SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

DE CE BIO

Pentru ca fiecare ne dorim ce e mai bine pentru noi si bineinteles ca ne-ar place ca orasul in care ne traim viata de zi cu zi sa se ridice la asteptarile noastre. Ce ti-ai dori pentru orasul tau? Ce crezi ca ii lipseste?

Posts: 2
Joined: 23.04.2011 09:17
Location: Bucuresti
PostPosted: 23.04.2011 09:29
Ce inseamna produse BIO? De ce este bine sa folosim produse certificate BIO? Din ce in ce mai multi consumatori isi pun aceste intrebari, deoarece cu totii am devenit constienti de poluarea la care suntem supusi inca din anii 50. Folosim produse contaminate din tot lantul comercial, incepand cu producatorul agricol si terminand cu produsul finit imbogatit cu substante de sinteza/compusi sintetici proveniti in marea lor majoritate din industria petrochimica; iar mai nou suntem bombardati cu produse modficate genetic. Efectele acestei poluari multiple au devenit din ce in ce mai vizibile: alergii, urticaria de contact, hiperpigmentarea sau depigmentarea pielii, afectini respiratorii dintre care astmul este tot mai prezent, cresterea ratei unor boli precum: cancer, diabet, boli coronariene, boli degenerative, obezitatea tot mai frecvent intalnita la generatiile tinere, si nu in ultimul rand, modificarea lenta a genei umane; iar aici pericolul este urias, deoarece transmitem copiilor nostrii predispozitii si dependente latente. Dar iata cum sunt definite produsele BIO, de catre organismele specializate:
Citat:
1. Ingredientele acestor produse sunt crescute fara a fi folosite pesticide, fertilizatori sintetici; se folosesc numai ingrasaminte naturale - mranita, si pesticide preparate dupa retete stravechi;
2. Produsul final, fie ca este alimentar, cosmetic, detergent, contine in retetar numai conservanti si agenti naturali;
3. Programele si organizatiile mondiale definesc termenul BIO/organic/ecologic - terminologia difera de la tara la tara, dar esenta este aceeasi - in felul urmator:
Produsele bio/organice sunt produse prin agricultura bio/organica/ecologica de fermieri, care folosesc resurse naturale si conservanti obtinuti din natura pentru a furniza calitatea produselor pentru generatiile ce vor urma;
4. Inainte de a fi denumit si etichetat ca fiind organic, un produs trebuie sa fie certificat, acreditat in lume pentru a garanta standardele. Am incheiat citatul extras de pe sit-ul Life Care.
Desigur lucrurile au inceput sa se miste si in Romania; sunt deja producatori certificati de organismele specializate din tara noastra. Produsele Bio au intotdeauna pe eticheta sigla de certificare.
Circula pe piata tot felul de produse, promovate agresiv, ca fiind BIO/ECO/BIO DINAMICE,etc, dar care nu sunt certificate de organismele specializate din Romania sau din Europa. Unele nu sunt nici macar etichetate corespunzator, lipsind data de fabricatie si de expirare a produsului. Nu ma refer aici la producatorii locali care vin prin diverse targuri cu produse traditionale preparate in gospodaria taraneasca, fac referire la firme care importa diverse produse, si le fac o reclama agresiva, le prezinta ca fiind produse BIO, sau identice cu cele ale marilor Branduri. Producatorii autohtoni de produse traditionale, vor intelege in curand care sunt avantajele certificarii produselor din gospodaria taraneasca, si speram ca vor fi incurajati mai activ de guvernanti prin programe speciale, pentru a nu mai folosi ierbicide, ingrasaminte chimice, seminte din import care majoritatea lor sunt de proasta calitate in cel mai fericit caz. Cei mai ambitiosi si ingeniosi deja produc  si vand  produse BIO/ECO, pe care le gasim in magazinele specializate, unde pe langa produsele din import gasim si produse romanesti BIO.
Este adevarat aceste produse sunt mai scumpe, dar sunt sanatoase. Englezii au un proverb: Nu sunt suficient de bogat sa ma imbrac cu lucruri ieftine. Acest proverb este cu atat mai valabil atunci cand ne referim la produsele de consum zilnic, deoarece sunt mai ieftine dar poluate chimic, iar produsele alimentare ne dezvolta pofta de mancare, ne fac dependenti prin substante si euri speciale; mancam din ce in ce mai des, iar in aceste conditii cheltuim mai mult decat daca am manca sanatos folsind produse BIO, iar rezultatele sunt dezastruoase pentru sanatatea noastra.
Asadar toti cei ce doresc o viata mai curata si mai ieftina, ar fi bine sa foloseasca produsele certificate BIO, deoarece intr-un magazin BIO, se gasesc toate produsele necesare unui trai SANATOS, de la alimente pana la cosmetice si detergenti. Iar cei ce folosesc cosmetice pentru intretinere personala sau diverse tratamente, este bine pentru sanatatea lor sa se indrepte cu incredere catre cosmeticele Bio; de asemenea este bine sa incepem sa folosim detergenti Bio, deoarece hainele noastre nu vor mai fi impregnate cu diverse substante chimice, iar vesela noastra de asemenea va fi mai curata; pericolul de contaminare sau de contactare a diveselor alergii si urticarii de contact, astm bronsic, este nul folosind cosmetice si detergenti BIO.
Iata deci, celor care au devenit constienti de bombardamentul chimic la care suntem supusi zilnic si care au constientizat faptul ca este necesar sa foloseasca cosmetice BIO, detergenti BIO,  de o inalta tinuta, pe care le pot primi prin curier rapid la domiciliu cu transport gratis, LE RECOMAND cu caldura sa acceseze blogul: http://intrainclubbio.blogspot.com/ la FORMULAR DE INSCRIERE pentru a completa datele standard, sau sa intre pe Site-ul :http://lifecarebio-ro.yolasite.com , unde vor gasi aceeasi rubrica; puteti deveni  gratuit, partener autorizat Life Care. Ce  avantaje va confera acest statut? Ei bine, veti beneficia de reduceri de preturi si promotii exceptionale, deoarece cumparati la preturi de partener, ceea ce din start va ofera avantajul unor reduceri de 25-50% fata de preturile de catalog, functie de valoarea comenzilor lunare; dar puteti deveni si distribuitor al produselor, si mai ales va puteti dezvolta propria echipa inscriind noi parteneri Life Care, iar aceasta echipa formata de dvs. va va aduce castiguri progresive. Veti deveni practic un francizant care vinde produse, foloseste brandul firmei, fara a plati redevente. Life Care este o firma foarte serioasa si foarte bine pusa la punct; firma are excusivitate in comercializeaza produselor unor Branduri renumite pe plan European, dintre care Logona este numarul 1 in Europa la capitolul cosmeticeBIO. Cei care doresc informatii suplimentare si un training adecvat, pot apela la Email: m.corneliu_lucian@yahoo.com 
Celor interesati de cunoastere in sensul profound, spiritual al cuvantului le recomand lucrarea: Schimbarea de paradigma; un sintetic de jur imprejur al perioadei postChristice, cu referire speciala la Romania, trecut, prezent, viitor. Lucrarea poate fi rasfoita pe blogul: http://romanialuptafinala.blogspot.com/
Moisescu Corneliu Lucian/ Partener autorizat Life Care Tel.0733.602.136
:roll:

Return to Mi-as dori...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron