Page 1 of 2

Problema Principala E Totusi Clima

PostPosted: 26.04.2007 23:47
by Retras la cerere
Inconstienta. Moderatoarea la Pro7 zambeste si ne anunta ca va fi o vreme minunata, acum april + 30 grade Celsius...Minunat pentru plaja. Cu trei minute inainte, taranul incerca in reportaj sa adune in bulgare o mana de argila prefacuta in nisip....Moderatoarea zambeste...
Ghetarii din Elvetia au scazut ingrijorator...Asta inseamna mai putine paraie in vara...Calota glaciara din Arctica nu s-a inchis,(legat) in iarna aceasta...
Industria spune ca nu ea e de vina. ADAC anunta ca nu automobilul...Bush nu semneaza, China nici atat...Dar se instaleaza rachete voioase si zvelte...Si altii nu stiu ce sa aleaga: pe dracu`sau pe ma-sa?
Nu stiu de ce in Cibinium e nevoie de auto. Bicicleta nu exista?
Aici in Ulm suntem multi numai cu bitziclul... Si nu murim...
Plantati copaci, oameni buni, plamanul Europei, taiga siberiana s-a dus naibii...
Dar moderatoarea zambeste... A zambit si cand anunta moartea lui Jeltzin...
Cu tristete ca totul e degeaba, nimeni nu invata nimic...
Georg Schoenpflug von Gambsenberg

PostPosted: 27.04.2007 08:16
by dreamwind55
O sa fie rauuuu....dar asta este mersul vietii. Incepi sa mori inca din prima zi de viata. Am vrea noi, dar nimic nu e etern. O sa ne autodistrugem si o zic fara urma de paranoia, avant apocaliptic sau patos panicard. E prea tarziu sa facem ceva. Poate inca vreo 2-3 geberatii sa o mai duca bine,dar mult nu mai avem aici. The clock is ticking... By the way, am citit pe Yahoo News ieri ca s-a descoperi undeva o planeta cu conditii de viata, un fel de Terra 2.

PostPosted: 27.04.2007 09:10
by gigel_cd
Peste tot se exagereaza: in emisiuni meteo, peste garduri ori pe ulita!
cu respect deosebit si in penurie de impertinenta, va intreb, stimabililor si, prea preocupati de-a planetei soarta, onorabililor: chiar va pasa? Oricum, sa fim seriosi. Oricata incredere ar avea cineva, oricat optimism l-ar caracteriza...este in siguranta. Ce va fi dupa? ca stiti voi, vba slagarului: vine o zi cand nu veti mai fi. Who cares?
Sa fiu mai concis, ca am obosit batand campii, consider ca este o falsa modestie a fi ingrijorat de soarta mondiala, viitorul lumii, pacea mondiala (astea-s veleitati de blonde la concursuri de miss).......in timp ce ne doare-n c...ot de plantutza din gradina!
Eu ma duc sa incerc marea.....cu degetul....

PostPosted: 11.05.2007 20:06
by Retras la cerere
Rog uitati-va de la Boulevard spre munte-n sus: mai e ceva zapada? D'antan erau zapezile sus pana in Iulie bine. Daca nu-i, e bai...
Raspundeti cu data, sunt curios...
Georg Schoenpflug von Gambsenberg

PostPosted: 12.05.2007 14:53
by d.p.christian soldier
Georg, e inca zapada..fiti optimist, ca Dumnezeu le are in control pe toate. E adevarat ca s-a mai incalzit Planeta dar cred versetul biblic care spune ca atata vreme "cat va mai fi Pamantu, nu va inceta semanatul si seceratul frigul si caldura, vara si iarna, ziua si noaptea." (Geneza-Facerea 8:22)

PostPosted: 12.05.2007 15:25
by Fly_away
Bine zis Christian. Ai pus punctul pe i ;)

Si totusi. Avem si noi responsabilitatea de a avea grija de planeta noastra. Ca mura in gura nu primim.

PostPosted: 12.05.2007 16:08
by Retras la cerere
Multumesc mult de tot...In Elvetia acopera de o luna ghetarii sus de tot, sa nu se topeasca prea devreme....
In Germania nu au ce acoperi, e deja topit si uscat. Ploicelele astea n-au fost decat o gluma sinistra. Recolta e praf pe aici...Se ridica drastic preturile la alimente, cel putin aici, unde totul trebuie cumparat...
Inca o data, multumesc,
Georg Schoenpflug von Gambsenberg

PostPosted: 12.05.2007 21:22
by gigel_cd
Mda....deci peste tot soarele rasare si arde la fel... strange, cunosc lume care inca mai cauta cateii cu colaci in coada!

PostPosted: 13.05.2007 17:04
by hihi
nu arde la fel.....de asta poti fi sigur!!!

PostPosted: 15.05.2007 22:19
by gigel_cd
macar arde....ma rog, problema nu era soarele ci covrigii!!!!

PostPosted: 16.05.2007 11:55
by hihi
covrigi sau colaci? acuma hotaraste-te!

PostPosted: 06.06.2007 14:47
by chisi
Revenim la subiect. Priviti mai atent norii de deasupra Sibiului. Nu ca ar fi frumosi, ci dimpotriva... Oare de ce?

PostPosted: 06.06.2007 17:13
by hihi
Sunt prea gri??? De fapt, interesant este ca, de multe ori, dimineata, afara miroase a "laborator de chimie"....poate oare acest lucru sa insemne ceva?!?!?

PostPosted: 06.06.2007 19:19
by chisi
Ca aerul pute la SB, esti a treia persoana care imi confirma ceva constatat mai de mult. Nu-ti fa griji, e de la masini multe si pomi putini.
Norii nu sunt "prea" gri, ci prea rotunzi. Fara glume stupide, deasupra Orasului se creaza niste vartejuri interesante, ca niste tornade mici sau neincepute. Daca nu mi-o fi lene, oi pune si ceva poze...

PostPosted: 06.06.2007 20:17
by hihi
pai da, ar fi interesant sa pui, nu de alta dar vreau sa vad cum vad altii norii...:)