Page 1 of 1

Modificari la sectiunile de STIRI

PostPosted: 04.03.2004 18:30
by ovisopa
Astazi [ 2004.03.04 ] am modificat sectiunile de stiri (Stiri locale, Stiri din muzica si divertisment, Stiri IT&C) de pe site pentru o mai usoara utilizare si navigare intre stiri.

#1. Prima chestie vizibila este schimbarea culorii de background a textului stirii , am pus o culoare mai odihnitoare, mai "usoara" pt ochi.

Image

#2. A doua modificare este adaugarea listei cu stirile din ziua curenta, pt stirile locale, si lista cu arhiva stirilor la stiri IT&C si stiri din domeniul muzicii.

Image

Iar pentru cei care nu au folosit sau nu stiau de celelalte optiuni o sa fac un scurt rezumat acum :)

Daca credeti ca stirea este interesanta pentru un prieten sau o cunostinta puteti face click pe link-ul "Trimite stirea unui prieten !" , o noua pagina se va deschide unde va trebui sa scrieti numele si adresa expeditorului si a destinatarului, iar apoi apasati butonul "Trimite" pentru a trimite un email la adresa scrisa in campul destinatar .

Link-ul din partea dreapta este cel pentru a tiparii stirea, daca ati fi dat "Print" din meniul browserului la imprimanta va iesii toata pagina inclusiv meniurile din stanga si din dreapta. Apasand pe link-ul "Tipareste aceasta stire" o noua pagina se va deschide doar cu textul stirii fara alte parti din site (meniuri, poze, etc.), automat se va actiona si functia Print a browserului care va deschide fereastra de tiparire, un click pe ok si stirea va fi tiparita ;), asta in cazul in care aveti o imprimanta instalata, iar daca nu aveti una .. atunci povestea e mai lunga :twisted: ..

Image

Link-urile de navigare intre stiri, link spre stirea anterioara si link spre stirea urmatoare ... nu mai e nevoie de alte explicatii ;)

Image

sper sa fie utile modificarile

see ya

PostPosted: 04.03.2004 18:51
by neuron
:) . Cool .. backgroundul nou e misto si altceva nu am ce spune. Stirile citite de mine sunt referitor la It.

PostPosted: 04.03.2004 19:02
by ovisopa
ma bucur ca si tie ti se pare o nuanta mai odihnitoare .. sa vedem si restul utilizatorilor ce parere au :) , iar apropo de stiri IT asta mi se pare tare nasola pt cei de la F-Secure
:arrow: Virusul rãspândit de anti-virus

see ya

PostPosted: 04.03.2004 21:08
by das
:reading:
Schimbarea backgroundului nu cred ca era necesara...galbenul ales acum nu are nici o legatura vizuala ...cu restul site-ului (mergea daca mai erau si alte elemente din site cu acelasi pigment). Este o idee buna doar in ipoteza ca textul negru e mai usor de citit pe o culoate cat mai deschisa.

In rest, modificarile la stiri sunt bune si duc la o ergonomicitate crescuta.

PostPosted: 05.03.2004 09:38
by ovisopa
Intr-adevar culoare nu se mai vede in nici o parte a site-ului dar am vrut neaparat sa fac ceva ca multa lume a zis ca este un pik prea stridenta culoarea si cand te apuci de citit ceva te dor ochii ... am zis sa-i ascult si sa incerc sa modific cate un pik, la stiri IT&C am adaugat culoarea deschisa si la background-ul arhivei de striri, asta de ieri nu de acum dupa ce mi-ai scris mesajul :lol:, am vrut sa vad daca cineva observa diferenta dintre pagini :D

Tu ce parere ai .. daca apare in doua locuri culoarea aia e mai bine asa ??

see ya

PostPosted: 05.03.2004 12:19
by das
Daca au fost utilizatori care s-au plans de dificultati in citit, atunci e bine ca ai modificat, eu ma refeream d p d v al aspectului general al paginii.