SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Reabilitare fatade parter pe bd. Nicolae Balcescu

"Avem un oras frumos" zicea cineva odata. Hai sa le aratam tuturor ce se poate vedea la noi , pentru ca se poate...
User avatar
Posts: 35
Joined: 21.11.2005 13:58
Location: intre
PostPosted: 25.03.2013 09:25
As vrea sa va cer cateva pareri despre aspectul unor fatade reabilitate de pe bulevardul Nicolae Balcescu. Ultima interventie mediatizata in presa locala este cea de la parterul numarului 41 (actualul magazin Orange Shop, fostul magazin Leonardo). Poate ati citit articolele aparute in diverse publicatii locale, despre doua exemple de interventii in inima Sibiului, puse in antiteza de Directia Judeteana pentru Cultura Sibiu, in care se afirma ca fatada parter de pe N. Balcescu nr 41 este un exemplu pozitiv de interventie intr-o zona istorica. Nu stiu daca in prezent aceasta cladire de la nr 41 este sau nu incadrata ca si cladire monument istoric, dar in 2010 nu era (conform Listei Monumentelor Istorice a jud Sibiu, publicata in Monitorul Oficial nr 670 bis/1.X.2010).

Alaturi de aceasta fatada, in dreapta cum stai si privesti, se afla o alta care a suferit o interventie asupra parterului comercial (actualul magazin Germanos), dupa parerea mea, in acelasi stil minimalist si modern de la nr 41.

Ce parere aveti despre aceste reabilitari din buricul targului? Cum vi se pare ca se incadreaza aceste fatade cu restul cladirilor si cu centrul istoric al Sibiului? Considerati ca reabilitarea de la nr 41 este un exemplu pozitiv de reabilitare a unei fatade din aceasta zona?
welcome to the dark ages...

Return to Sibiul Vechi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron