SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Concert Astero in Art Cafe vineri 9 octombrie

Concerte, expozitii, evenimente sportive sau orice alta manifestare de care tu ai aflat spune-o si celor de langa tine.

Posts: 1
Joined: 04.10.2010 09:32
PostPosted: 04.10.2010 09:45
Sambata 9 Octombrie, Astero incepe turneul de promovare a primului lor album “Voi, noi si maimutele”, primul concert avand loc in unul dintre cele mai respectate locatii din Sibiu, Art Cafe, unde vor concerta alaturi de cei de la Toy Machines, incepand cu ora 20:00.
Sound-ul albumului este o combinatie intre Alternativ si Metal cu influente funk, nu-metal, indie, acesta fiind inregitrat, mixat si masterizat de Marius Costache, cover art semnat Costin Chioreanu.
Turneul este promovat si sustinut de Ghost Town Events, avand ca partener media site-ul de promovare a culturii alternative, urbane si underground, NO.3 (http://www.no3.ro).

Bio:

ASTERO
http://myspace.com/trupaastero

In mai 2009, la ceas de seara, Astero apasa pentru prima oara pedala de distors in formula stabila cu Laura la voce si ciocolata calda, Alex la corzi mai groase, Vlad la unele mai subtiri si Claudiu la nici un fel de corzi, el in schimb fiind dotat cu un metronom plin de intentii bune.

In decursul acestei perioade au participat la diverse concursuri dedicate trupelor rock autohtone, precum “Stufstock Newcomers stage” unde au ajuns in semifinala si “Rock Battle I & II”, fiind castigatorii finalei celei de-a doua editii. Au cantat pe scena numeroaselor cluburi bucurestene, cat si de prin tara, au cantat alaturi de numeroase formatii consacrate precum OCS, Incipient, Pseudonoise, Shoty, Luna Amara, Godmode etc.

Desi fiecare membru are experienta muzicala dobandita in alte formule, cel mai mult au evoluat si au crescut pe plan muzical si creativ din momentul in care au ajuns sa faca parte din aceeasi trupa. Fiecare dintre membri asculta genuri muzicale diferite iar stilul ales de Astero – rock alternativ – le permite sa imbine in piesele lor influente variate si sa fie perceputi ca o trupa proaspata, originala si melodioasa. Aceasta se vede cel mai bine in concerte, unde pasiunea cu care canta fiecare piesa si energia transmisa si primita de la public ii fac sa nu mai vrea sa se dea jos de pe scena.TOY MACHINES
http://myspace.com/toymachinesband

A luat nastere in vara anului 2008, cand Andi si Eddy (pe atunci membri ai altor formatii) au decis sa alcatuiasca o trupa cu un sound mai alternativ. Astfel Teiu a devenit basistul lor, iar Mario chitaristul principal, doar ca dupa o perioada acesta a decis sa urmeze calea death metal-ului, devenind chitara ritmica a altei formatii. Toy Machines nu s-au lasat induplecati de aceasta intamplare asa ca Buzu i-a luat locul, iar din acel moment trupa si-a inceput cu adevarat ascensiunea, sustinand numeroase concerte in Suceava. Dupa putin timp au avut ocazia sa cante prin toata tara in cadrul multor evenimente, inclusiv intr-un festival creand un sound alternativ/grunge’a’delic unic, acesta devenind elementul lor distinctiv.

In prezent cei de la Toy Machines si-au mutat sediul in Cluj-Napoca, unde primul lor album va fi conturat in curand.[/img]
Attachments

Return to Evenimente Sibiene

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron