Page 1 of 1

Il mai alegem pe Johanis ?

PostPosted: 28.05.2012 17:55
by cetateanul_sibian
Eu unul nu il mai aleg, motive :

Bataie de joc pentru cetateanul care merge in primarie sa isi rezolve problemele ( taxe, impozite, autorizatii, etc ) la parter sunt cateva ghisee unde permanent este coada, personalul este suprasolicitat, dar daca urci la etaj, in birouri, o gramada de doamne povestesc despre cure de slabire s.a. si daca indraznesti sa le intrerupi se uita si urat la tine si te flituiesc, personal platit de noi, cei care platim impozite, oare datoria cui este sa faca ordine ? si nu face ...

Transparenta 0 privind cheltuirea banului public in Primarie ( salarii, sporuri, protocol, etc, bani care vin de la noi, cei care platim impozite, dar nu avem voie sa stim cum se cheltuiesc.

Ridicatul masinilor parcate neregulamentar, nu mi se pare corect ca in cazul in care parchez masina in loc nepermis ( de parca as parca in asa loc daca as avea unde ) pentru care trebuie sa platesc servicii care nu sunt comandate de mine ( amenda inteleg ca trebuie platita ) un primar care tine la locuitaorii urbei pe care o pastoreste nu ar fi deacord cu asa o reglementare, ii doresc si primarului, ca simplu cetean, sa circule prin Sibiu si sa caute un loc de parcare.

Senzatia mea este ca ultimii 2 ani nu s-a mai facut prea mare lucru in Sibiu, iar in relatia cu autoritatile locale nemultumirea cetateanului creste, ar fi binevenita o schimbare la conducearea orasului nostru.

Astept si opiniile voastre,
Un cetatean nemultumit.

Re: Il mai alegem pe Johanis ?

PostPosted: 04.06.2012 09:57
by GAS
si pe cine propui sa alegem ca sa fie mai bine? :)

Re: Il mai alegem pe Johanis ?

PostPosted: 05.03.2013 14:50
by kellogs
Apropos de primarul acesta, umbla vorba ca se face prim ministru de indata ce Basescu isi incheie mandatul. Acum, el a mai incercat o data marea cu sarea...
Voi cum il simtiti ? Vrea sa urce in cariera sau nu isi lasa cetatea de izbeliste ?
De izbeliste am zis, dar in necunostinta de cauza. Cam care ar fi alternativele pentru primaria orasului si cat de bine sunt vazuti potentialii edili ?
Parearea mea de om din afara este ca fara Klaus Johannis Sibiului ii va fi merge mai rau.

Re: Il mai alegem pe Johanis ?

PostPosted: 17.03.2013 00:15
by GAS
Cred ca sibieni ar alege pe oricine ar sta in banca lui (la nivel polic) fara sa se implic in mocirla politica din tara. Bineinteles atat timp cat el face ceva pentru comunitatea noastra.