Fiindca in zona une locuiesc, la case nu pun interent alte companii, am ales Romtelecomul.
De atunci, viata mea a devenit palpitanta... ba cade netu, ba revine pentru cateva secunde, iar la 5 batut de fix, cade pentru a nu mai reveni decat dimineata. (in conditiile in care in contract scrie 24/24 de ore). Iar de viteza, sa nu mai vorbim....

Serviciul tehnic e o mizerie. Cred ca am sunta tot la 2 zile. de venit vin cand au ei chef, daca au chef. iar la telefon primesc solutii inteligente de genul... " ce sa zic, reziliati contractul". Le spun ca netu merge pana la 5 sai apoi cade, si o voce suava ma intreaba " Dar ati bagat cablul de modem unde trebuie?" Hai na, de parca la ora 5 m-as vari sub masa sa schimb cablurile in splitter... Solutii creative mai sunt... de vina e televizorul din camera celalata, care domnule, interfereaza cu semnalul... care semnal?
N-oi fi eu minitechnicus, dar nici de proasta nu vreau sa fiu luata. In definitiv, abonamentul e destul de mare.
Conculzia e... NU ROMTELECOM!. Cum apare alta companie pe la noi, ma mut imediat. E drept, pana am semnat contractul, a fost frumos si toti erau amabili. Cand a venit factura, surpriza...."Uitasera" ca imi facusem abonament la oferta... in loc de 14 mi-au calculat 19 euro... La ghiseu am primit scuze eterne si cam atat. Oricum, atat am platit doar in decembrie. Luna asta, mai vedem....