Page 1 of 1

Primaria a raspuns prompt la solicitarea trimisa acum 2 zile

PostPosted: 05.12.2012 15:48
by ovisopa
Spre surprinderea mea primaria a raspuns foarte prompt la solicitarea mea trimisa in 3 decembrie (la ora 14) legata de asfaltarea strazii Tiglarilor, astazi in 5 decembrie responsabilul de lucrare din partea constructorului si un responsabil de la primarie au venit la mine sa discutam despre sesizarea mea.

Mai jos pun textul sesizarii trimise

Ma numesc Ovidiu Sopa, locuiesc pe strada Tiglarilor la Nr. 128, colt cu Str. Klagenfurt. Maine cei care reabiliteaza strada vor turna asfaltul, sunt o echipa extraordinara, au lucrat impecabil pana acum (mult mai bine decat echipa care a facut cartierul tineretului) dar acum pe ultima suta de metri fac din punctul nostru de vedere o greseala pt ca nu vor decoperta inca cativa metri pana la santul facut de cei de la EON acum o luna, diferenta de nivel intre stratul vechi si cel nou este destul de mare, peste 6cm, iar daca vor continua asa se va forma o denivelare pt ca vor ridica nivelul asfaltului pe o distanta de doar 2 metri.

Va rog verificati poza atasata pt a intelege mai bine situatia si incercati sa discutati cu directorul firmei care se ocupa, este vorba de doar cativa metri de asfalt in plus care trebuie decopertat, pt a face trecerea mai lina de la un nivel la altul.

POZA 1 POZA 2


Acum dupa ce au turnat si al doilea strat de asfalt, denivelarea nu este atat de proeminenta cum credeam ca o sa fie, mai ramane doar santul facut de EON acum o luna. Reprezentantul primariei a spus ca in primavara cand vor asfalta santul facut de EON vor nivela si intersectia asta. happy end :)

_________________________________

Inca sunt mirat ca un inspector de la primarie a venit sa vada despre ce este vorba in urma unei sesizari, dar totusi ma intreb oare de ce anul trecut, sau in vara cand am trimis poze cu trotuarele din Cartierul Tineretului care in loc sa fie umplute cu pietris erau umplute cu pamant, nu a raspuns nimeni la emailuri, sesizarea a fost inregistrata dar nici un raspuns.
In cartierul Tineretului lucrarile cred ca au fost facute de DPC.

In Cartierul Tineretului in general totul arata frumos dar sunt cateva chestii care au fost facute in bataie de joc:

1. Mai multe canalele bat cand treci cu masina peste ele, dar acum inteleg de ce, dupa ce am vazut halul in care procedeaza cei care le ridica la nivel. In loc sa pastreze rama de metal a canalului prinsa in suruburi si sa toarne beton sub canal, in cateva locuri am vazut cum rama de metal sta doar pe pietre, cativa bolovani pusi sa stea la nivel si apoi turnat asfalt de jur imprejur...

2. In trotuare nu s-a bagat peste tot doar pietris, ci in multe locuri au fost umplute cu pamant, nu e de mirare ca daca o masina mare urca pe ele se lasa asfaltul. Mai mult intr-un loc la doar 1 - 2 luni dupa asfaltare am fost surprins sa gasesc un smoc de iarba in mijlocul trotuarului,

Re: Primaria a raspuns prompt la solicitarea trimisa acum 2

PostPosted: 05.12.2012 17:51
by GAS
In vara nu era campanie electorala :D

Re: Primaria a raspuns prompt la solicitarea trimisa acum 2

PostPosted: 05.12.2012 21:24
by ovisopa
sau in vara era o firma cu care aveau ei legaturi mai stranse .. si nu vroiau sa ii verifice :D ???

Primarul a venit azi de doua ori pe strada azi, ieri odata .. parca ar vrea sa le caute defecte la astia :)) Ce sa iti zic, astia care au facut bucata de la Lacul Binder pana la noi, in intersectia cu Klagenfurt au lucrat impecabil si foarte foarte rapid! Canalele aranjate la boloboc, prinse in beton calumea, bordurile la fel. O sa fac si un filmulet, eventual dupa ce se topeste zapada.