SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Basketball Show: Legends of Blacktop, Romania Tour 09

2934 afisari

12 septembrie 2009
1 zi
12 septembrie 2009


Cea mai apreciata echipa a street-ballul-ului mondial, AND 1, va performa in perioada 11 – 14 Septembrie pentru prima data in Romania, cu ocazia turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company.

Astfel, cele mai spectaculoase meciuri de baschet combinate cu acrobatii unice de mare dificultate se vor disputa dupa cum urmeaza:

- pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA;

- pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur a Sibiului, constituiti in “LEGENDELE SIBIULUI”;

- pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA STEAUA-TURABO SI RAPID BUCURESTI, formand echipa SELECTIONATA SECTOR 6.

Din dorinta de a promova sportul in randul tinerilor si de a-i convinge ca reprezinta atat o forma de educatie si divertisment, cat si un pion esential in mentinerea si intretinerea unei vieti sanatoase si echilibrate, Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania a asociat acest eveniment cu unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, ce va fi prezent la toate meciurile de baschet, in calitate de invitat special. Astfel, disputele vor fi animate de prezenta binecunoscutului artist, ALEX VELEA, impreuna cu echipa sa de dansatori profesionisti, ce vor oferi celor prezenti un show real de divertisment si un recital de zile mari.

Mai mult, spectatorii participanti la meciurile din Sibiu si Bucuresti vor avea ocazia sa-si demonstreze abilitatile sportive in pauzele dintre meciuri. Cine inscrie un cos de la mijlocul terenului are ocazia de a castiga un scuter Peda Desire oferit de ATVROM.

Biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’– Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti de la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr 205 si online prin www.re5pect.ro, www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro. 

Legendele Sibiului

Consacrata echipa AND 1 din Statele Unite ale Americii are concurenti seriosi in cadrul meciului pe care-l vor disputa pe data de 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, cu ocazia evenimentului de exceptie dedicat iubitorilor street-ball-ului: “The Legends of The BlackTop Tour Romania ‘09”. Echipa Legendele Sibiului, constituita in mare parte din jucatorii echipei de aur CSU Sibiu, pleaca din start cu atu-ul emblemei de campioni, in urma Campionatelor Nationale din 1995 si 1999, pe care jucatorii le-au castigat, spre bucuria fanilor.

Dupa o evolutie impresionanta de peste 30 de ani, in care CSU Sibiu a avut o evolutie ascendenta dinamica, anul 1995 a fost unul plin de bucurii pentru sibieni si de referinta pentru istoria echipei: pentru prima data, Sibiul s-a clasat pe cea mai inalta treaptă a podiumului. Din acea echipă făceau parte: Cornel Alecu, Nelu Lefter, Elemer Tordai, Attila Kincses, Silviu Corodi, Viorel Ciocian, Marcel Lăpădat, Benny Pelger, Bogdan Spânu, Ovidiu Teleabă, Claudiu Muntean şi Gabriel Viciu.

In 1996, echipa a obţinut medalia de bronz. In 1999, echipa cucereşte pentru a doua oară titlul de campioana naţionala, avandu-i in echipa pe: Zoran Spasojevic, Claudiu Muntean, Bogdan Spânu, Alex Kovacs, Elemer Tordai, Cosmin Agapie, Marcel Lăpădat, Cornel Alecu, Benny Pelger, Cătălin Vulc şi Cristi Crăciun. Dintre acestia pe 12 septembrie impotriva echipei americane vor fi prezenti: Benny Pelger, Bogdan Spanu. Cornel Alecu, Alex Kovacs, Alex Rubint si alti jucatori care au evoluat sub culorile clubului de pe malul Cibinului: Gyuri Grunwald, Zeliko Bubanja, Andrei Dinu, Tiberiu Stefan Sebestyen, dar si tineri sibieni care promit in baschetul romanesc precum Adrian Tatu, Bogdan Vacaru, Victor Diaconescu. Emil Malai si Radu Cinezan vor fi de asemenea adversarii celor de la AND 1 in cadrul acestei dispute.Locatie: ''

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter