Page 1 of 1

vreau internet dar nu stau in localitatea sibiu

PostPosted: 20.11.2006 13:02
by adela
am si eu o intrebare pentru cei mai priceputi ca mine. cum fac sa imi bag netu daca nu stau in sibiu? vreau internet in sura mare!!! daca ma poate ajuta cineva raman datoare!!!

PostPosted: 20.11.2006 15:20
by ovisopa
da un telefon la 930 .. apasa pe 1 si intreaba pe cine iti raspunde daca in zona ta poti sa-ti bagi internet .. trebuie sa le spui numarul de telefon.

Sa ne spui si noua daca se poate baga internet si ce fel de abonament va merge ISDN sau ADSL ?

PostPosted: 21.11.2006 13:18
by adela
mersi mult de informatie. sper sa aflu o veste buna. dar mai am o intrebare. eu nu ma prea pricep la calculatoare si te rog sa imi explici si mie ce inseamna ISND si ADSL.

PostPosted: 21.11.2006 15:45
by ovisopa
ISDN inseamna ca platesti atat cat stai pe internet, deci fiecare minut conteaza :) si nu te mai poate suna nimeni la telefon in timp ce stai pe internet.

Avantaj : nu platesti nici un abonament
Dezavantaj 1 : Daca stai mult, platesti destul de mult
Dezavantaj 2 : Merge mult mai incet ca ADSL

ADSL platesti un abonament lunar , parca cel mai mic este 20EURO si au o reducere acum de 25% pe viata

Avantave : merge foarte bine, linia de telefon nueste ocupata, deci poti suna si primii telefoane in timp ce esti pe internet, nu trebuie sa mai dai dial de fiecare data cand vrei sa intrii pe internet .. calculatorul este conectat tot timpul
Dezavantaje : hmmm .. poate pretul ?

Numai bine :)

PostPosted: 24.11.2006 12:58
by adela
am sunat la 930 si a spus ca este acoperire in zona respectiva si merge prin ADSL. dar vreau sa ma interesez si la alte firme nu numai la romtelecom. mai bine sa stiu toate ofertele decat sa imi para rau dupa aceea. am sunat la rds si merge si ala in sura mare, numai ca trebuie sa merg la sediu ptr mai multe informatii. oricum nu conteaza asa mult pretul, avand in vedere ca la rds la blocuri in sb este abonament de 9 dolari si la romtelecom de 14. numai sa mearga asta e important. mersi mult de sfat. pa pa