SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

RDS Help

Ce parere aveti despre oferta de internet din Sibiu. Vom avea o retea metropolitana serioasa?

Posts: 5
Joined: 10.04.2009 07:26
PostPosted: 10.04.2009 07:43
Salut sunt Mihai si de curand m-am mutat cu serviciul in Sibiu.
Aveam nevoie de internet si am facut un ab la RDS. Momentan am 3 comp si aveam nevoie si de un ruter, am vb cu cei de la RDS si ei nu configureaza rutere. Mi-au instalat netu pe un comp e ok merge. Mi-am adus eu ruter marca Konig si l-am configurat eu(e prima data cand fac asa ceva) am setat la WAN PPOE,cu pass si user, i-am lasat connect on demand pe 0 (sa fie activ tot timpu) dar am o singura problema.
Imi tot cade internetul asa random la 30 de minute/10min a fost timp in care a mers fara probleme chiar si 6-7 ore. Cand zic "cade" pur si simplu nu mai merge nimic web messenger, trebuie sa dau un restart la ruter si dupa 10 secunde merge.
Nu m-ar deranja daca as folosi netu doar pt verificare mail si surf dar joc jocuri online gen starcraft-dota-cs si e neplacut ca mi se deconecteaza (gamerii inteleg de ce).
Nu stiu daca se pricepe cineva si daca ma puteti ajuta ma gasiti pe mess la id: droop_ro.
Mersi
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 10.04.2009 07:48
pai folosesti toate calculatoarele in acelas timp?

Posts: 5
Joined: 10.04.2009 07:26
PostPosted: 10.04.2009 07:53
da cel putin 2 merg tot timpu mai am un laptop dar pe ala sta prietena mai rar
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 10.04.2009 07:55
Ai setat routerul? Submask gateway tot?

Posts: 5
Joined: 10.04.2009 07:26
PostPosted: 10.04.2009 07:56
nu asta e problema la alea am lasat cum era pe default nu ma prea pricep am facut doar setarile de baza

Posts: 10
Joined: 07.04.2009 13:11
Location: Sibiu
PostPosted: 11.04.2009 08:24
am si eu router si sunt tot pe RDS
o sa pun 2 printscreen-uri ca sa iti faci o idee despre cum ar trebui sa fie configurat.
Image
Image
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 11.04.2009 09:51
Vad ca si la tine ipu, subnetu si gatewayul sunt date automat... asteapta pana maine sa vedem daca se rezolva problema cu cmg , atunci il trimit si la tine pe omul pe care ii lam recomandat la cmg, bineinteles daca vrei.
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 11.04.2009 11:16
cmg wrote:... dar am o singura problema.
Imi tot cade internetul asa random la 30 de minute/10min ...


in momentul cand e "picat internetul" incearca sa accesezi pagina de administrare a routerului, vezi daca poti intra acolo si sa verifici STATUSUL conexiuni PPoE .. CONECTED.. DISCONECTED ?

Ideea e sa verifici de unde e problema, de la RDS sau de la rotuerul tau.

Bafta.
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc

Posts: 5
Joined: 10.04.2009 07:26
PostPosted: 12.04.2009 06:40
e disconected routerul nu e de la rds ca am testat cu mufa de net direct in comp si a mers o sapt

Posts: 10
Joined: 07.04.2009 13:11
Location: Sibiu
PostPosted: 12.04.2009 09:24
GAS wrote:Vad ca si la tine ipu, subnetu si gatewayul sunt date automat... asteapta pana maine sa vedem daca se rezolva problema cu cmg , atunci il trimit si la tine pe omul pe care ii lam recomandat la cmg, bineinteles daca vrei.

mie imi merge perfect, am 2 pc si routeru e configurat de mine

Posts: 5
Joined: 10.04.2009 07:26
PostPosted: 12.04.2009 11:10
pai da problema e din routerul meu dar nu stiu care e

Return to Internet in SIBIU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests