SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Club de Go la Sibiu

Pentru tot ce am vrea sa scriem pe forum despre Sibiu si nu se incadreaza la "Mi-as dori" sau "Asta nu", de acum avem acesta categorie

Posts: 3
Joined: 20.02.2011 15:21
PostPosted: 21.09.2011 18:01
Go-ul e un joc de inteligenta, inventat in Asia in urma cu vreo 3000 de ani. E recunoscut oficial ca sport al mintii, Federatia Romana de Go fiind una din primele create imediat dupa Revolutie.

De vreo 2 ani exista un club neoficial si in Sibiu, la Casa Armatei si ne-am bucura daca ne-ai vizita. De ce ai vrea sa faci asta? :) Pai in primul rand daca iti plac jocurile, mai ales cele care implica gandire. Go-ul are reguli extrem de usoare (in 5 minute le cam inveti) dar e interesant si profund (complexitate mai mare decat sahul). In al doilea rand, suntem in total cam o mie de jucatori in toata tara, asa ca e o ocazie de lua contact cu o comunitate de oameni interesati nu doar de go ci si de diverse subiecte conexe cum ar fi cultura asiatica, jocuri pe calculator, karate si multe alte subiecte.

Se organizeaza anual zeci de concursuri in toata tara, la care e ieftin sa mergi, iar unele dintre ele ofera si premii. La club totul e gratis, sala ne e pusa la dispozitie prin bunavointa Casei Armatei, iar jocuri avem deja. Din pacate nu si multi oameni, media e in jur de 5 persoane la fiecare intalnire.

Prin urmare sunteti bineveniti in fiecare joi, incepand cu 17.30 la Casa Armatei. N-ar strica un telefon inainte la 0729957482 (Adi), pentru ca ocazional s-ar putea sa se tina in alta parte. Cei carora le plac povestile si istoria, poate vor fi convinsi sa vina dupa ce se uita aici: http://www.romaniango.org/istorie/index.html :)

Return to Zi de zi in Sibiu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron