FORUM MEET
perfect, v-as ruga sa mai anuntati si pe altii despre intalnirea de sambata , multumesc.
|
|
Pana in prezent suntem 9-10 persoane
eu rebeluta das ady gigel dreamwind (?) 2 x tudorx ovi matiu ovi sopa (?) luci sopa (?) fly (?) ana karenina (x) bogdan (?) cei cu (?) nu este inca sigur , astept o confirmare in decursul saptamanii viitoare ![]() cei cu (x) au raspuns negativ Va multumesc si sper sa onorati invitatia ![]() Asteptam si membrii noi , nu va fie rusine . ![]() |
|
Terasa de la Zanzibar ca sa stiti unde sa veniti
![]()
|
|
Sper ca nu ati uitat de forum meetul ce va avea loc maine
![]() As mai avea o propunere pentru voi, mergem la FAUST dupa forum meet ? Nu stiu cum o sa facem loc de bilelete pana maine seara dar na... poate avem noroc, ce ziceti? |
|
daca e sa va hotarati cu faustul, imi spuneti maine si va fac rost de bilete
![]() ne vedem, bbye Un barbat fuge dupa o femeie pana cand il prinde ea...
|
|
am o veste proasta din pacate, cica nu se mai face pizza ...
![]() |
|
vorbeam azi la un moment dat de vizualizarile pe youtube ale diferitelor melodii. cum ziceam, edward maya - stereo love (romania) - 53 de milioane de vizualizari
![]() “Putini sunt cei care stiu, cat de putin ar trebui sa stie, ca sa stie, cat de putin stiu de fapt”
William Shakespeare http://www.flickr.com/photos/34567649@N07/ http://www.patrimoniuromanesc.ro/ "Exista ceva mai greu de suportat decat frigul, foamea si intunericul, e rusinea fata de propria lasitate" Vasile Gogea, 20 decembrie 1989 ![]() |
|
Au raspuns prezent:
ady,rebelutza,das,ovi sopa &the band ![]() Cam putinei dar sper ca v-ati simtit bine ![]() |
|
a fost placut sa ne re/vedem
![]() Un barbat fuge dupa o femeie pana cand il prinde ea...
|
|
ONTOPIC: la mai multe forum meet-uri si la mai numeroase. Pana luam toate terasele si localurile din sibiu mai este. Poate chiar e o idee buna sa facem lucru asta si sa comentam serviciile si sa facem ne/recomandari pentru locatia resp la sectiunea cam neupdatata de Localuri Sibiene
OFFTOPIC: ady ![]() ![]() |
|
Mai da pe aici careva din vechea "echipa" in afara de administratori?
![]() ![]() ![]() |
|