Page 1 of 1

Lord of the Dance - harta salii

PostPosted: 27.09.2011 22:18
by neagicu
Salutare tuturor.

Ma poate lamuri cineva unde va fi amplasata scena in Sala Transilvania pentru show-ul "Lord of the Dance" ? Cineva care a fost la un eveniment asemanator sau cineva care poate sa... descifreze harta de la http://www.bilete.ro/harta.asp?eventid=1759
Sa fie banda aceea orizontala din partea superioara a hartii, in centru ? (fie vorba intre noi, nu inteleg la ce este buna o harta a salii daca nu este marcata scena ?!)

Nea Gicu

Re: Lord of the Dance - harta salii

PostPosted: 11.10.2011 14:53
by ady
Aşa ar trebui să fie dacă pe acea bandă scrie "SCENA". Mie-mi pare logic. Dacă se respectă acel plan, scena va fi amplasată în faţa barului din sală. Mai exact unde am marcat pe poze:

Image

Image

Re: Lord of the Dance - harta salii

PostPosted: 11.10.2011 21:56
by neagicu
Mersi, Ady, pentru lamurire.
Pesemne ca tu, ca si oricare altul care mi-a citit mesajul si a vazut harta salii asa cum arata ea acum (!), adica cu cuvintul "SCENA" mare si lat inscris pe ea, ati crezut ca... ma voi fi lovit un pic la cap :shock: , de pun o asemenea intrebare... nastrushnica. Si nu va invinovatesc. Problema este ca, la momentul respectiv, harta arata diferit. Si ca sa nu credeti ca o intorc ca la Ploiesti, uite aici cum mai arata inca (!) la blt.ro, baieti care nu s-au sesizat inca, asa cum au facut-o cei de la bilete.ro.
http://www.blt.ro/comun/poze/thumb_600_ ... u_lord.jpg
Si ca sa nu mi-o "faca" si cei de la blt.ro, atasez si o copie a ei (dupa cum se vede, nici "pis" intre cei doi Z de sus).

Mersi oricum, Ady. Pina la urma, renuntasem sa descifrez harta si am cumparat bilete luind pretul lor drept ghid: cu cit mai scumpe, cu atit mai bune :)