Page 1 of 1

Ai gasit un BUG? Crezi ca ceva nu functioneaza corect ?

PostPosted: 15.04.2008 08:10
by ovisopa
Daca ai gasit o greseala in functionarea sitului, pune un mesaj aici si o sa incerc cat mai repede sa rezolv problema.

Mesajul ar trebui sa contina linkul in care ai gasit eroarea si daca vezi ceva cu un chenar rosu si mesajul ERROR, copiaza textu si pune-l aici :)

PostPosted: 15.04.2008 15:11
by GAS
la 3 buguri gasite ai o bere :))

PostPosted: 22.04.2008 18:03
by MojoJojo
Cred ca am gasit eu ceva: La Foto / Video - tur virtual sibiu unele merg da altele nu. De ex mie, care folosesc Opera, imi merge Piata Huet, dar nu-mi merge de la Biserici din Sibiu, unde-mi zice "DevalVR plugin is required to see this content...", desi l-am instalat de vreo 2 ori.

PostPosted: 22.04.2008 19:00
by GAS
incearca sa instalezi QuickTime mojo ii mult mai bun :)

PostPosted: 22.04.2008 19:16
by MojoJojo
GAS wrote:incearca sa instalezi QuickTime mojo ii mult mai bun :)

Nu, ala chiar ma enerveaza. Daca o fi sa ramana doar ala, poate mai repede renunt la panoramice.

PostPosted: 22.04.2008 19:20
by GAS
eu am QuickTime si nam avut nici o problema pana acum :)

PostPosted: 22.04.2008 21:05
by ovisopa
MojoJojo wrote:Cred ca am gasit eu ceva: La Foto / Video - tur virtual sibiu unele merg da altele nu. De ex mie, care folosesc Opera, imi merge Piata Huet, dar nu-mi merge de la Biserici din Sibiu, unde-mi zice "DevalVR plugin is required to see this content...", desi l-am instalat de vreo 2 ori.


Poti sa-mi dai exact adresa la care panorama iti apare eroarea aia?

Problema este ca probabil panoramele care nu merg nu sunt "generate" si pt flash (pb am uitat sau sunt printre primele panorame facute). Eu trebuie sa export odata o panorama pt quicktime / deval si inca odata pentru flash.

MojoJojo sigur la tine se incarca panoramele folosind Flash Playerul

PS. Devalul s-a instalat si tot nu merge pe opera ? ciudat rau. Si eu tot opera folosesc, dar cu pluginul QuickTime ( fara iTunes ), doar quicktime.

PS ne poti spune de ce te enerveaza QT .. poate te putem ajuta, oricum ar trebuie neaparat sa mearga si cu deval, sa vedem luciano ca el parca avea deval.. o sa vb cu el.

PostPosted: 25.04.2008 07:13
by MojoJojo
M-am uitat prin "Add/Remove Programs" si apar instalate "Adobe Flash Player Plugin" si "DevalVR for Netscape and compatible browsers". Ca player folosesc CyberLink PowerDVD, o versiune destul de recenta, desi nu cred sa influenteze.
O sa fac zilele astea o lista cu linkurile care nu merg, probabil aia e cauza, ca nu-s exportate si pt Deval sau Flash, daca restul merg.
(La "Biserici din Sibiu" nu merge niciuna, de ex ... adica nu mergeau, ca vad ca acum merg amandoua. Daca mai gasesc o sa fac lista)

QuickTime e o chestie mai veche, cand foloseam un player care vedea totul mai putin alea in format QuickTime, pt care trebuia sa-l instalez si pe asta, lucru care mi se pare ca se lasa cu diverse conflicte, plus ca parca intra pe Internet musai si parca baga si publicitate, se incarca greu, ramanea in memorie si in Tray, etc. Acum nu stiu exact cum se comporta, dar nici nu vreau sa aflu.

PostPosted: 25.04.2008 09:09
by ovisopa
MojoJojo wrote:M-am uitat prin "Add/Remove Programs" si apar instalate "Adobe Flash Player Plugin" si "DevalVR for Netscape and compatible browsers". Ca player folosesc CyberLink PowerDVD, o versiune destul de recenta, desi nu cred sa influenteze.


Am sa mai fac niste teste cu Devalu la mine dar in principiu daca Devalu a fost instalat din Opera, ar trebui sa mearga, daca a fost instalat din IE / firefox nu sunt sigur ca ar trebui sa mearga si pe opera. Mai verific si la mine si revin cu un mesaj.. Ce versiune de Opera aveti ? CiberLink nu influenteaza cu nimic.

MojoJojo wrote:O sa fac zilele astea o lista cu linkurile care nu merg, probabil aia e cauza, ca nu-s exportate si pt Deval sau Flash, daca restul merg.
(La "Biserici din Sibiu" nu merge niciuna, de ex ... adica nu mergeau, ca vad ca acum merg amandoua. Daca mai gasesc o sa fac lista)


Am refacut ieri panoramele si pentru flash, singurele care nu le-am facut sunt cele din Muzeul Brukenthal, din pacate nu mai am sursele si imi va lua ceva timp sa le refac de la zero (aproape).

MojoJojo wrote:QuickTime e o chestie mai veche, cand foloseam un player care vedea totul mai putin alea in format QuickTime, pt care trebuia sa-l instalez si pe asta, lucru care mi se pare ca se lasa cu diverse conflicte, plus ca parca intra pe Internet musai si parca baga si publicitate, se incarca greu, ramanea in memorie si in Tray, etc. Acum nu stiu exact cum se comporta, dar nici nu vreau sa aflu.

1. La instalare se poate deselecta optiunea cu Automaticaly search for updates, iar
2. iconita din traybar se scoate usor accesand meniul preferences din
QuickTime, este o bifa care trebuie deselectata.
3. Reclame nu vad sa-mi apara din cauza QuickTime-ului

Va recomand sa instalati programelul CCleaner, este un mic utilitar pt curatarea fisierelor temporare, recunoaste foarte multe programe si cu doar 2 clickuri puteti sterge tot ce aveti in temp (aveti si optiuni pt a selecta ce anume sa sterga de ex din Internet Explorer, sa stearga cookies, browsing history, passwords .. etc).
Are inca o optiune pt curatarea Registrilor din windows, la fel eu nu am avut niciodata probleme dupa ce am dat sa curete registrii la mine, ii dau cam odata pe luna, de feicare data fac backup, programul te intreaba daca vrei sa faci backup la ce sterge. In caz ca ceva nu mai merge bine doar dati dublu click pe fisierul de backup si se restaureaza registrii stersi.
Cealalta optiune importanta este pt verificarea programelor care se pornesc automat cu windowsul, puteti sterge programele din lista respectiva, in felul asta nu se mai pornesc de fiecare data cand porneste windowsul. wuuicktime isi baga in lista respectiva un mic utilitar , nu stiu la ce foloseste dar eu l-am scos de acolo.

Concluzia e ca nu am nici reclame nici conflicte nici incarcarea memoriei degeaba :)

PS cand imi fac ceva timp o sa pun un topic nou cu programele gratuite care le folosesc eu pe computer si care chiar va ajuta la optimizarea sistemului sau in lucrul de zi cu zi.