Page 1 of 1

Automatele pt tichete de parcare din Sibiu

PostPosted: 12.03.2004 16:33
by ovisopa
Zilele astea am mers in parcarea de pe B-dul Corneliu Coposu, din fata spitalului , am parcat masina frumos, pe locurile rezervate :lol: upsss ... si stateam sa astept pe cineva, intre timp am vazut pe cineva care era in jurul automatului de tickete ... am zis sa ma duc sa-mi iau si eu un tichet ... sa fiu legal .. bag banu acolo , il primesc inapoi :shock: , mai bag odata , la fel imi scoate foaia de 10k inapoi :x ...dupa inca cateva incercari am reununtat ! :surrender:

Dupa vreo 10 minute apare nenea paznic din parcare .. "Va rog frumos sa va cumparati tichet !" :lol: I-am explicat care-i faza .. nu m-o prea crezut si a mers cu mine in fata automatului , ii dau foaia de 10k .. nimik :twisted: , o ia o indoaie dupa care o baga iar :twisted: .. tichetele nu vroiau sa iasa nici cum .. si dupa vreo 5 minute de schimbat hartiile de 10k a scos el un tichet din buzunar si mi l-a dat pe ala ... :argue: si mi-a zis ca trebuia sa-mi iau de la chiosc tichet ... :( ca ei daca gaseau masina acolo fara tichet oricum imi dadeau amenda pt ca deasupra bancomatului scrie ca in caz ca nu functioneaza sa-ti iei de la chiosc ... grrrrr :evil: ce m-am mai enervat ... dar sper sa nu fie majoritatea automatelor asa,

A mai avut cineva probleme sau numai mie mi se intampla chestii dastea ??

true

PostPosted: 13.03.2004 11:40
by das
Sincer nu am cumparat de la "dozatoarele" lor de tichete pt ca am auzit ca nu prea functioneaza. Am ales varianta de Abonament TOTAL in tot sibiul.
Si mai precizes un lucru care zic eu ca e bun: TOATE parcarile din sibiu apartin acum de primarie (nu mai exista firma aia fantoma care avea "agentii" pe teren) asha ca , daca iei un abonament poti sa parchezi oriunde.
Asadar , in piatza Mica, poti sa iti iei cu ~300.000 abonament total pt 3 luni, care zic eu, ca daca iti lasi mult mashina prin orash, merita , decat sa platesti 2-3 amenzi pe saptamana.A...si exista si varianta pt anumite parcari si anumite strazi , care e mai ieftina.

PostPosted: 13.03.2004 16:21
by ovisopa
Daca si tu ai auzit ca automatele nu prea functioneaza inseamna ca nu sunt singurul care a patit'o :( .

Faza cu abonamentele e foarte interesanta, si pentru persoanele care circula mult cu masina, sau mai bine zis care isi parcheaza de multe ori masina :lol: , este si avantajoasa pentru ca daca tin eu minte o amenda era in jur de 250.000 lei ... si dupa cum ai zis tu cu 300.000 lei iti poti face abonmentul pe 3 luni intr-o anumita zona :) .

Eu va trebui sa-mi cumpar cateva tichete de la chiosc si sa le tin in masina ... ca cu automatelele alea.... :(

see ya

PostPosted: 14.03.2004 10:33
by das
:idea: mai e o solutie: :idea:
cumpara-ti o bicicleta!
:moped:

PostPosted: 14.03.2004 12:07
by ovisopa
das wrote::idea: mai e o solutie: :idea:
cumpara-ti o bicicleta!
:moped:


cu siguranta ca o sa-mi iau o bicicleta .. am chef sa mai fac si miscare, toata ziua la calculator .. cand plec, plec cu masina.. deci tot pe scaun stau .. macar cu bicicleta mai misc picioarele putin :) si pentru bitza nu trebuie sa platesc parcare :lol:, deocamdata ...

see ya

PostPosted: 14.03.2004 13:32
by das
eh..si pe bicicleta stai....asta daca nu vrei sa mergi pe langa ea :P
dar ai alte dezavantaze cu ea:
-poti sa gasesti unde ai lasat-o doar jumate de lantz...si sa pleci acasa doar cu dinamu'
-te ploua
-trebuie sa iti inveti prietena sa mearga in lesa pe langa tine, ca atash la tzoacle nu este si pe axu de la roata e mare disconfort sa calatoresti :D
-nu mai poti sa iti iei radio casetofon cu fatza detashabila :P

PostPosted: 14.03.2004 19:17
by ovisopa
primele 2 dezavantaje le-am simtit pe pielea mea :cry: o solutie ar fi si asta :

PostPosted: 15.03.2004 09:32
by das
eh se pare ca nu s-a protejat destul individu..ca tot a ramas fara aer pe fatza. :P Cifru pentru ventile inca nu s-a inventat :idea2:

cifru la ventil ... hmm ... ar fi ceva :)

PostPosted: 15.03.2004 11:10
by ovisopa
chiar faza cu roata nu am vazut'o :shock: m-am amuzat atat de tare sistemul de protectie incat nu m-am mai uitat si dupa altceva :lol:

din aprilie noi tarife la parcare in Sibiu

PostPosted: 25.03.2004 07:50
by ovisopa
Se pare ca de la 1 aprilie 2004 se vor aplica alte tarife pentru abonamentele de parcare , si se va schimba putin politica si cu tichetele de parcare in unele zone, mai multe detalii gasiti in stirea : Tarife noi la parcari in Sibiu .

see ya

Parcarile au adus mai multi bani

PostPosted: 15.06.2004 18:32
by ovisopa
Ziarul Obiectiv wrote: Parcarile au câstigat aproape 70 de milioane de lei în timpul Festivalului International de Teatru de la Sibiu . Turistii care stau mai multa vreme în oras prefera abonamentele lunare de 130.000 pentru toate parcarile .

Saptamâna trecuta s-a înregistrat o crestere semnificativa a încasarilor la parcari atât din abonamente cât si la tichetele cumparate, câstigurile fiind puse de municipalitate pe seama numarului mare de turisti prezenti la Festivalul International de Teatru.

"În saptamâna 7-11 iunie, Serviciul Public Administrare Parcari a eliberat abonamente de parcare în valoare de 53 de milioane de lei, ceea ce reprezinta de circa 3 ori mai mult decât în saptamânile precedente.

La vânzarea de tichete de parcare, cifra vânzarilor s-a pastrat, însa, constanta astfel ca s-au vândut tichete de 13 milioane lei, desi s-au montat automate de parcare la parcarea Cazarma 90 si parcarea stradala de pe strada Târgul de Vite" , a declarat Veronica Niculescu de la Serviciul de Presa al Primariei.

Pentru sibienii care obisnuiesc sa foloseasca des autoturismul în zone cu parcari administrate de primarie cel mai avantajos este un abonament lunar de 130.000 de lei pentru a avea propriul loc de parcare. Cei mai cu dare de mâna pot solicita o autorizatie de parcare exclusiva de 300.000 de lei pe luna. Pentru persoanele juridice autorizatia costa 1.000.000 de lei pe luna


Se pare ca strainilor le plac abonamentele pt parcare :lol: