Page 1 of 1

Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?

PostPosted: 30.07.2011 11:39
by Kwisatz
Salut forumisti.

Azi am vazut un individ care imi fotografia masina parcata partial pe trotuar, in fata casei. Pana sa apuc sa ies, a plecat, nu l-am mai prins. Strada este neasfaltata (strada Timisoara !!!!!RUSINE PRIMARIA SIBIU, toate strazile din jurul acesteia sunt asfaltate!!!!!), toti vecinii parcam cu 2 roti pe trotuar si 2 roti pe strada, in modul asta se poate circula aproximativ normal. Daca toti ar parca pe strada, nu ar mai trece nici o masina decat foarte foarte greu. Si nu cred ca risca cineva sa isi gaseasca masina zgariata de cei care se indeasa.

Stie cineva daca Primaria Sibiu are o initiativa de a amenda posesorii autovehiculelor parcate ilegal, folosind fotografii de la fata locului, facute de indivizi obisnuiti (sau aparent obisnuiti)?

Mersi.

Re: Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?

PostPosted: 30.07.2011 21:48
by GAS
din cate stiu eu primaria nu mai are de aface cu treburile astea, atributile astea parca au fost trecute in administrarea administratiei pietelor.

Re: Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?

PostPosted: 01.08.2011 11:09
by Kwisatz
GAS wrote:din cate stiu eu primaria nu mai are de aface cu treburile astea, atributile astea parca au fost trecute in administrarea administratiei pietelor.


Pietelor? Si vin cei de la administratia pietelor sa fotografieze masini parcate partial pe trotuar? Hmm, ar fi foarte ciudat, cel putin pentru mine.

Poate nu a fost de la vreo institutie si sunt eu mai paranoic. Voi vedea daca primesc amenda in viitorul apropiat.

Re: Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?

PostPosted: 01.08.2011 12:09
by GAS
http://www.ziare.com/sibiu/stiri-actual ... or-2077375

Uitate si tu la stiri poate o sa-ti vezi masina :))

Re: Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?

PostPosted: 08.08.2011 07:41
by iulian_m
Din cate imi aduc aminte, in codul rutier scrie ca parcarea autovehiculelor pe trotuar este permisa, daca nu incurca circulatia pietonilor. Asta daca nu cumva exista vreo hotarare a consiliului local care sa interzica parcarea pe trotuar in orice situatie.

Referitor la fotografii, statul roman s-a prins ca romanul e jmecher si daca nu sunt dovezi, nu recunoaste nimic, face contestatie, da in judecata, chiar daca stie clar ca a gresit. Asa ca inainte de a da o amenda, fotografiaza orice (parcari, depasiri neregulamentare, etc) :)