Sa punem aici testele de viteza ca inainte erau in topicul despre atlas, topicul ala a ajuns mult prea mare sa mai gasesti vreun test prin el

de vreo 2 saptamani am vazut ca asconet a crescut viteza la internet, dar nu am auzit nimic oficial .. sper sa o lase asa
![]() Sa punem aici testele de viteza ca inainte erau in topicul despre atlas, topicul ala a ajuns mult prea mare sa mai gasesti vreun test prin el ![]() Last edited by ovisopa on 07.06.2008 13:21, edited 1 time in total.
Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Eu nu am avut probleme cu ei si mi se par foarte stabili , in comparatie cu fostul provider (Clickent).
Abonamentul meu e cel de 7,9 EUR / luna, initial a fost de 1,5mbit, pe urma a crescut la 4mbit si acum (neoficial) se pare ca merge la 10mbit si platesc doar 32 lei / luna Singura problema care o vad eu acum e ca nu au suport tehnic la telefon duminica si seara dupa 9 ... in rest sunt foarte ok. Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
da,dar uitate ce ping iti da si ce viteza d upload
![]() |
|
Ping intr+adevar e mare dar uploadu e ca la tine ![]() ![]() Asteptam si alte teste de la restu providerilor. Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
eu iau cu moderatie intre 450-500 kbps cu torrentu am avut si cazuri in care a explodat tzeava si a mers cu 1200 kbps p torrent dar asta foarte rar
![]() P.S. cei drept am si calculatoru plin cu toate prostiile acum si toate programelele posibile care pe de o parte mai afecteaza si conexiunea ![]() |
|
Tocmai mi-am facut un abonament de la orange . Abonament 10 oiro/luna unde este semnal 3G merge cu viteza de pana la 3,7mbps parca si unde am doar semnal GSM merge cu 256kbps (sper sa fi dat date exacte ca mi-e lene sa iau contractul sa ma uit). Pun in seara asta un test facut in Zona Cedonia (aici am retea 3G+)
Maine o sa pun si din alte locatii (in Tiglari de ex am doar semnal GSM, deci nu merge cine stie ce) Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
da voi de unde masuratii vitezele astea? si io vreaaaaaaau!!!
ma abtin....sau nu....
|
|
click pe imaginile alea
![]() |
|
io am ab de 25 de lei de la rds cu care am mai nou 3Mb/sec.ce sa zic in general merge cu 300-400KB da am prins si io teava sparta si am luat cu peste 3000KB iar pe torente am prins maxim peste 2.5MB
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
sa faceti teste si cu frankfurt, sa avem si viteza din internet , nu doar cea din metropolitan
![]()
Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
![]() cam asa arata cu frankfurt.io cand downloadez IE imi arata viteza in kB nu kb.nu e acelasi lucru nu? sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
nu e acelasi lucru. ce vezi aici la speedtest. net e viteza care o scrie in contracte, adica viteza in kilobiti, iar viteza care ti-o arata IE si alte 99% din programele care descarca ceva de pe internet e in kilobytes. Pe scurt trebuie sa imparti la 8 ceea ce vezi in contract si pe speedtest.net ca sa iti dea viteza care iti apare in IE / Firefox / Opera / DC++ ... etc Pt o explicatie mai elaborata arunca o privire aici Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest