Page 4 of 4

PostPosted: 27.05.2010 19:26
by ovisopa
Radu_80 wrote:....de mentionat ca aveam prin router wireless netul fiindca aveam si laptop(deci netul se impartea la 2..calc si laptop si automat si viteza era mult mai mica)acum de vreo cateva zile am renuntat la router si vad ca netul se misca mult mai bine....


Eu zic ca e doar coincidenta faptul ca daca ai renuntat la router merge mai bine, acum cateva luni aveau probleme destul de mari si in zona mea (cartierul Tiglari) seara in special mergea ffff rau, dar in ultima vreme se pare ca si-au rezolvat problemele cu viteza pe timpul serii. In schimb de cateva zile am avut probleme cu DNS-urile Injoyului, picau DNS-urile, in gateway puteam da ping dar nimic mai departe...

Ma dispera baietii de la suportul tehnic! (doar unii, nu toti) de ex, a picat netul ieri dimineata, am sunat si tipul resectiv mi-a spus sa setez routerul pe manual, sa schimb DNS-urile, am facut ce a zis si si-a revenit netul, mi-a dat el alte DNS-uri care se pare ca erau ok, peste vreo 6 ore au picat si alea, am sunat alt tip imi spunesa pun la loc dnsurile vechi, le-am pus, dar nu mergea, dupa care imi spune sa bag firul direct in calculator si sa clonez macul routerului si sa setez IP-urile la placa de retea pe automat... I-am explicat ca nu am probleme cu routerul si ca sigur merge 100%, si am avut exact acelaeasi probleme de dimineata, tot din cauza lor .. el insista sa clonez macul si sa incerc direct din PC ca maram nu a mai primit sesizari de pe zona mea.
M-am apucat de desfacut toate "matele" routerului pt ca nu puteam vedea MAC-ul altfel, am setat macul pe placa de retea din PC si am mutat cablul .. bineinteles ca dupa un restart tot nu mergea netul.. am sunat la ei le-am zis .. si o zis ca anunta echipa din sibiu :tantrum:

In toti anii astia nu s-a intamplat vreodata sa fie problema de la routerul meu, ei tot insista sa dau restart la router sau sa fac alte nebunii !!!

Azi a picat iara netul, exact aceeasi faza, DNS-urile nu raspundeau la PING, am sunat si mi-au dat alte DNS-uri .. opendns care merg ok, nu am inteles de ce totusi au mai trimis un baiat la mine, doar stiau ca problema e de la ei, stiau ca problema e de la DNS-uri .. de ce sa mai trimit om pe teren la adresa clientului ?? .. in fine

sa revenim al subiect, Radu, nu stiu ce router ai dar eu sunt 99% sigur ca nu routerul tau era problema, eu am un router Asus, 2 calculatoare se conecteaza prin wireless la el, la fel si telefoanele mobile tot prin wireless sunt conectate la net cand sunt acasa, iar pe fir mai sunt inca vreo 5 echipamente (calculatoare, playere de retea, NAS) .. numarul echipamentelor nu ar trebui sa fie o problema. Excluzand cazul in care routerul sau placile de retea wireless sunt no-name si fac figuri ...

Re: Viteza la internet in Sibiu

PostPosted: 05.07.2011 01:08
by GAS
ia auzi aici minciuna :)))


Image

Image

Re: Viteza la internet in Sibiu

PostPosted: 12.11.2011 23:08
by FireEyes
In Romania stati bine cu conexiunile la internet. Nu numai ca sunt bune dar sunt si foarte ieftine. Aici in cehia numai internetul fara tv, fara telefon fara nimic, 100 mbps (ca si in ramania PANA in 100mbps) costa 1000Kc adica in bani romanesti ar veni cam 166 lei/luna. Nu merge rau deloc, merge bine, dar in Romania am senzatia ca merge mai bine ca aici.

Re: Viteza la internet in Sibiu

PostPosted: 20.01.2012 16:23
by GAS
Image

Image

01.02.2012
Image

17.09.2012

Image

Re: Viteza la internet in Sibiu

PostPosted: 18.08.2012 16:23
by flory90
Sunt viteze foarte mari la net in Sibiu. Adica nu am auzit pe nimeni ca se plange de acest lucru..