Page 1 of 1

ASCONET = INJOY

PostPosted: 04.07.2008 18:38
by cucapun2005
Ia priviti http://www.injoy.ro

Asconet-ul va deveni injoy.

Oferta de servcii e super, deci explicatie la marirea vitezelor exista.

Astept cu nerabdare sa vad TV-ul.

Bafta!!!

PostPosted: 16.10.2008 18:31
by andrey
fac ceva pe asconet-ul acesta , numai probleme am avut cu ei , pe langa ca sunt niste nesimtiti.

PostPosted: 16.10.2008 18:37
by GAS
Am fost si p asconet si am considerat k decat sa stau 20 min sa imi incarce o pagina de internet mai bine imi reziliez contractul :)

PostPosted: 16.10.2008 19:13
by ovisopa
andrey wrote:fac ceva pe asconet-ul acesta , numai probleme am avut cu ei , pe langa ca sunt niste nesimtiti.


In ce zona stai de ai probleme ?

Sincer sa-ti spun eu nu am nici o problema cu ei , sunt de 2 ani si ceva, am plecat de la Romtelecom (abonament de 2MB .. in ultimele luni de 4Mb .. dar pica foarte foarte des) .. cu asco nu am nici o treaba, merge super bine.

In momentul cand Asconet au fost preluati de Injoy clientii vechi au ramas la tariful de 35 lei si banda a crescut de la 4mbit la 10mbit ... de aprox o saptamana cred ca au facut interconectare cu RDS sau cu careva .. cand descarc un torent vine cu 3 - 5MB, inainte de pe acelasi site de torenti descarcam cu 1,2MB.. constant.

Image

PostPosted: 16.10.2008 19:18
by luciano
de maine o sa am si televiziune de la ASCO [INJOY] si o sa va pot da detalii. Sunt curios sa vad cum se vede pe LCD si daca e diferenta de calitate fata de DOLCE sau DIGI . De internet chiar nu am motive sa ma plang de asco. E ok

PostPosted: 17.10.2008 06:43
by avaxboy
luciano wrote:de maine o sa am si televiziune de la ASCO [INJOY] si o sa va pot da detalii. Sunt curios sa vad cum se vede pe LCD si daca e diferenta de calitate fata de DOLCE sau DIGI . De internet chiar nu am motive sa ma plang de asco. E ok


INJOY este DTH sau digital pe cablu?

PostPosted: 17.10.2008 12:21
by ovisopa
E cablu normal, nu e nimic special. O sa incercam deseara sa facem un test pe acelasi TV -> Dolce vs InJoy. Dolce ar trebui sa se vada mai bine ca e digital, sunt curios daca e diferenta mare.

PostPosted: 01.04.2009 06:38
by am1117
am internet la ei. merge OK. probleme am cu telefonul (o data cam la 2 luni am ramas fara ton) dar sper ca acum cand trecem pe noua numerotatie sa fie mai bine.

PostPosted: 25.06.2009 09:19
by Radu_80
azi mi-am bagat si eu injoy.sincer e peste cu muuult fatza de ce am avut..Image la ctr aveam 6 mbps la 40 de lei pe luna

PostPosted: 06.07.2009 19:21
by ovisopa
Dupa ce i-am laudat in repetate randuri, azi vine si randul criticilor, cred a am mai spus si alta data ca Asconet stau prost cu suportul dupamasa, seara si noaptea.

Azi dupa ce a fulgerat odata destul de tare, mi s-a stins calculatorul, desi aveam UPS (marca APC), celalalt calculator din birou nu s-a stins dar nu ii mai mergea netu, am dat rapid un ping pe gateway => Request time out.. Chestiile astea mi s-au mai intamplat si alta data, cand a fost vremea foarte rea, pica netu, dar dupa ce ii sunam imediat rezolvau problema semn ca doar dadeau restart la vreun router/switch .. sau ceva de genu ca se rezolva foarte repede.

Azi dupa ce am sunat mi-au spus ca trimit sesizarea la cei care se ocupa de problemele astea, pana una alta eu am mers sa-mi iau alta placa de retea (am uitat sa va zic ca mi s-a dus placa de retea de pe placa de baza) , cand m-am intors netu tot nu mergea. :(

Ii sun iara si imi spune tipu ca daca nu s-a rezolvat pana acum .. maine dimineata :curses:

Foarte urat din partea voastra ca nu aveti o echipa care sa rezolve problemele astea si dupamasa ( aprox ora 18:00) mai ales cand mai demult se rezolvau in cateva minute. Daca imi ziceau ca a traznit si ne-au bubuit niste routere, doar maine dimineata le putem rezolva parca ii intelegeam (desi sunt sigur ca au destule routere/switchuri pe stoc) .. dar asa cand stiu ca li se rupe lor ca nu avem net pana maine dimineata ma deranjeaza destul de tare.

Inainte sa scriu postul asta am mai asteptat inca vreo doua ore sa vad poate se gandeste cineva sa "arunce o privire" la echipamentele cu probleme.