SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Capitala Culturala, la final

Discutii legate de proiectele pentru Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007

PostPosted: 03.12.2007 16:09
mesaj sters
Last edited by adyR on 02.03.2008 13:31, edited 1 time in total.

PostPosted: 03.12.2007 16:13
@fly

daca NU esti dintre aia despre care am spus, de ce te ataci? Daca nu esti intolerant, de ce esti fanatic al CCE? Daca nu ai spirit de turma de ce nu accepti parerile altora?
Daca nu iti place modul meu de exprimere, da tu un exempliu. Pozitiv, nu cum scrii aici. In al doilea rand, ma exprim cum am chef nu cum ai tu chef. Aici are cine sa imi dea ban daca sar peste cal.
Repet, fa-te tu ziarist ca sa dai un exemplu de stil... Si ca sa o citez pe Dreamwind, e un privilegiu sa scriu la ziarul ala de care incerci sa faci tu baza nereusita. Dara sta e. Cine nu poate mai mult...
Tu incerci sa faci misto cu ziare, nume si alte lucruri, da nu prea iti iese. Las-o. Taci. Sau macar injura. Nu mai fa eforturi sa scrii pe ocolite...
De ce cauti sa ma convingi ca am dreptate?

@dreamwind

na! M-ai umplut de sange... Chestie inefabila... Privilegiu...
Da cine, fato, ti-a atacat coordonatoarea? Eu? Citeste mai bine. Faptul ca adyR are si el o parere care va cam racaie pe gat pe voi, fanii neconditionati ai lui 2007, nu inseamna sa il confunzi cu mine. Are si omul asta o personalitate, o ceva... Sau ne rezolvi pe amandoi in acelasi bloc de text?
Putina atentie te rog...
Nu am zis ca nu te inteleg cu volutariatul ala al tau. Daca citesti mai in urma si fara sa te seci asa, vei vedea exact CE am vrut sa spun.
(Hai pe bune, nici macar niste trese de voluntar nu v-a dat? O poza listata la color si plasticata? (asta e pentru faza cu scrisul pe bani)

PostPosted: 03.12.2007 16:24
----------------------
Last edited by adyR on 02.03.2008 13:30, edited 1 time in total.

PostPosted: 03.12.2007 16:36
Vezi Dream, eu si Ady R suntem persoane diferite. Daca nu crezi, ne punem pozele alaturat...

@adyR
Asta-i poza aia plasticata?
PostPosted: 03.12.2007 16:48
Ok... Ady R am banuit eu cine si ce esti si nu am treaba cu tine si nu te-am confundat cu Chisi. Acum depinde ce asteptai de la Lavinia sau de la ajutorul pe care il ofereai. Multumiri cu lacrimi in ochi nu a primit nimeni, sa stii. Ce ma irita la atitudinea vostra e bucuria cu care dati in jur. Dar asta este. Iara poza aia ma da gata. Demontrezi ca ce?

Ma bucur ca ai un fan, Chisi.
We will always be so much more human than we wish to be...
PostPosted: 03.12.2007 17:00
Si totusi...de ce atatea probleme??? Este normal ca unii dintre noi sa iubim Sibiul, iar altii nu...dar asta nu inseamna ca trebuie mereu sa ne atacam pentru faptul ca avem pareri diferite.

Si eu ma numar printre "fanii Sibiului"..asta e!! Aia e parerea mea si nu poate sa mi-o schimbe nimeni. Ghinion pentru cei care nu sunt de acord cu mine. Nici nu ma intereseaza. Asa cum zicea si fly: nu va convine? faceti-va bagajele! Sunt destule orase in tara asta, unde puteti sa va stabiliti.
ma abtin....sau nu....

PostPosted: 03.12.2007 17:01
http://www.hi5.com/friend/group/1968009 ... front-html

Citeste ultimul comentariu, postat de Raul.

PostPosted: 03.12.2007 17:47
@hihi

asta apropo de toleranta, nu? Cine nu gandeste ca noi, gandeste impotriva noastra. Cui nu-i convine, sa plece, nu?
PostPosted: 03.12.2007 18:45
Nu neaparat "ca gandeste impotriva noastra". Dar daca e atat de rau de ce sa suferi? Acum la general vorbind, daca nu te simti bine undeva, pleaca, daca nu iti place ceva, schimba. Dar nu te poti plange decat de lucrurile care ti-au fost impuse.

