SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Lansarea documentarului Toxic in cadrul Astra Film Festival

Concerte, expozitii, evenimente sportive sau orice alta manifestare de care tu ai aflat spune-o si celor de langa tine.

Posts: 2
Joined: 12.10.2012 09:03
PostPosted: 12.10.2012 09:14
Documentarul T O X I C, realizat de Andrei Sota si expus anul trecut intr-o vizionare privata pentru media, head-office FMCG, persoane publice, specialisti sanatate, advertising, autoritati, participa anul acesta la Festivalul Documentar Astra Film de la Sibiu. TOXIC, proiectul sustinut de Fares Orastie va putea fi urmarit pe data de 18 octombrie, incepand cu ora 19.00, la Casa de cultura a sindicatelor din Sibiu, in sala Marshall.

T O X I C ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista. Analizeaza cat de sanatoasa este hrana pe care o consumam zilnic, pornind de la principiile prof. Dr. Gheorghe Mencinicopshi si de la simpla intrebare „Ce este alimentul?”

Profesorului Mencinicopschi pleaca de la o teorie simpla, si anume corpul uman este creat de natura sa decodeze informatia din mancare si sa o transforme in substantele necesare pentru a ramane sanatos. In ultimii ani, oamenii au adus modificari alimentelor prin agricultura intensiva si puternic industrializata, cu scopul de a creste productia si profitul, ceea ce a dus la disparitia acelei informatii naturale in mancarea de zi cu zi, pe care organismul nu o mai recunoaste si are astfel probleme in a o decoda.
T O X I C analizeaza, studieaza si desfiinteaza alimentele! Nu este vorba doar despre alimentele de tip junk food, ci si despre cele de baza, pe care le consideram a fi sanatoase, le consumam cu incredere si cu care ne otravim fara sa avem habar!

Anul acesta Festivalul Astra Film a ajuns la editia a XII-a si se desfasoara intre 15-21 octombrie, marcand astfel un eveniment major in peisajul cinematografiei documentare din Europa, intrucat promoveaza documentarul romanesc pe plan international. Filmul TOXIC face parte din categoria documentarelor selectate la festival si va putea fi vizionat pe data de 18 octombrie, ora 19.00, la sala Marshall (Casa de cultura a Sindicatelor, Str. E. Cioran 1-3). Pretul biletului pentru o proiectie este de 5 lei. Fiecare spectator care va participa la vizionare va primi o carte cadou. Trailerul poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -ZwkFHq1oE

Posts: 2
Joined: 17.10.2012 08:18
PostPosted: 17.10.2012 08:20
Mai sunt doar cateva zile pana la vizionarea documentarului T O X I C. Filmul realizat de Andrei Sota participa la ASTRA FILM FESTIVAL din Sibiu si poate fi vizionat public joi, 18 octombrie, in sala Marshall (Casa de cultura a Sindicatelor, Str. E. Cioran 1-3).

De aproape doua decenii, Astra Film Festival promoveaza documentarul romanesc pe plan international, fiind locul unde se pot vedea filme documentare extraordinare din toata lumea si se poate lua pulsul productiei romanesti. Mai multe detalii aici: http://www.toxicfilm.ro si http://www.facebook.com/AstraFilmFestival

Pretul biletului pentru proiectia T O X I C este de 5 lei si alaturi de vizionare include si o carte a prof. Mencinicopschi.

Vezi trailerul T O X I C aici:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -ZwkFHq1oE

Return to Evenimente Sibiene

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron