiu 2011

1730 afisari

25 iunie 2011
1 zi
25 iunie 2011


Tag the Flag. Un nou mod de turism în Sibiu.

Sâmbătă, 25 iunie 2011, va avea loc la Sibiu evenimentul Tag the Flag, eveniment organizat de trei bloggeri sibieni, cu sprijinul Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi a Primăriei Municipiului Sibiu.

Tag the Flag este un eveniment-concurs ce urmăreşte identificarea şi promovarea pe Internet a locurilor şi evenimentelor mai puţin cunoscute din oraşul Sibiu. Organizatorii au considerat că turismul tradiţional a devenit puţin monoton şi tocmai de aceea s-au gândit la o modalitate aparte de a cunoaşte oraşul. Pe lângă locuri ce merită vizitate, recomandate de site-ul Punctedeinteres.ro, participanţii la concurs vor cunoaşte şi evenimentele mai puţin attractive turistic dar importante ale oraşului, cum ar fi Raliul Sibiului sau chiar promovarea tirului cu arcul (sport la care oraşul Sibiu a oferit un campion naţional).

Pentru prima ediţie Tag the Flag Sibiu au fost invitaţi cei mai reprezentativi oameni din online-ul oraşelor participante – Mediaş, Alba-Iulia, Hunedoara. Pe lângă aceştia vor mai participa şi bloggeri sibieni stabiliţi în alte oraşe ale ţării. Scopul lor e să identifice atracţii turistice prin zonele mai puţin vizitate ale oraşului Sibiu şi să scrie despre acestea. Pe lângă bloguri, locurile descoperite vor fi promovate prin clipuri video realizate cu ocazia acestui eveniment de Sibiu Media Center.

Startul concursului se va da sâmbătă la ora 12:00 din Music Pub (Pţa. Mică 23), concursul urmând să dureze aproximativ 4 ore.

Datorită profesiei mele, am umblat mult prin oraşul Sibiu, în special în zonele istorice. Cu toate astea, în timpul căutării de noi puncte de interes pentru turismul sibian, am descoperit multe bijuterii arhitectonice de care nici măcar nu aveam habar că există. Sunt străzi la doar câteva sute de metri de Piaţa Mare pe care nu am mai fost de ani buni sau, mai tragic, pe care nu am fost niciodată. Există nenumărate zone boeme şi liniştite în tot oraşul care, din păcate, nu sunt cunoscute nici măcar de sibieni. Prin proiectul Tag the Flag sperăm să mediatizăm cât mai multe dintre acestea şi să împărtăşim sibienilor şi turiştilor o părticică din ce am trăit noi plimbându-ne prin Sibiu.” spune Tudor Şt. Popa, posesorul blogului www.CeMerita.ro şi organizator al evenimentului.

Organizatori Tag the Flag Sibiu: Tudor, Monica şi Rareş.
Parteneri: punctedeinteres.ro, www.TiparesteAcasa.ro, Music Pub Sibiu, Sibiu Media Center, Lucas Super Sandwich. Proiect susţinut de Primăria Municipiului Sibiu. Premii oferite de punctedeinteres.ro şi WayteQ.

Mai multe detalii despre Tag the Flag: http://cemerita.ro/campanii/tag-the-flag

Persoană de contact:

Tudor Şt. Popa
 e-mail: tudor@cemerita.ro

Detalii despre concursul Tag the Flag:

Fiecare echipă participantă la concurs este formată dintr-un blogger şi un coechipier ales dintre cititorii blogului propriu, fie că acesta îi este prieten apropiat, amic sau doar cu ocazia asta îl cunoaşte pentru prima oară. Bloggerul trebuie să-şi aleagă cu atenţie coechipierul pentru că la finish vor ajunge doar echipele care reuşesc să treacă peste toate probele din concurs în timpul maxim stabilit (4h.).

O echipă este preferabil să îndeplinească cât mai multe aptitudini necesare rezolvării probelor (cel puţin un membru/echipă să aibă carnet de conducere cat. B, să ştie să meargă pe bicicletă, să nu-i fie rău de înălţime, să ştie să înoate etc).

Probele nu se cunoasc în prealabil, ele sunt descoperite pe parcursul concursului şi trebuiesc rezolvate fără ajutorul telefoanelor şi informaţiilor online.  Echipele pleacă de la Start fără nici un ban în buzunar. Terminarea unor probe are ca recompensă bani sau posibilitatea de a folosi un vehicul (bicicletă, atv, autobuz, taxi sau maşină). Echipele au posibilitatea de a primi ajutorul oamenilor de pe stradă. După fiecare probă rezolvată, echipelor le este înmânat (sau îl descoperă singure) un plic sigilat în care stă scris un indiciu pentru a ajunge la următoarea probă.

Concursul este împărţit în 3 etape iar la terminarea fiecăreia, echipele trebuie să tag-uiască un steag aflat la pit-stop. Netag-uirea steagului duce la primirea unui timp de penalizare. În urma fiecărei etape se va stabili un clasament care va putea fi baza clasamentului final.

Pe parcursul traseului există probe ajutătoare, probe obligatorii si probe opţionale în urma cărora echipele vor găsi elemente şi instrumente utile pentru rezolvarea următoarelor probe (hartă, busolă, bani, lanternă etc). Este la alegerea fiecărei echipe dacă va „pierde timpul” rezolvându-le sau merge mai departe riscând în felul ăsta să nu poată rezolva diverse probe. Echipele se pot întoarce să rezolve proba ajutătoare din etapa în care concurează la momentul respectiv. Dar în felul ăsta timpul trece în defavoarea lor.

Finish-ul primilor concurenţi va avea loc în Pţa Mică după aproximativ 3 ore.
Locatie: Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter