SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Romani in Lume

Poate ai plecat pentru o viata mai buna, poate pentru altceva spune-ne si noua cum e.. ai gasit ce ai cautat?
Sau poate ca vrem sa plecam de aici....
Ce ne face sa plecam in alte tari? Oare umbla cainii cu colaci in coada in tarile calde?
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 05.04.2009 18:42
Şef la cea mai mare companie aeriană din Canada

Călin Rovinescu (52 de ani) e un canadian de origine română pe care mintea sclipitoare l-a propulsat în vârful ierarhiei în fiecare firmă pentru care a lucrat. În urmă cu câteva zile, el a devenit numărul 1 în cea mai mare companie aeriană din Canada, Air Canada.

http://www.libertatea.ro/stire/sef-la-c ... 35535.html
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 16.04.2009 11:43
Gentlemanul

Boxerul Lucian Bute (29 de ani), campion modial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a pozat pentru revista canadiană “H Masculin-Singulier”, în ipostaza unui bărbat de succes. Zece pagini găzduiesc povestea sportivului român, sărac, dar muncitor, care şi-a îndeplinit visul peste Ocean.

Citeste articolul complet aici:

http://www.libertatea.ro/stire/gentlemanul-236761.html
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 06.08.2009 03:38
Afacerişti români din Canada, renumiţi în lumea caviarului
3 August 2009

Cornel şi Dorina Ceapă au emigrat în Canada pentru a duce o viaţă mai bună, iar acum sunt aşa de renumiţi pentru afacerile cu nisetru şi icre negre, încât publicaţia Business Journal le-a dedicat ultimul număr.

Cornel si Dorina Ceapa, captura Business JournalConaţionalii noştri au pus bazele firmei Acadian Strugeon&Caviar în 2004, iar acum deja aprovizionează cu peşte şi icre negre restaurantele din toată Canada. Cornel şi Dorina se trezesc în fiecare dimineaţă la 6 (atunci când e deschis sezonul de pescuit) şi stau pe apă. Prind şi câte 50 de bucăţi pe zi, dar nu păstrează decât 10.

Afacerile le merg aşa de bine, încât românii vor să aibă în curând propria crescătorie de nisetru, momentan având deja mai multe sucursale unde carnea şi icrele sunt colectate şi preparate. Potrivit Business Journal, în câteva luni, familia Ceapă va obţine permisul de a exporta carne şi caviar.

Între timp, au treabă în bucătărie. Nisetru afumat, file, la grătar, cu tot felul de mirodenii şi condimente, pregătit perfect. Asta e specialitatea lui Cornel, care o are pe soţia lui ajutor de bucătar.

(http://www.libertatea.ro/stire/afaceris ... 50435.html)

Return to Sibian in tarile calde

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest