Page 1 of 1

Galerie foto din Gradina Zoologica Sibiu

PostPosted: 05.05.2004 14:39
by ovisopa
In ultimele zile am adunat cele mai bune poze din Gradina Zoologica Sibiu si am creat un nou album in Galeria foto, de azi puteti vedea pozele din noul album, accesand meniul din stanga al site-ului http://www.sibiul.ro ... la categoria Galerie Foto am adaugat "ZOO Sibiu".

In album gasiti deocamdata 52 de poze , cateva fotografii pentru fiecare specie. Sper sa gasesc si o brosura sau putina documentatie despre acele animale ca sa pot completa campul "Descriere" care apare la fiecare poza, daca este cineva care stie de unde pot face rost de mai multe informatii .. :help: pls da'ti un reply la mesajul meu .

Acum astept parerile voastre despre album , daca gasiti ceva in neregula ..v reo greseala ... orice BUG :oops: ... scrieti un mesaj aici :wink: .

see ya all

PostPosted: 06.05.2004 08:17
by das
in primul rand , felicitari, pozele au iesit bine..pacat ca gradina este destul de prost intretinuta in realitate.
informatii despre animale le gasesti pe sfantul internet :P sau daca vrei succint , iti recomand un Atlas Zoologic , in care zice la fiecare specie 4-5 randuri
(cred ca mai il am pe undeva daca te intereseaza)

3 link-uri

PostPosted: 06.05.2004 10:39
by Tully
Faine exemplare, dar si eu subscriu ca ai facut o treaba foarte buna avand in vedere cum e intretinuta gradina ZOO :( . nu am apucat sa vad decat ce ai pus pe pagina asta si uite aici niste link-uri despre ele.

http://home.globalcrossing.net/~brendel/tiger.html
http://animaldiversity.ummz.umich.edu/s ... corax.html
http://www.birdguides.com/html/vidlib/s ... iconia.htm

daca am timp fac niste traduceri in romana de la fiecare k sa mearga mai repede.

frumoasa initiativa.

P.S. fa o structura tabelara generala despre cum ai vrea informatiile sa le bagi. ex. habitat natural, caracteristici, categorie, hrana, raspandire, etc. si poate punem toti umarul ca uite asa mai invatam si noi ceva :wink:

PostPosted: 06.05.2004 12:48
by ovisopa
Anul trecut cand am fost in ZOO mirosea ingrozitor dar acum cand am fost in zona cu lupii ( locul unde mirosul este cel mai puternic ) parca nu mai era chiar asa de tare mirosul .. oricum asta nu inseamna ca treaba e ok , ce m-am deranjat foarte tare a fost cosul de gunoi de la intrarea in Gradina Zoologica dar nu intrarea de langa lac ci cea de sus unde stau tejghelele alea cu ochelari si tot felul de briz briz'uri .. pacat ca nu am facut o poza sa vada si cei care nu au ajuns inca prin dumbrava, cosul era super plin iar o jumate de metru in jurul cosului erau alte deseuri care nu incapeau in cos. Sunt tare curios cine se ocupa de curatenie in zona aia.

Problema curateniei am vazut-o doar acolo sus , jos pe cararile din gradina Zoologica eu sincer nu am vazut hartii sau alte prostii aruncate pe jos.

Dupa parerea mea trebuie lucrat mult la custile animalelor care sunt petecite de 'nspe ori ... ca la romani ... punem o teava ... sau legam o plasa , oricum eu cred si sper ca lucrurile merg spre bine, chiar daca se misca mai incet . Am gasit in arhiva stirilor ceva legat de Gradina Zoologica si primarul Johanis (primar care va primii votul meu si al prietenilor mei .. nu pt ce a spus dar pt ce a facut in ultmii ani pt Sibiu :wink: ) . Cititi articolul de la adresa http://www.sibiul.ro/stirile.php?id=2894 pt a vedea 2 din proiectele primarului pt 2005.

Tully >> mersi de linkuri ;)
In legatura cu descrierea eu ma gandeam la ceva simplu cateva vorbe sa intre in casuta aia de descriere dar daca se mai arata cineva interesat de acest aspect pot sa modific sa incapa o descriere mai lunga si sa arate si frumos :), eu sincer nu am timp sa ma apuc de tradus o descriere a unui animal :( .

see ya

PostPosted: 07.05.2004 08:25
by grumy78
poza mea unde este?