PostPosted: 03.12.2007 22:09
@dreamwind

Nu cred ca omul adyR e fan al meu. Doar avem unele pareri care coincid. Asta one. Two: stii povestea cu hainele noi ale imparatului? Three. Daca ai uitat-o, reciteste-o. Four: am dreptul sa critic Sibiul cat am eu chef. E orasul meu si il prea cunosc, deci imi permit. Am si argumente deci riar imi permit. Iar daca altii sunt siderati de minunile de pe centru, problema lor. Nu toti gandim la fel. Este un fapt pe care trebuie sa il acceptati. E democratie chiar si la Sighii.
PostPosted: 04.12.2007 09:45
Poti sa critici cat vrei, iti poti trambita dreptul de unde vrei si cu cate titluri vrei. E dreptul tau. Critica si distruge. Insa e pacat. Dar pentru unii asta e un mod de viata sa ca nici nu isi mai dau seama de cat de negativi sunt. Ridica-ti vibratiille putintel, sau macar incearca.
PostPosted: 04.12.2007 13:12
Nu te-am trimis, nu te-am gonit chisi. Ci am incercat sa vad cum raspunzi tu: daca nu iti convine ce-i in sibiu si cum este sibiul, atunci de ce mai ramai in el? si acuma foarte sincer te intreb. nu ca "nu esti pro-noi, atunci zbori" sunt tolerant, dar pana la un punct. Pentru ca as putea posta acuma toate 280-si-ceva de mesaje ale tale si voi vedea ca 99.99% din ele sunt negativiste, fara chef de viata, unele jignitoare si altele batjocoritoare.
Enjoy the silence

PostPosted: 07.12.2007 20:43
1. Chisi e un BOU
2. Ziarul Tribuna ca si orice ziar din Sibiu sunt niste fitzuici obosite
3. In sibiu NU exista ziaristi
4. Exista niste fiinte umane care varsa niste randuri pe o hartie care se vinde la chiosc si unde citim cine a mai murit si cine are parastas. Restul e hartie de nici un folos
5. Ziare fac ziaristi adevarati nu o adunatura de moshnegi betzivi si tineri ratati care se cred "gazetari" ... sa fim seriosi mai e mult pana acolo
6. CCE 2007 a fost un succes
7. Sibiul e cel mai frumos oras din Romania de cacat
8. Eu sunt cult, NU sunt oaie insa sunt "intolerant" --->> Chisi muta-te in Bucuresti sau "Romanistan" sa stai cu toti teleoltenii de kkt si cu toti tziganii sa vezi ce frumos e acolo. Vei fi si tu fericit si noi.
9. Chisi e un mare BOU
10. Chisi e un mare BOU
11. Chisi e un mare BOU
12. Chisi e un mare BOU
13. Chisi e un mare BOU
14. Chisi e un mare BOU
15. Chisi e un mare BOU
.....................

..............................................

Cu asta sper ca se termina discutiile despre lichele si mitocani si revenim la lucruri mai serioase.

P.S. Chisi e un mare BOU

PostPosted: 08.12.2007 11:22
Stimate admin, fii asa amabil si fa ceva cu insultele astea ale autointitulatei bunicutze. Eventual baga-i-le undeva. Pana atunci...
@bunzcutza
Ar trebui sa ma supar, dar nu o pot face. Esti prea amuzant
1. Nu pot fi bou. Sau sunt, pentru ca te bag in seama
2-5) Chestii neinteresante peste care am trecut
7. Romania nu e de c...t Eventual asta o vei observa cand vei fi acuzat de propaganda nationalist sovina si vei dardai de frica pe la tribunale.
8., Daca ai fi cult, ai sti sa scrii. Si ce sa scrii. Oricum, cand ma voi supara intradevar, voi face copy-paste la forumul asta. Pentru ca stii de ce?
Datele tale personale de contact sunt stocate la adminul forumului acesta. Iar daca ai dat chestii false, esti tu ce zici ca e Romania, pentru ca vei suoprta rigorile legii. Ai IP ul, prietene. Oricine te poate track-ui. Chiar daca ai IP dinamic, se va gasi data si ora cand IP-ul tau era al tau. Iar daca ai fost la un net cafe, sigur nu e prima oara cand ai calcat pe acolo, deci va sti toata lumea ca intre orele x si y o comiteai.
9-15. Irelevant.
Dar tu si forumul asta veti ajunge celebri. Ce si cum, asta voi decide eu. Metodele le tin pentru mine.
Vei scapa doar daca adminul iti va da un kick frumos si un ban si mai frumos, ca doar nu o vrea sa dea cu subesemnatul pentru orice bunikutza.
PostPosted: 08.12.2007 11:43
@bunycuta - la treaba cu ziaristii - nu te contrazic in totalitate, dar lasa si tu un procent macar de 1% pentru cei care incearca sa faca meseria asta corect. generalizarile strica:)
ps: nu pot sa inteleg ceva. pe forumuri, la comentariile unor articole din ziare, peste tot vad o lupta surda de genul, citez, "oltean de kkt". cine sunteti voi oameni buni? unde traiti, ca eu in viata de zi cu zi nu am intalnit o asemea expresie!
PreviousNext

Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007