Page 1 of 1

www.sibiul.ro

PostPosted: 31.01.2004 18:44
by Anonymous
Felicitari pentru web site, este unul dintre cele mai reusite web site-uri despre un oras din Romania. Albumele cu fotagrafii din Sibiu sant minunate. Pentru cei care nu cunosc Sibiul sant un indemn sa viziteze orasul, pentru cei care il cunosc sant o placere sa revada locurile.
Sugesti?
1. Evenimente culturale care au loc in Sibiu (expozitii, simpozione, conferinte, spectacole, etc).
2. O pagina cu link-uri catre alte site-uri Sibiene, personale, de invatamant, etc

Multumiri pentru http://www.sibiul.ro
Tatiana Murzin-Bencovski

PostPosted: 03.02.2004 16:19
by ovisopa
In primul rand mersi mult pentru laude :dance: .

iar in legatura cu sugestiile

1. o sa facem sigur o rubrica legata de evenimente culturale din sibiu, au mai fost utilizatori care au cerut mai multa informatie in legatura cu activitatile culturale din sibiu.

2. Proiectul cu directorul web este in lucru de ceva vreme, dar timpul asta ne omoara pe toti :( ... sper sa-l termin in curand.

bye

Felicitari!

PostPosted: 17.02.2004 21:22
by WhiteGhost
Felicitari in primul si in primul rand pentru continutul site-ului! M-a uimit sa vfad multitudinea de info-uri care le pot afla aici despre sibiu. Si sibiuonline.ro e bunicel... dar... u rule :lol:

As avea niste mici sugestii.. care ma cam deranjeaza pe mine:
1. Abia am reusit sa dau de forumul asta, nu prea sunt linkuri catre el pe prima pagina.
2. Nu e umpic cam mult galben in designul site-ului? Parca... cam bate la ochi :(
3. Am impresia ca site-ul e hosted pe un server dinafara... de ce? :( Merge mai greu... nu se observa chiar asa tare... dar zic ca idee ar fi trebuit daca puteati sa-l hostati in romania :(

Succes in continuare!

Regards,
WhiteGhost

Re: Felicitari!

PostPosted: 18.02.2004 11:43
by ovisopa
WhiteGhost wrote:Felicitari in primul si in primul rand pentru continutul site-ului! M-a uimit sa vfad multitudinea de info-uri care le pot afla aici despre sibiu. Si sibiuonline.ro e bunicel... dar... u rule :lol:

As avea niste mici sugestii.. care ma cam deranjeaza pe mine:
1. Abia am reusit sa dau de forumul asta, nu prea sunt linkuri catre el pe prima pagina.
2. Nu e umpic cam mult galben in designul site-ului? Parca... cam bate la ochi :(
3. Am impresia ca site-ul e hosted pe un server dinafara... de ce? :( Merge mai greu... nu se observa chiar asa tare... dar zic ca idee ar fi trebuit daca puteati sa-l hostati in romania :(

Succes in continuare!

Regards,
WhiteGhost


1. ai dreptate in legatura cu linkurile spre forum, e sus de numai 2 saptamani si in timpul asta am tot adaugat module noi .. am adaugat pe prima pagina din site-ul http://www.sibiul.ro o rubrica "Ultimele 5 mesaje de pe forum" .. stiu ca nu e destul ... dar in curand o sa fac un meniu pe site, in partea stanga cred :roll: cu linkuri spre forum .

2. despre culoarea galbena cu care e facut site-ul am mai avut o discutie cu cineva, dar nu aici pe forum, ... asa a fost sa fie in 2002 cand am realizat site-ul , de atunci s-au schimbat multe ... si o sa se mai schimbe in continuare si sper sa-mi fac timp pentru un redesign , la v.2 mai mult ca sigur o sa fie culorile care le-am folosit la forum ...

3. da ai dreptate , site-ul e gazduit in USA asta pentru ca cei de acolo ofera mult mai multe servicii decat romanii nostri :( poate in viitor o sa facem un mirror la RDS dar site-ul mai mult ca sigur va ramane tot in state, iar despre viteza nu stiu ce sa zic ... de pe dial-up eu sunt de parere ca nu se simte diferenta daca site-ul e gazduit aici sau in state, dar daca ai o fibra, sau o linie inchiriata ... de la acelasi provider care ofera si hostul site-ului atunci sigur sar simtii pt ca transferul e mult mai mare metropolitan
ex: am linie de 32k de la RDS , fac download la max 4k/s dar cand vine vorba de metropolitan, sa zicem site-ul rdstm.tucows.com fac download cu 30k/secunda ... site-urile gazduite pe RDS mi se incarca aproape instant :dance:

mersi pt tot

see ya :wink:

PostPosted: 27.06.2007 01:18
by Bullseye
@ovi: Vad ca a crescut traficul pe site si nr de useri pe forum; banuiesc ca asta te bucura, hehe

Pe un ton mai serios poate ar fi cazul sa profiti de momentul creat si sa bagi gaz, sa dai drumu la versiunea 2 asa cum e, nu trebuie sa fie perfecta, o mai poti ajusta din mers. Plus ca vei avea feedback, la critica se pricepe toata lumea ;)

Doar o sugestie...

PostPosted: 27.06.2007 23:26
by Bullseye
Forumul ar trebui si el reorganizat, te ajut cu niste idei:

Sibiul vechi - istorie, nostalgie
Sibiul contemporan - arhitectura, infrastructura, constructii, transport
Cultura - CCE 2007, evenimente culturale
Monden - personalitati, politica
Localuri sibiene - restaurante, cluburi
Sport

Discutii generale - SSDD, de toate
Linkuri diverse - site-uri interesante
Fun
Filme
Muzica
Foto
Hobbies
Calculatoare
Internet in Sibiu

Mica publicitate - vanzari, cumparari, reclame
Sibian in tarile calde
Urari si felicitari
Concursuri

http://www.sibiul.ro
http://www.sibiul.ro/forum