adyR wrote:Daca esti cu masina poti merge la iesire din Sibiu spre Medias, dupa OBOR e un Petrom. Daca nu e niciuna stai pe acolo 5-10 minute si o sa apara.
Alte locati, alte curve:
- drumul DN1(imediat dupa ce treci calea ferata) intersectat cu DJ de cisnadie, ziua,
- Vestem dupa sens giratoriu cand vi spre Sibiu, la o pensiune, tarife negociabile.
si mai sunt
Multumesc mult. Am vizitat fetele din ambele locuri si cele de la pensiune sunt cele mai recomandate!! Din aproape 10 fete de pe DN1 pe care le-am vizitat as recomanda 3 doar: Cristina - bruneta , par lung , putin plinuta dar nu grasa si sanii mari.Pretul e de 800 pe ora la locatia clientului.Isi merita banii cu varf si indesat.Mai era o tipa blonda Nicoleta parca care arata bine de tot , sanii ii avea medii din pacate.Eu le prefer pe cele cu big tits

:D:D:D Si cea de-a 3 -a fata recomandata e chema Julia si era mai tiganoasa dar era OK , comunicativa ,vesela si bine dispusa.
Pentru ceva mai stilat recomand fetele de la pensiune! Din pacate am pierdut telefonul cu tot cu numerele fetelor

( Cred ca m-0a blestemat nevasta si ghinionul a aparut. Pana data viitoare cand le voi vizita din nou o sa fac rost de numerele de telefon si le voi posta aici pentru urmatorii doritori!!
Subiencele sunt cele mai tari !

PS:mai asteptam numere de telefon,recomandari
Bafta