Page 1 of 1

Cablu TV si telefon fix???

PostPosted: 11.12.2006 17:01
by heyd
Mama mea se intoarce in Sibiu pe o perioada mai lunga si as vrea sa avem telefon fix si TV. Ea a vorbit cu nu stiu cine din Sibiu(o matusa parca) si a facut o cerere la o firma din sibiu unde iti trage cablu tv si telefon fix pe aceeasi linie! Stie cine-va ce firma este aceea?
Daca este adevarat asta ar insemna ca avem si internet tot prin cablu, deoarece ar trebui linie optica pentru asta.
Oricum as vrea sa stiu si eu mai multe informati ca sunt un pic scceptic!!!

PostPosted: 12.12.2006 09:32
by ovisopa
Pai banuiesc ca este vorba de RCS/RDS , doar ei instaleaza si cablu TV si telefonie fixa in Sibiu .. din cate stiu eu.
Pt telefonie fixa sunt mai multi (Romtelecom, Astral, Asco in curand Atlas) dar fara cablu TV

PostPosted: 12.12.2006 11:19
by heyd
Si cam la ce ma pot astepta de la ei?
Care e diferenta intre ei si Romtelecom?

PostPosted: 12.12.2006 11:28
by ovisopa
Pai serviciu de telefonie fixa mai stabil ca romtelecom nu cred ca are nimeni, dar in general preturile la romtelecom sunt mai mari.

Mai nou romtelecom ofera si televiziune digitala prin satelit la niste preturi fff mici. Primul echipament este gratuit si abonamentul incepe de la 3,9 EURO daca ai si abonament de telefonie la ei. Super oferta.

Sa nu uitam ca la TV digitala putem folosii doar un singur televizor. :( Asta ar fi singuru dezavantaj.

http://www.dolce.ro/ro/index.html

PostPosted: 12.12.2006 12:48
by heyd
Dar in general vorbind nu prea conteaza daca e Romtelecom sau RDS cand vine vorba de telefon fix si cablu TV??
Pentru mine nu conteaza prea mult deoarece eu nu o sa fiu acolo.
Vreau doar sa nu prea fie probleme.

PostPosted: 12.12.2006 22:22
by tudor_X
pai rds nu-ti va pune telefonul si cablul numai daca ai rabdare multa, timp si nervi la dispozitie. ovi, telefonia la atlas e functionabila.

PostPosted: 13.12.2006 00:19
by ovisopa
tudor_X wrote:...ovi, telefonia la atlas e functionabila.


ooops .. nu am stiut :D

Am uitat sa zic si eu, inainte daca vroiai sa-ti bagi cablu si mai ales net (tel fix) la casa nu te prea baga nimeni de la RDS in seama, la blocuri probabil problema era timpul pe care trebuia sa-l astepti dar acum ma gandesc ca nu mai este nebunia care era acum cativa ani cand a venit RDS cu abonamente de 9 EURO pt o linie de internet ... toata lumea vroia si e normal ca nu faceau fata cu instalarile. Acum cred ca s-au mai calmat lucrurile. Sper.

tudor, tu ai avut probleme ? ai asteptat mult pana te-au instalat ? mai demult sau acum recent . Sunt curios daca s-au mai rezolvat din probleme sau este acelasi lucru ca acum 2 ani.

PostPosted: 13.12.2006 17:42
by heyd
Din cate am inteles a facut cerere sau ce o fi ca se ne traga telefonul si cablul pana ajungem. Oricum eu nu prea o sa petrec prea mult timp pe acasa daca ninge asa ca nu e problema.
Atata doar sa nu astept-am cu lunile!!! Oricum mai mult de 2-3 saptamani nu astept si merg in alta parte ca doar mai sunt si alte firme. Si 2-3 saptamani e prea mult zic eu!!

PostPosted: 11.03.2010 13:57
by luy333
sall si eu vreau sa stiu de ce cei de la cablu TV nu isi respecta grila de programe?

PostPosted: 11.03.2010 14:00
by luy333
eu sunt foarte suparata ca au scos RTL din grila si mai sunt suparata ca din dec 2009 nu primesc un raspuns concret de la ei daca se va mai introduce sau nu. Oare e asa greu sa spui DA sau NU. Macar sa stiu si eu ce am de facut........

PostPosted: 12.03.2010 00:00
by radu
Iti spun eu ce ai de facut: cu aprox 250euro iti montezi o antena de satelit cu receiver si te uiti la RTL, RTL2, VOX, SAT1, 3sat, Kabel1, VIVA, SuperRTL, dritten Programme etc. eu am incetat de mult sa mai sper intr o oaresce revenire a unei companii "mitice" pe meleaguri sasesti! Se zvoneste ca astia ar vrea sa faca un alt pachet in care sa intre si RTLul numai ca sicer eu iti recomand varianta satelit. apropos internet: au RCS RDS SIBIU vreun site unde sa poti vedea ce grila de programe exista?nu cred ca se chinuie sa si piarda vremea. asta inseamna lipsa concurentei...speram in acest termen atat de general :INTERNET! sper sa nu mai depindem de RCS RDS sau alta companie de cablu TV