SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

TEDx Sibiu 2010

1764 afisari

29 octombrie 2010
1 zi
29 octombrie 2010


10 motive pentru care trebuie sa fi la TEDxSibiu

În 29 octombrie 2010 va avea loc prima ediţie a TEDxSibiu. În cadrul evenimentului, 8 invitati din Sibiu si din tara adresează discursuri scurte, de câte 17 minute, în faţa unei audienţe selectate, de 99 de influenţatori locali din domenii variate: afaceri, social, arte, cultură, educaţie, medicină şi altele. Discursurile şi conversaţiile generate vor aborda idei si viziuni pentru comunitatea sibiana, pe tema „Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica”.

1. TED reprezinta prescurtarea termenilor in engleza: Tehnologie, Divertisment si Design. Acelasi lucru urmareste si evenimentul TEDxSibiu, in cadrul caruia sunt deja pregatite cateva momente surpriza chiar si pentru cei care locuiesc de o viata in Sibiu.
2. Amfitrionul evenimentului este Dl. Eugen Iordănescu - Director al Camerei de Comert Sibiu si al Parcului Industrial Selimber.
3. D-l Constantin Chiriac, profesor, actor si director al Teatrului National “Radu Stanca” va fi prezent la eveniment in calitate de speaker, pentru a impartasi experientele traite cu ocazia fiecarui Festival de Teatru organizat la Sibiu incepand cu anul 1993 si sa povesteasca din culisele proiectului Sibiu - Capitala Culturala Europeana.
4. Teodor Tulpan este primul roman care a ajuns pe Everest, un alpinist profesionist nascut la Sibiu, care detine recordul mondial la lansare cu parapanta, la altitudine si a condus prima expeditie strict sibiana in 2009 in Caucaz.
5. Lucian Vintan este profesor universitar in cadrul Facultatii de Calculatoare “Lucian Blaga” si om de stiinta recunoscut la nivel international. Din 2005 este expert independent al Comisiei Europene în domeniul ştiintei şi ingineriei calculatoarelor, referent al mai multor reviste şi conferinţe internaţionale de specialitate. De asemenea, este consultant oficial la Siemens, membru al „International Program Committees” si membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România.
6. Irina-Eliza Penciu este omul simplu care a reusit sa impresioneze echipa TED prin entuziasmul si dinamica din viata ei. Ea este Coordonator Cultural de Programe Turistice in cadrul Muzeului ASTRA, ea da viata muzeului si reuseste sa faca orice trecator sa se indragosteasca de acele locuri, peisaje, traditii, experiente. Pentru Eliza, fiecare zi e o noua provocare pentru oferi calitate, diversitate si inovatie in servicii turistice.
7. Scott Eastman este celebrul fotograf international specializat in fotografii comerciale si arta fina, cu un portofoliu interantional impresionant. El a fost fotograful oficial al proiectului Sibiu Capitala Culturala Europeana si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu.
8. Intreaga tara a auzit de proiectul “Let's do it, Romania!” putini insa cunosc persoana care i-a dat viata. E vorba de Liana Buzea, tanara care e implicata in proiecte de mediu inca din 2003. Ea a pus bazale unei organizatii nonguvernamentale inca din perioada liceului, iar azi poate fi mandra ca este locuitorul Romaniei implicat in cel mai mare proiect social de pana acum.
9. Producator de filme si antreprenor web video, John Ketchum este co-fondatorul festivalului international de filme de un minut – Filminute. Cu o educatie internationala si experiente interculturale, John ramane la pasiunile lui: filmul si sa povesteasca trairile sale.
10. Cristina Bazavan, redactorul sef la cea mai curajoasa revista de femei – Tabu, va vorbi despre cele 4 zile de impoderabilitate ale revistei Tabu, zile in care nu stia daca revista mai traieste sau moare?

Managerul PR al evenimentului, Bianca Grip, completeaza “Ne-am strans o mana de oameni, voluntari, uniti de cauza comuna - dinamizarea locuitorilor acestui oras si am organizat acest eveniment. Spre surprinderea noastra, am desoperit sibieni valorosi si talente pe care asteptam cu foarte mare entuziasm sa vi-i prezentam.”

Acest eveniment este organizat de un grup de tineri voluntari, iar selectia participantilor dupa propriile criterii este imperios necesara. Taxa de aces la eveniment doreste doar sa acopere costurile implicate cu pauzele de cafea si dineul in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa se cunoasca mai bine. Multumim sponsorilor evenimentului Ambient si BBA audit.finance.legal.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment acesati site-ul www.tedxsibiu.ro, sau www.facebook.com/tedxsibiu.
Locatie: ''

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 07 martie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter