SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Mesaj pentru un Tanar de viitor !

Pentru ca fiecare ne dorim ce e mai bine pentru noi si bineinteles ca ne-ar place ca orasul in care ne traim viata de zi cu zi sa se ridice la asteptarile noastre. Ce ti-ai dori pentru orasul tau? Ce crezi ca ii lipseste?

Posts: 1
Joined: 22.03.2012 13:10
PostPosted: 22.03.2012 13:19
Dragă tinere

Faptul că citeşti aceste rânduri este dovada vie a faptului că ai auzit de noi.
Şi dacă tot ai ajuns la noi, hai să facem cunoştinţă!

Suntem un grup de oameni, care în trecerea lor prin viaţă au căutat permanent să fie mai buni şi mai performanţi; fiecare în domeniul său.
Considerăm că viaţa a fost darnică cu noi şi la rândul nostru vrem să dăruim celor care vor dori să ne calce pe urme, cele mai bune cunoştinţe şi experienţe..., tot ceea ce am acumulat noi mai bun în timp.
Să nu credeţi că ne-a fost uşor. Am trecut prin bune şi prin rele. Uneori ne-am blocat, alteori am căzut, dar niciodată nu ne-a trecut prin cap să ne dăm bătuţi. Ne-am ridicat de fiecare dată, mai puternici decât înainte, pentru că de fiecare dată am înţeles unde am greşit.
Dragostea faţă de semeni, pasiunea de a transmite şi idealurile comune ne-au unit şi astfel, la iniţiativa inimosului şi experimentatului Adi Pop, a apărut:

“Şcoala de afaceri on line Zalmoxa”!

Ni se spune permanent ca şcoala româneasca este una de nivel foarte înalt.
Şi e adevărat! Numai că...,
NIVELUL ŞCOLII DIN ROMÂNIA ESTE ATÂT DE ÎNALT ÎNCÂT... A PIERDUT DEJA CONTACTUL CU PĂMÂNTUL!...

La noi se face prea multă carte “de dragul cărţii”. Se pune accentul prea mult pe memorare, pe acumularea cantitativă de informaţii, cu scopul final de a obţine performanţe ştiinţifice.
La noi învăţământul nu mai creează competenţe.
Învăţământul românesc pregăteşte capete. Doar capete.
Învăţământul românesc n-are trunchi, n-are mâini şi mai ales n-are picioare.
Spuneam că la noi se face prea multă carte de dragul cărţii, punându-se un prea mare accent pe latura teoriei ştiinţifice în detrimentul laturii practice.
Dar la ce bun că tinerii noştri bat pe toată lumea oriunde se prezintă la vreun concurs sau la vreo olimpiadă ştiinţifică internaţională, dacă nu suntem în stare să le oferim un loc de muncă în ţară, în care să-şi experimenteze şi să-şi pună practic în valoare cunoştinţele teoretice.

“Şcoala de afaceri on line Zalmoxa” încearcă să umple golul din pregătirea practică a viitorilor OAMENI de afaceri, să le adauge peste pregătirea teoretică şi să elimine astfel această anomalie.

Observaţi două lucruri:
- Am spus – “încearcă să” şi nu “va” umple golurile – pentru că depinde de voi, numai de voi, ca “încearcă” să devină “va”... Noi transmitem! Depinde de voi dacă şi cum veţi recepţiona!
- Şi mai ales am spus “OAMENI de afaceri”, pentru că nu trebuie să uitaţi nici o clipă că în primul rând sunteţi oameni, dintre oameni, şi că lucraţi cu oameni si pentru oameni...

În concepţia noastră, un ”OM de afaceri” este rezultatul unui proces îndelungat de educaţie complexă, calitativ-superioară, survenit atât în familie cât şi în sistemul specializat de învăţământ şi mai cu seamă al unui proces îndelungat de acumulare de cunoştinţe din cele mai variate domenii ale culturii, ştiinţelor social-umaniste sau ale specialităţilor economico-tehnologice superioare.
Toate acestea, în primul rând ca urmare a studiului individual, dar şi al unui sprijin practic din partea unor oameni experimentaţi care vă vor ajuta să identificaţi şi să înţelegeţi ansamblul de factori socio-economici şi culturali favorabili începerii şi derulării cu succes a unui business.

Veţi fi îndrumaţi şi asistaţi, pas cu pas, pe lungul şi anevoiosul drum al SUCCESULUI PRACTIC în afaceri, fără ca asta să însemne că va munci altcineva în locul vostru:
- Cui îi este frică de muncă, să închidă acest mesaj şi să caute altceva.
- Cine vrea să se îmbogăţească peste noapte, să-şi încerce norocul la loto.
- Cine vrea să afle cum “se dau tunuri” şi cum “se trag țepe” a greşit adresa.

Noi promovăm un alt concept de afaceri.
Unul bazat pe muncă, pe cinste, pe onoarea cuvântului dat, pe omenie şi pe bunul simţ.
Cine crede că nu este posibil sau nu este dispus să acţioneze în acest fel, să ne ocolească, şi să-şi vadă de drum; mai devreme sau mai târziu instinctele murdare îl vor da de gol... şi nu va fi bine deloc pentru el!

Lumea afacerilor este un loc cu reguli extrem de dure şi unde se duce o concurenţă acerbă deoarece recompensele sunt pe măsura utilităţii publice şi a aplicabilităţii ideilor şi conceptelor puse în practică.

Un adevărat “Om de afaceri” nu încetează niciodată să înveţe, să-şi îmbogăţească volumul de cunoştinţe, să se autoperfecţioneze, să-şi dezvolte orizontul cultural şi să se implice în viaţa comunităţii.
Şi cine urmează această cale îşi va vedea eforturile încununate de succesul recunoaşterii oficiale a valorii lor personale, materializat prin creşterea constantă şi continuă a sumelor din contul bancar personal.

Dacă sunteţi de acord să respectaţi toate cele de mai sus, vă invităm să luaţi exemplul Cavalerilor Mesei Rotunde, să scoateţi cu toţii săbiile minţii dumneavoastră ascuţite din teaca imobilismului teoretic şi să o puneţi pe masa spiritului practic.
Promitem să vă stăm alături!


http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php

Posts: 5
Joined: 16.07.2012 06:36
PostPosted: 16.07.2012 09:39
De acord cu tine! nu este usor sa cresti si sa devii cineva. iti trebuie ani de munca, si experienta, si cel mai important: multa multa ambitie!!

Return to Mi-as dori...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron