De vreo 2 saptamani am si eu o problema, destul de ciudata zic eu, privitor la conectarea la reteaua Atlas:
Datele problemei: folosesc un adaptor wireless Linksys, pe PCI. In zona am 2 celule, una cu semnal sub 20% (sau deloc), si una cu semnal de 80%.
Problema: nu prea vrea sa se conecteze la celula care are semnal puternic, adica, dc o gaseste pe aia cu semnal slab se conecteaza la aia, daca nu, nu se conecteaza deloc, sau cateodata se conecteaza dupa vreo juma de ora. Au venit baietii de la Atlas, au schimbat ceva la ea pe stalp, dupa ce au plecat a mers conexiunea, pe seara cand m-am intors acasa nu mai mergea. Am sunat dinnou la ei, si mi-au spus ca trebuie sa "oblig" placa sa se conecteze la celula respectiva(nici ei nu stiau cum, sperau ca se poate face din soft-ul placii). In cele din urma am rezolvat problema intr-un mod mai ciudat: i-am schimbat adresa MAC a placii, adica i-am pus adresa mac egala cu cea a celulei de la care am semnal mai slab... si culmea, a mers vreo saptamana.... pana azi

A mai avut cineva problema asta, stiti cum s-ar putea rezolva, stiti cum as putea obliga adaptorul sa se conecteze la o anumita celula (folosind adresa mac)?
Adaptorul in cauza e un Linksys Wireless G v1.4
Multumesc