SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

REZULTATE BAC 2013 EDU. RO Perle la proba de istorie:

Si chiar daca ne laudam orasul suntem cu picioarele pe pamant. Pentru ca uneori lucrurile par sa se miste atat de incet, iar uneori parca nu se misca deloc...
Ce te deranjeaza cel mai tare in Sibiu?

Posts: 2048
Joined: 24.10.2006 14:53
PostPosted: 08.07.2013 20:01
1.

REZULTATE BAC 2013 EDU. RO Perle la proba de istorie:

(Copy-Paste cinstit, ca la Doctorat:)


"Nici nu ştiu care e treaba cu războiaele cu turci ruşi şi nemţi că ieu tot aud că unguri e obraznici şi ne fac probleme"

"Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l–a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi"

'Ştefan cel Mare a bătut cel mai mulţi turci, era spaima Imperiului Austro–Otoman. A avut vreo 50 de războaie cu ei şi a fost 50–0. Numai când îl vedeau ăia şi deja începea să le sune apa în cap"

Sexy–peremista A PICAT la BAC 2013. "Am fost o proastă"

Potrivit exclusivtm.ro, un elev a scris că "Nicolae Ceauşescu a construit cu doar câţiva oameni statul român modern în sec. 19. A făcut fabrici, moluri, ştranduri. Aveam cele mai frumoase mine din Europa, unde minerii săpau frumos în pământ. Şi a mai rămas mii de tone de aur"

REZULTATE BACALAUREAT 2013 EDU.RO Bucureşti

"Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni. Ei se bătea cu americanii, care lea dat la temelie, că avea mai multe bombe atomice"

"Statul român s–a născut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine şi ca tine, care au murit ca să avem noi unde să mergem azi la mall şi să spunem că România e o ţară de... mă scuzaţi puncte puncte"

"Sau bătut ani mulţi în al doilea război mondial şi sa–u mai şi săturat. Şi au zis să facă pace şi au puso diun tratat. Adio război"

"Uniunea Sovietică era un fel de Rusia de acum, mai măricică. Ea avea Armata Roşie, care era câtă frunză câtă iarbă, vorba poetului, iar noi otrăveam fântânile, ca să moară ei de sete înainte să ne arunce bombe în cap"

"Hoţomanii din Imperiul Otoman au belit Ţara Românească de tot ce avea ea mai de preţ. Aur, carne, copii tineri pe care îi furau şi îi învăţau să fie hoţomani de mici"

"România a trecut prin "criza orientală" la mijlocul secolului XIX pentru că a fost invadată de mici, bere şi manele din Turcia, care a vrut să termine cu România. Numai că românii nu sa împotrivit şi au câştigat războiu"

"România era implicată în tot felul de relaţii internaţionale aiurea prin lume cu diverşi dubioşi. Asta nu era bine, deoarece îşi bătea toţi joc de ea ca şi acuma"


De prin NET proaspat culeasa:

Georg Schoenpflug von Gambsenberg
P.S.
Vorba Ardeleanului: Asa ceva nu exista...
Baieti, Caragiale e copil mic pe langa GENIILE ASTEA...

Return to Asta nu...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests