Aici e Rubrica Speciala pentru Plangerile @PARIZIAN
parizian, ia zi tu frumos aici pe forum cate nickuri mai ai pe forum
![]() Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
eu i-am dat ignore de mult
![]() |
|
Eu sunt numai unu si doresc doar intelegere nu cearta asa ca va rog iertati-ma daca am gresit .imi cer iertare foarte rar fac lucrul acesta.
Eu doresc sa mearga orasul asta.Si daca nu am ajutor numai critic nik. |
|
Vacanta Mare erau mici copii pe langa francezu'... |
|
dar doamne acolo nu am scris romaneste zici ca eram beat mii de scuze.nu imi vine sa cred ca am scris asa prost dpdv gramatical.Dar ati inteles ce am vrut sa zic ca asa nu se mai poate.Aia am vrut sa zic in alea doua mesaje dar se mai intampla.
![]() ![]() Sorry! |
|
WRONG ANSWER !
Toate mesajele parizianului sunt la fel, si cele scrise de tine cu nick-ul alehandro tot la fel de tampite sunt, nu am avut timp sa fac curatenie, dar o sa merg in concediu, cred ca o sa-mi fac timp atunci ![]() Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
POTI SA STERGI TOT NU MA MAI INTERESEAZA ADIO ADIO MI-AM FACUT NUMARUL SI AM PLECAT ADIO ADIO MI-A FACUT PLACERE SA COLABORAM!VACANTA PLACUTA
|
|
am trait sa o aud si pe asta
![]() ![]() |
|