Hei! Va salut pe toti si LA MULTI ANI! Tocmai am citit discutiile voastre (faine, dealtfel :p ) si m-am gandit ca n-ar fi rau sa ma alatur si eu voua. Imi plac forumurile unde se imbina discutiile seriose, cu glumele si cu katerinka.

)
Despre Sibiu, pot sa spun ca este cea mai mare pasiune a mea, la ora acutala, nu doar pentru ca a fost intotdeauna un oras superb (mai ales in 2007), ci si pentru ca oamenii pe care i-am intalnit aici sunt,pur si simplu, minunati.
In legatura cu reprezentatia de sfarsit de an...ce pot sa zic...pe mine m-a prins Anul Nou in alergare

), asa ca am vazut reprezentatia, 2 minute de la Biserica Evanghelica, 2 minute prin spatele Primariei, cateva minute printre capetele luminate ale turistilor si ale sibienilor si, cele mai multe minute, printre gurile de sampanei care ma faceau sa uit ca, de fapt, nu vedeam mai nimic.

) Ceea ce a contat a fost ca,intr-un tarziu, s-a reunit gasca pe care o cautam la cumpana dintre ani

. In fond, cred ca asta este cel mai important, sa fii cu oameni de calitate, in momente care se vor a fi clipe de calitate. Nu a mai contat ceata! Pentru mine...a fost minunat! V-am zambit!